Търси се най-добрият радар-детектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Re: Търси се най-добрият радар-детектор

Мнение от PIONEER » 15 Юни 2011, 15:42

jordanov написа:
160 по пътя, по магистрала малко повече, ама засега карам смело без радар. И да чукна на дърво нямам проблеми, а тези пичове с радарите явно карат бързо щом търсят такова решение. В градовете карам в ограниченията.

Е твоето 160 при ограничение 90 не е ли бързо? А си мислех,че аз се увличам понякога с 10-15км/ч отгоре...
Дано по-скоро започнат да монтират още камери докато стане през 5км. от Сф до Бс да има такива,както и през 10 стълба в градовете.Явно скоро няма да се оправим...няма да е лошо още да вдигнат санкциите за "състезателите" както и да ги забранят със закон такива уреди,защото като гледам хората БЕЗ радари как летят и не им се струва бързо ме кара да смятам,че тези С не превишават ами направо се оси*ат със скоростта :idea:
Изображение
8.32

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 15 Юни 2011, 15:49

Така, искам да си взема радар, заради такива малоумни ограничения като 50-60. Не ме разбирайте грешно - при 50-60 рядко карам над 90, а по нормалния път при ограничение 90 рядко карам с повече от 110-120. Не е като да съм състезател. Просто ми написаха фиш за 75 при 50 в едно скапано старозагорско село (и то през нощта) и реших, че е време вече да спра да си тровя нервите.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 15 Юни 2011, 15:51

А ти що си мислиш, че при така описаната от теб обстановка (през нощта, предполагам си бил и сам на пътя), радарът е щял да те спаси :roll: ?! Като си първа кола или няма трафик, нищо не помага - радарът ще ти писне и те вече ще са те засекли :winky:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 15 Юни 2011, 15:54

Maverick_VS написа:А ти що си мислиш, че при така описаната от теб обстановка (през нощта, предполагам си бил и сам на пътя), радарът е щял да те спаси :roll: ?! Като си първа кола или няма трафик, нищо не помага - радарът ще ти писне и те вече ще са те засекли :winky:

Защото на 4-тото село подред решавам, че е време да спра да намалявам до 60. Срещу мен идват 3 тира + лека кола.. Разминаваме се на входа на селото и аз както карам със 110 връщам от 5-та на 3-та скорост и пускам газта - т.е. влизам по инерция в селото. Само чукването на спирачката щеше да ми е напълно достатъчно да "обера" ненужните 15 км/ч.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 15 Юни 2011, 16:02

:OT: Мда... и с мен така се "почерпиха"... Влизам в едно село, тъкмо минавам табелата, пускам газта да си намали от 90 до 50, ама нъцки - куките точно малко след табелата и ме хванаха със 73 ли беше, колко беше... :ranting: Е т'ва на нищо не прилича...
Следя темата с интерес, че и на мен ми е писнАло, а и се случва човек да бърза, когато има задължения извън града...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 15 Юни 2011, 16:17

Полицаите не са толкоз балами да си държат радрите в режим на готовност. И аз пътувам и аз включвам моя, ама не реагира на нищо, дори като минавам покрай патрул. Вече те "стрелват" и ако си първа кола гориш, ако си втори, трети, гори първия и тогава има смисъл от радара. И случка. Излизам от В. Търново, там баир нагоре, малко повечко газ и радара по едно време изпища гаче го колеха. Ама късно е чадо. Скорост 74, засадата до самата табела. И т.н. Тъй че, антирадарите са хубаво нещо, ама треба да има един дето да кара пред тебе. Иначе нямат никакъв смисъл, освен ако полицаите не са включили техните в режим на готовност. Ама както казах, не са вече толкоз будали.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 15 Юни 2011, 16:42

Elesar74 написа:Полицаите не са толкоз балами да си държат радрите в режим на готовност. И аз пътувам и аз включвам моя, ама не реагира на нищо, дори като минавам покрай патрул. Вече те "стрелват" и ако си първа кола гориш, ако си втори, трети, гори първия и тогава има смисъл от радара. И случка. Излизам от В. Търново, там баир нагоре, малко повечко газ и радара по едно време изпища гаче го колеха. Ама късно е чадо. Скорост 74, засадата до самата табела. И т.н. Тъй че, антирадарите са хубаво нещо, ама треба да има един дето да кара пред тебе. Иначе нямат никакъв смисъл, освен ако полицаите не са включили техните в режим на готовност. Ама както казах, не са вече толкоз будали.

Да бе, батка, ама аз съм местен в Търново и тия там, които се крият на излизане/влизане в Търново са ми ясни. Както и всичките по пътя до София.

Този детектор ми трябва предимно в тъмното и по непознати за мен пътища.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 15 Юни 2011, 17:11

За 200-300 лв. няма как да си купиш хубав радар.

Разгледай тази класация:TOP 10

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 15 Юни 2011, 18:22

ms написа:
jordanov написа:160 по пътя, по магистрала малко повече, ама засега карам смело без радар. И да чукна на дърво нямам проблеми, а тези пичове с радарите явно карат бързо щом търсят такова решение. В градовете карам в ограниченията.

160 извънградско и да кажем 180 на магистралата, така ли :?: и това редовно, а не инцидентно, нали- щото така прозвуча...
Абсолютно лично го приемай- ти си пълен идиот да караш с подобни скорости по пътищата които имаме :dummy: :dummy: :dummy: моли се ако се претрепеш някъде да си сам...

PIONEER написа:
jordanov написа:
160 по пътя, по магистрала малко повече, ама засега карам смело без радар. И да чукна на дърво нямам проблеми, а тези пичове с радарите явно карат бързо щом търсят такова решение. В градовете карам в ограниченията.

Е твоето 160 при ограничение 90 не е ли бързо? А си мислех,че аз се увличам понякога с 10-15км/ч отгоре...
Дано по-скоро започнат да монтират още камери докато стане през 5км. от Сф до Бс да има такива,както и през 10 стълба в градовете.Явно скоро няма да се оправим...няма да е лошо още да вдигнат санкциите за "състезателите" както и да ги забранят със закон такива уреди,защото като гледам хората БЕЗ радари как летят и не им се струва бързо ме кара да смятам,че тези С не превишават ами направо се оси*ат със скоростта :idea:

За 5 години нямам нито един акт, единствено един фиш за неправилно паркиране(и то в Свищов) и не е като да не карам и рушвет на полицай не съм давал. Не е хубаво да ме храните така, при положение, че го казах иронично, естествено съм пробвал колко ми вдига колата ама ... а по темата само да кажа, понеже споменахте камерите. Този снуупър зеро, който споменахме по-рано в темата прихваща и тях.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 15 Юни 2011, 18:32

Препоръчвам ти Whistler XTR-430.
Лови буквално всичко при това на доволно разстояние. Например на АМ Тракия полицаите които седят след тунела на Ихтиман ги засичам 200м преди да влеза в тунела!
А най-големия бонус е че скоро имах щастието да се сблъскам с БГ полицаи оборудвани с нов вид радар който го улови перфектно на Ka.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 15 Юни 2011, 20:41

Хубава тема колега. И аз почнах да се замислям, само да изпадне някой лев.. Не, не съм от рейсърите. Извън града карам със 90-110 в 99% от случаите, а в града над 60.. почти никога. Ама нъцки.. имам си един красив акт 150 лв и месец без книжка (по стария закон) за 81 км/ч в града. Да, в града! В Пловдив на Асеновградско шосе, още преди да си наближил надлеза.. три ленти с мантинела, ама що да не е 50 ограничението :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 15 Юни 2011, 20:51

Whistler 68 pro. Излезна ми 180 лв. да ми го доставят.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 15 Юни 2011, 21:06

PIONEER написа:
jordanov написа:

Само камерите ще ни оправят нас българите. Дано е по-скоро.
И съм твърдо ЗА десеторно увеличение на глобите.
Аман от комплексари с рецидивистки нотки по пътищата.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Юни 2011, 21:16

BAHKATA_TDI написа:Само камерите ще ни оправят нас българите. Дано е по-скоро.

:yes: навит съм и при 30+км/ч да се конфискува автомобила за 6 месеца...
Изображение
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 15 Юни 2011, 21:41

ms написа:
BAHKATA_TDI написа:Само камерите ще ни оправят нас българите. Дано е по-скоро.

:yes: навит съм и при 30+км/ч да се конфискува автомобила за 6 месеца...

Малиии..булевардите ще станат пешеходни зони..хаха
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата