Помагайте, че съм лапнал въдицата...
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Последна промяна ivantchoG на 09 Мар 2006, 16:56, променена общо 1 път
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

WilliamsF1Team написа:...
И като се 'нацепиш' в някой 'ръб' с 'на тате голфчето' и забавата става пълна

Първо мисли,после се прави на голямата работа!Нали това е дилемата..да си себе си! Аз лично не бих взимал на тате! новата!! Тойота или на мама Мерцедеса

И после ще я 'сцепиш' щото ще види че караш Голфчето на тате...МАЛИИ! Ц ц ц...Направо човек да си нЕма работа с тебе..

Та така...

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Ама недей така бе, Слави! Ма то преди дървото има ЗАВОЙ. На цели 30-40 метра !!! И той е цели 20-30 градуса!!! Според полицаите скоростта е била над 120... Настилката абсолютно суха ... Това в жилищен квартал. А шофьора е направил "малко по-лека" катастрофа две седмици преди последната за него ... Пожарникарите са рязали колата, за да извадят тялото.Slavi_m написа:... от Перник! с Голф 2..естествено! се нацепил някъде и загинал...
Лошото е, че "Голф"-овете и голфаджиите по душа (щото ги има същите шматки със всякакви коли, и с БМВ) не са само в Перник.
По темата - Уилямс, за момата квото решиш, но за колата твърдо - не я пипай. Има таксита, приятели ... Дано не се налага да разбираш по трудния начин защо ти даваме такива съвети.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
За колата няма проблеми бе пичове...прави сте че е малко глупаво да я взимам. Няма да е за 1ви път но ще е глупаво заради нея да ставам за смях и т.н. А оня пича дето вика че сам некъв дришлио ( нямам коментар) ще му кажа че просто исках да поискам съвет!! Не разбирам какво толко сгреших.
Мерси все пак на добронамерените. А що се отнася до момичето-ще се забавлявам с нея (не еднократно). Мисля а и явно не само аз че така ще е най добре и за двамата. Поне ще си начешам крастата.
Аааа и още нещо...Моля ви не ме сравнявайте с перничани. Нищо лично просто не искам....
Айде мерси на всички. Със здраве
Мерси все пак на добронамерените. А що се отнася до момичето-ще се забавлявам с нея (не еднократно). Мисля а и явно не само аз че така ще е най добре и за двамата. Поне ще си начешам крастата.
Аааа и още нещо...Моля ви не ме сравнявайте с перничани. Нищо лично просто не искам....
Айде мерси на всички. Със здраве
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
И още нещо.
Тука се изписаха много коментари че сам се фукал с нещо си...Никога ама никога не съм го правил и точно затова не сам с нея в момента. Защото не съм и показал какво имам и защото за мен парите не са най важното нещо на тоя свят....
Тука се изписаха много коментари че сам се фукал с нещо си...Никога ама никога не съм го правил и точно затова не сам с нея в момента. Защото не съм и показал какво имам и защото за мен парите не са най важното нещо на тоя свят....
пич нищо против теб,ама не се вкарвай в някакви любовни интриги,едно време и аз бях същия,ама сега отебах службата.Забелязал съм,че в този форум има няколко човека ,които хвърчат в космоса,и незнаят къде се намират.Не е нормално един мъж да хлътва толкова по една жена,даже и да си изразява чуствата по интернет
- M2PR
- старши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа: А що се отнася до момичето-ще се забавлявам с нея (не еднократно)
Ти си преценяваш колко пъти , но според мен един път ще й е достатъчен

Успех

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- M2PR
- старши ентусиаст
-
evans написа:Не е нормално един мъж да хлътва толкова по една жена,даже и да си изразява чуствата по интернет
Е ,ама не е и толкова ненормално,нали ?!

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
X-citer написа:evans написа:...
А ти направи ли сефтето?
А ти? Или само черпиш девойките с Джим Бийм...

Never mistake motion for action...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Тва дето сам можеш да си направиш не може да ти го направи никой...
Айде триите темата
Мерси на всички
Айде със здраве
Айде триите темата
Мерси на всички
Айде със здраве
Ама само как се изкарахме всички големите ебачи и разбирачи по връзки, а!!!
И как от два реда написано вече преспахте половината с "момичето" че го и захвърлихте?
А много ми е интересно как някои 16-18 годишни момченца вече говорят за разцепване и "финансови акули" - С времето ще ви мине, а пък ако сте късметлии може и някоя кака да Ви покаже какво могат жените като си наумят нещо
но щом Ви влече да ги разцепвате Успех!!!
P.S.
Едно въпросче за големите е*ачи: Жена някога казвала ли ви е "Стига толкова" ( знаете за какво говоря) но когато сте в трезво състояние (зажото иначе причината може да е качеството а не количеството)
И как от два реда написано вече преспахте половината с "момичето" че го и захвърлихте?
А много ми е интересно как някои 16-18 годишни момченца вече говорят за разцепване и "финансови акули" - С времето ще ви мине, а пък ако сте късметлии може и някоя кака да Ви покаже какво могат жените като си наумят нещо
но щом Ви влече да ги разцепвате Успех!!!
P.S.
Едно въпросче за големите е*ачи: Жена някога казвала ли ви е "Стига толкова" ( знаете за какво говоря) но когато сте в трезво състояние (зажото иначе причината може да е качеството а не количеството)
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3