ах тези сервизи
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: ах тези сервизи
Прекаляваш... няма да ти се обяснявам повече... а освен всичко друго, съсипваш темата....
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
А каза ли на Рашо? Ако не си, направи рекламация, до колкото го познавам няма да те върне.
Колежке, според мен не пребоядисвай нищо. Наистина аз досега съм най-доволен от услугите на Десо. Ходил съм няколко пъти и такова отношение към клиент е почти невъзможно в България.
Това не е реклама, а напълно обективно споделяне на впечатления!
@Mollov, сигурен съм, че мнението ми няма да ти хареса, но това беше изключително грубо изказване от твоя страна, от гледна точка потребител. Извинявай, просто feedback от юзър на форума.
Политиката си я бистрете иначе...
Според мен дамата пита за съвет как да постъпи в ситуацията, в която е! Няколко човека вече споделят едно и съща идея.
Рекламата е друго нещо. Мисля ти е ясно, че никой от нас няма пряк интерес да рекламира нечии чужди услуги, а хората които го споделяме сме все хора извън бизнеса на Десо. Нито аз, нито bum_bum, нито който и да е, е на комисионна при Десо.
Това не е реклама, а напълно обективно споделяне на впечатления!
@Mollov, сигурен съм, че мнението ми няма да ти хареса, но това беше изключително грубо изказване от твоя страна, от гледна точка потребител. Извинявай, просто feedback от юзър на форума.
Политиката си я бистрете иначе...
Според мен дамата пита за съвет как да постъпи в ситуацията, в която е! Няколко човека вече споделят едно и съща идея.
Рекламата е друго нещо. Мисля ти е ясно, че никой от нас няма пряк интерес да рекламира нечии чужди услуги, а хората които го споделяме сме все хора извън бизнеса на Десо. Нито аз, нито bum_bum, нито който и да е, е на комисионна при Десо.
Добре де колеги, като има недоволни пишете по въпроса, защото като гледам каква тема е изпънал рашо перформънса си мисля че човек като я прочете и ако държи на автомобила си е готов от единия край на България да отиде в София при него, щото тая тема ще изпътува и няма да я прочетат много хора, а оная прехвалената си стои закачена в сервизния сектор. Това е недопустимо да окъкаш толкова скъп автомобил независимо от марката, че на всичкото отгоре си плащаш.. то направо трагична работа.. един човек който държи на името си никога не би постъпил така дори и клиента да изглежда видимо заможен или балък
Мился че хората имат право да знаят, защото всички знаем как се изкарват парите в България и как се лишаваш от доста за да си потдържаш автомобила качествено

Мился че хората имат право да знаят, защото всички знаем как се изкарват парите в България и как се лишаваш от доста за да си потдържаш автомобила качествено

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз впечатленията си ги написах, само не знам защо се обръща внимание на някакъв ник регистриран преди няколко дена с 1 мнение, нящо ми намирисва, че пак нещо се очерня някой нарочно май, въобще не знам защо се занимаваме с такива теми пуснати от тамива псевдо потребители!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:Аз впечатленията си ги написах, само не знам защо се обръща внимание на някакъв ник регистриран преди няколко дена с 1 мнение, нящо ми намирисва, че пак нещо се очерня някой нарочно май, въобще не знам защо се занимаваме с такива теми пуснати от тамива псевдо потребители!
bum_bum написа::confused: Рашо перформънса е доста прехвален тук. В интерес на истината съм чувал поне 5-6 човека да плачат от услугите им, но не знам защо нито един не казва право куме в очи във форума, а само мрънкат като се видим.
За полирането пробвай тук, поне е проверен и опитен човек.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=10&t=86861

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
[color=#]И тъй като колежката моли за съвет къде да си оправи евентуално колата, и аз бих и препоръчала Десо. След неговата работа, колите са като нови. Факт!
пп. постни някоя друга снимка на колата, да видим колко е зле положението и наистина потърси някакво обяснение от сервиза, където са ти правили пастирането...
[/color]

пп. постни някоя друга снимка на колата, да видим колко е зле положението и наистина потърси някакво обяснение от сервиза, където са ти правили пастирането...
[/color]
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Редно е новрегистрирания бот да пусне снимки как са й "осрали" колата.
Touring & windsurf club
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не правя нищо при Рашо от доста време,ама когато съм бил в нужда-се е помагал,мисля че ако дамата се обърне към Рашо и изрази становището си по казуса,няма да има никакъв проблем да се оправят нещата,поне до сега Рашо винаги се е отзовавал ако съществува какъвто и да е проблем...е,вече се ожени де,та незнам 

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
drevnia написа:Защо си мълчите за сервизите кажете ги нека да се знаят
Ами колега не ми се иска да плюя по хората,защото не съм такъв тип човек.Единия сервиз от който останах недоволен (в последствие след няколко мнения на лични от други колеги се оказа,че е било за добро,че неможа да ме приеме и ми извъртя номер и си изгубих времето и така нататък...описал съм всичко в темата "специализиран сервиз само за BMW" или нещо такова).
Другия е точно на Рашо... лично Рашо като човек ми направи много добро впечатление,но проблемите бяха два...сменяха съединител и са видели,че едната помпа е почти заминала...и аз отивам да вземам колата и ми казват сменихме ти помпата на съединителя,така и така още 130 ли 150 лв ли беше не помня... можеше да ми звъннат един телефон и да кажат така и така излезе еди какво си... все пак можеше да съм си нагласил точно пари за ремонта и да нямам възможност за тази помпа на момента... трябваше да ме предупредят според мен...
другия проблем е следния... тръгвам си аз от София за Габрово след ремонт-а и усещам предницата на моменти "прелопва" след като бях сменил всички носачи,тампони Powerflex и така нататък... прибирам се в Габрово и веднага отивам на на реглаж (защото си правих колата в неделя в София и нямаше къде,а тогава Рашо не предлагаше реглаж,сега незнам) и отивам в сервиза и гледат те предницата и опааа едното колело мърда

Преди да си сменя съединителя той отделяше многооо високо... смених го и след 200 км нормално каране (колата не си я гоня) отново започна да отделя високо...много високо...писах на Рашо за проблема с хосача и със високото отделяне,той ми отговори,че няма как носача да не е бил завит ,а за съединителя като мина през София да отида да го погледнат...чувал съм,че нямало да ме върне и щяха да погледнат нещата момчетата,но просто не ми се занимаваше вече

и така ... с моите случки.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Dimo написа:Газкома в Младост е твоето място за пастиране и полиране, просто опитай и пиши дали си доволна
Aйде точно там да не ходи, че хептен ще ѝ прецакат колата. Моята къде си е най-обикновен металик я прецакаха, какво остава за Е90.
Иначе от форумни сервизи и аз си патих и не ходя вече. За пастиране и полиране аз мога един друг да препоръчам, който буквално прави чудеса.

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
А защо като се случват такива неща, всеки първо се хвали по форумите? Не е ли редно да идеш там където са ти осрали колата и да говориш с тях?

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Точно при Рашо от опит Ви казвам ,че разбиране има. Има разбиране до толкова, че да отидете пак да му я оставите да си оправя грешката...НО и да ви доосере още повече колата. Извинявам се за по грубото изказване ,но и аз съм имал проблем с прехваления Рашо и сервизчето му.
По темата...колегите са ти казали към кого да се обърнеш
и дано след него започнеш с хубавите моменти и се наслаждаваш на колицата си.
По темата...колегите са ти казали към кого да се обърнеш

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
xpl0d написа:Dimo написа:Газкома в Младост е твоето място за пастиране и полиране, просто опитай и пиши дали си доволна
Aйде точно там да не ходи, че хептен ще ѝ прецакат колата. Моята къде си е най-обикновен металик я прецакаха, какво остава за Е90.
Иначе от форумни сервизи и аз си патих и не ходя вече. За пастиране и полиране аз мога един друг да препоръчам, който буквално прави чудеса.
Айде точно да си задържиш мнението!

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Dimo написа:xpl0d написа:Dimo написа:Газкома в Младост е твоето място за пастиране и полиране, просто опитай и пиши дали си доволна
Айде точно да си задържиш мнението!
Kво да си го задържа ве, нали съм ходил и ги знам кви са келеши. Ся ако бачкаш там или ги познаваш тва е друга работа.

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4