Как да хвана нещастника?
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Как да хвана нещастника?
отговорите в темата поцепват 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
spacepl написа:Заградил си си мястото със синджири ли ?

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ами освен две бири и пакет фъстъци и да се заложиш в някоя съседна кола (на приятел) за друго не се сещам, тъкмо ще ти дойде настроение от бирата като го гепиш.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
spacepl написа:Ами освен две бири и пакет фъстъци и да се заложиш в някоя съседна кола (на приятел) за друго не се сещам, тъкмо ще ти дойде настроение от бирата като го гепиш.
jordanov написа:xpl0d написа:Ronka написа:xpl0d написа:....
...
...
Ако не в багажника, паркирате друга кола наблизо, откъдето да се вижда твойта. Сядате с приятелче и първата ми идея беше да пукате бири, ама от тях се пикае и не са подходящи за шпионаж. Може просто да седите и ядете, ама то пък от яденето се сере(не веднага, ама се пак ...), така че остава вариянта само да седите в другата кола и да наблюдавате.
ще му се допикае и ще се издаде ...
абе з@ебете тия бири и фастъци, по-добре с една кака и да му върти тръби цела нощ в колата 

^ И като види кой му бара колата, изчаква го да се наведе и го наказва, както е натопорчена бухалката.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Не знам за вас, ама аз не мога да си се представя съсредоточен докато ми правят тръби 

pampo написа:^ И като види кой му бара колата, изчаква го да се наведе и го наказва, както е натопорчена бухалката.
![]()
jordanov написа:Не знам за вас, ама аз не мога да си се представя съсредоточен докато ми правят тръби
А "нещастника" дали си е представял такава изненада посред нощ. Това би било жестоко. Така да го "застреляш" за едните чистачки

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
speedhokk написа:pampo написа:^ И като види кой му бара колата, изчаква го да се наведе и го наказва, както е натопорчена бухалката.
jordanov написа:Не знам за вас, ама аз не мога да си се представя съсредоточен докато ми правят тръби
А "нещастника" дали си е представял такава изненада посред нощ. Това би било жестоко. Така да го "застреляш" за едните чистачкиЩе го бележиш за цял живот..
И "нещастника" се оказва педал, и темата ще завърши с коментара: "Хванах "щастливеца" може да заключвате, благодаря на всички".
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
колега я постни една снимка на това "трики" паркиране, че 100% ти си виновен за нещо, но не казваш 

ииии... темата хвана къра
Дайте да спрем малко, че ще ни оключат. Ако колегата реши, нека качи снимка.

Дайте да спрем малко, че ще ни оключат. Ако колегата реши, нека качи снимка.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
и аз мисля, че човека с моловете ше ни бамне ... :разкайващо се човече:
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е то горе-долу се изясниха нещата, то така или иначе отдавна се разводни, та и аз я виждам като заключена темата
Аз все пак си разпитвам наляво и надясно за въздушно оръжие, че има хиляда и един вида, а иначе праснах две бележки А4 формат с подобаващо съдържание, една на страничния джам, една на задния и днес гледам няма бутнати огледала и/или чистачки
Да видим тази вечер какво ще става 

Аз все пак си разпитвам наляво и надясно за въздушно оръжие, че има хиляда и един вида, а иначе праснах две бележки А4 формат с подобаващо съдържание, една на страничния джам, една на задния и днес гледам няма бутнати огледала и/или чистачки