Паркинги и Гаражи и ПАЯЦИ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 08 Дек 2005, 23:52

Като се замисля скоро не съм имал неприятности с тази твар.....много е гадно :evil: :evil: а сега с тези нощни дежурства ....няма мърда не от акта ....преди ставаше да се мине метър ама сега :confused: :confused:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 09 Дек 2005, 0:18

Eva* написа:...

И на мен не ми дадоха касова бележка. А относно акта, не е ли за неправилно паркиране? Май няма значение дали са ти вдигнали колата, или си ги хванал в крачка, важното е, че си направил нарушение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 24 Мар 2006, 17:20

Вчера си паркирам на бул. Руски - горе на тротоара културно под кестените и хич не гледам, че целия тротоар е синя зона !!!
Връщам се и гледам на чистачката се вее някаква бележка : Така и така моля, явете в едноседмичен срок да платите 2.50 лв. на паркинга пред ЦУМ , иначе 20 лв. глоба от КАТ по незнам си кой там член :evil: ...
Та въпроса е - ако не отида наистина ли ще ме глобят и как ще стане ?
тия сини зони никнат като гъби
stay tuned
Изображение

Потребител
Аватар

Спидери

Мнение от LaByBaMaPa » 24 Мар 2006, 22:26

Това с паяците е многоооо тъпа практика, която почти я няма в белите страни. Там се вдигат коли за много фрапантни нарушения и най-вече ако са паркирали на частна собственост, която е обозначена със съответния знак. С тия спидери се получава много кофти щот на теб ти вдигат колата обаче как избират точно твоята, а не на колегата отпред или отзад твоят автомобил. Ако общините искат да събират пари и то само за себе си, а не разни ми там концесии могат да го правят по сполучливо.

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 25 Мар 2006, 1:58

Какви архиви се отварят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 25 Мар 2006, 2:15

на мен като ми се налага да спирам на места кадето дебнат паяците винаги оставям некои на пост в колата ..... :mhihi: или се воза с таксита и се набутвам не4ове6ки но пак по добре от колкото да им пълна гу6ите на тия п...и .... :evil:
jba jbu jbadu jmuc bajuu

Предишна

Назад към Извън Темата