Поставяне на лупи на фар с рефлектор
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Re: Поставяне на лупи на фар с рефлектор
Абе..тоя форум го обърнахте на панаир
... ботове и философи
Как поне малко не ви е срам така да се излагате и всички тук да сме ви свидетели на простотиите 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Изхвърли опелските фарове и служи от е34, но май няма да остане място за мигача. Та или махаш и него или търсиш малки дълги.
В нета има сигурно доста примери.
Поне разбрахме, кой има повече кинти, кой е оцветен в зелено, че Бай Ганьо е БЪЛГАРИН
В нета има сигурно доста примери.
Поне разбрахме, кой има повече кинти, кой е оцветен в зелено, че Бай Ганьо е БЪЛГАРИН

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
еее.. колко неща за живота, вселената и в частност за себе си съм пропуснал да разбера докато съм спал
Нищо, по-добре късно..
Та, откъде да започна?
- нали съм си егоист ще започна с нещата, които разбрах за себе си
Излиза, че съм си купил кенеф
и то с фалшив труд
Също така нещо ми хлопа горе, щом питам колко ще излезне да му сложа лупи. А да, и съм пуснал мега безсмислената тема в иначе толкова смисления подфорум "извън темата".
- друго ценно, което разбрах е - че щом караш е46 (и то дизелак) си пичага или в този случай вичага
и си по-човек от всички, които карат италианки или ръжди
- друго, друго.. разбира се! Разбрах, че когато сте били на моите години никога не сте правили да кажем глупости по и с колата си, което разбира се е вън от съмнение. Да, разбирам че след десетина години като погледна назад ще си се смея на сегашните идеи и виждания и при все това мисля, че сега ми е времето да експериментирам и да правя глупостите (по ваши думи)
- разбрах и че половината копчета по клавиатурата ми лепнат, поради излятата бира снощи, което пък беше предизвикано от поста на ms
И какво излиза, че май не съм научил кой знае колко неща, но и това ми стига. Нали човек се учи докато е жив, макар повечето тук вече да знаят всичко
Само едно не разбирам, защо хора на вашите години се държат като 15 годишни комплексарчета и дали това е само във форума, където е всеизвестно, че всеки е най-гУлемия
И за финал искам да ви се извиня, че загубих видимо ценното ви време

Нищо, по-добре късно..
Та, откъде да започна?
- нали съм си егоист ще започна с нещата, които разбрах за себе си

- друго ценно, което разбрах е - че щом караш е46 (и то дизелак) си пичага или в този случай вичага

- друго, друго.. разбира се! Разбрах, че когато сте били на моите години никога не сте правили да кажем глупости по и с колата си, което разбира се е вън от съмнение. Да, разбирам че след десетина години като погледна назад ще си се смея на сегашните идеи и виждания и при все това мисля, че сега ми е времето да експериментирам и да правя глупостите (по ваши думи)

- разбрах и че половината копчета по клавиатурата ми лепнат, поради излятата бира снощи, което пък беше предизвикано от поста на ms

И какво излиза, че май не съм научил кой знае колко неща, но и това ми стига. Нали човек се учи докато е жив, макар повечето тук вече да знаят всичко

Само едно не разбирам, защо хора на вашите години се държат като 15 годишни комплексарчета и дали това е само във форума, където е всеизвестно, че всеки е най-гУлемия

И за финал искам да ви се извиня, че загубих видимо ценното ви време

тази тема ще я заключа преди да сте убедили окончателно младежа никога да не си купи бмв щото сме кофти хора...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Заради проявата на "висша инженерна мисъл", PIONEER и vicho ще почиват по една седмица.
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4