:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото има

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от kalin_10 » 14 Ное 2011, 23:18

angle_pich написа:Така първо - EnimEn - никога не съм работил с този човек, дори не сме контактували, elmaza91 - има изпратена стока, но не е катализатор, поемам си разноските и му го връщам, veso_88 - дори не помня какво се е случило. Потребителите по-надолу или никога не сме си писали или случаят е "на един мой приятел брат му познава един човек, който нещо бил направил...". Значи от всички истории по мое име какво имаме kalin_10 и veso_88, който твърди, че имало някакъв проблем преди много време.
Ще обсъдя това, за което наистина имаме определен проблем, а не само митични истории по мое име. kalin_10 пише с моя колежка, изпраща се снимка, но има грешка в номера - добре признава му се по телефона и като си поемаме разноските трябва да му го върнем. Отиваме до еконт и се оказва, че катализаторът е прехвърлен на друг човек и той вече го е взел. Да, сгрешили сме, но не съм виновен, че няма как да си поемем разноските. Вижте в никакъв случай не мога да печеля от 10лв за доставка или 20лв промяна на цената. Фактите са два - купувам катализаторите заради платината, родия и паладия вътре в тях. Вижте следните данни http://www.kitco.com/charts/popup/pt0060lnb.html спад в цената на платината с на 350долара http://www.kitco.com/charts/popup/rh0060lnb.html спад в цената на родия с над 230 долара и по-слаб но пак спад в цената на паладия със 100долара http://www.kitco.com/charts/popup/pd0060lnb.html. Това е информация от световни пазари и цената на катализаторите зависи от тях. Сами виждате, че днес платината може да е на една цена, на другия ден на друга, но това си е проблем на търговеца, дали ще загубя или ще си вложа парите в стока и ще изчакам си е мой проблем. Не съм направил тема, в която да се оплаквам от това нали? Другото което е често ми се изпращат катализатори, които не са пълни, но ги взимам - защото се случват грешки. madpetio може да ви каже понеже сме се срещали много пъти, че работя с една колежка. Тя пише във форумите, когато аз пътувам и затова понякога се получават грешки, но ако се случи, си плащаме за тях и винаги си ги признаваме. Разберете - няма как да не станат грешки, но вие ме изкарахте, че съм тук за да ви взимам 20те левчета. Не печеля от това и както тук има 3-4 души, от които съм има контакт с един максимум двама реално, има и много хора, с които си работим отдавна например HeBePeH rocki1 zidi1982 s.nikov caningam Magnus. Извинявам се за пореден път на kalin_10, но човек няма как да очакваш да ти върна катализатора, като си го дал на друг и това си пропуснал да го споменеш в темата. Така че не мога да кажа, че повече няма никога да грешим, но в никакъв случай, не лъжа никого, а ако се получи недоразумение, човекът бива компенсиран. Доказателство за това са не само хората, с които работя отдавна, а и тези, с които се виждам редовно, madpetio, с когото сме се виждали 5-6 пъти, сваляли сме му катализаторите в наш сервиз и винаги съм му давал най-добрите цени.

Такааа,а можеш ли да обясниш,след като си изявил огромното желание да си платиш доставката и да ми върнеш пратката,защо на в деня в който е била в София само си отишъл да ми искаш телефона?Без изобщо да погледнеш пратката и да наредиш да ми я върнат?Искал си телефона ми за да ми кажеш каква ти е схемата и като не се съгласих-чарта,защото ако погледнеш пратката ще трябва да платиш доставката!И тоя номер,че съм го дал на друг катализатора и затова не си можал да платиш и да го върнеш няма как да мине,защото го дадох на другия дена,а не в деня в който ти го получи и ми се обади и това може да се докаже!Или ще кажеш,че си мислел да платиш доставката и да ми го върнеш след 5-6 дни?Другото което е "промяната на цената"както го наричаш ти не беше 20лв а 70!Като си сгрешил ще звъннеш и ще кажеш-пич има грешка ще си платя доставките и в 2те посоки,защото ти не си виновен за нищо!Ако го беше сторил щях да те разбера(не съм конфликтна личност) и изобщо нямаше да се стига до тук!Не постъпи никак коректно и това е факт,а сега и най-нагло се опитваш да излъжеш и тук!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от angle_pich » 16 Ное 2011, 19:57

На 09 Ное 2011 в 8:48 моята колежка ти пише цена, при което на 09 Ное 2011 6 минути по-късно в 9:44 ти и отговаряш. Лъжа ли?
Момичето се е объркало с номера и ти е дало цена за друг катализатор. Сега сигурно ще кажеш, че пак те лъжа. Само че го казах и миналия път като писах без да знам какво ще ме попиташ сега. Ама пък може да виждам в бъдещето и да съм го предвидил. Е, обаче ти същият ден си се чул по телефона с нея и тя ти е казала да го изпращаш. Много жалко това значи че не лъжа.
Същият ден само че вечерта колежката ми каза, че трябва да взема и твоята пратка на следващия ден от еконт. Погледнах във форума, видях снимките и номера и видях, че ти е дала несъответстваща на стоката цена. Затова когато отидох си взех пратките, а на твоята исках само телефонен номер на подателя, защото мислех, че като ти обясня ще се съгласиш да промениш цената й и на следващия ден като отида ще я взема.
Ти поиска да ти я върна и щях да го направя на другия ден, когато отида. Сега ще кажеш, че те лъжа и съм искал да ти държа катализатора в плен, докато се предадеш. Няма как да ти докажа, че не е така освен да ти кажа, че през целия ден работя и постоянно движа из София, а има дни, в които не се спирам по цял ден точно поради тази причина ходя всеки ден в еконт и взимам каквото имам.
Когато отидох на другата сутрин, пратката беше променена. Стигаме до извода, че не лъжа и е станала грешка. Но искаш ли да преброим колко пъти съм ти се извинил?! Мога ли да знам, че ти искаш да ти се върне пратката още същия ден и ако отида на другия вече не може? Не знам като не си конфликтна личност защо ме наричаш лъжец и ме обвиняваш в схеми? Какви схеми с не с 20, а със 70лв ли??? Сигурно сега ще се окаже, че съм те измамил, като съм ти взел пратката под друга самоличност, за да си спестя 10лв за доставка? Мисли си каквото искаш, само не ме обиждай и ако след това обяснение не ти е станало ясно, не очаквай да ти се обяснявам или извинявам повече.

Потребител
Аватар

Мнение от RST » 16 Ное 2011, 22:04

ей това е коректност момче от форума tosheto28 си тарси глава за ТДС чета обявата и му пиша лс 4е имам той ми званна говорим и ме помоли да я пратя още днес ок речено сторено и сега какво да видя лс:колега сори мислех да ти званя ама незнам дали не е късно изпадна една тук в софия и тя е готова за слагане , ще излезе по тънко, та твоята ще я върна и ще платя половината пари за разкарването , надявам се че не е проблем,благодаря и извиняваи ако има не6то.

е няма нищо то половианата щял да плати аз ще си платя другата и ще се разкарвам из града защото си нямам работа и ангажименти КОРЕКТЕН ДО БЕЗОБРАЗИЕ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото има

Мнение от kalin_10 » 16 Ное 2011, 22:20

angle_pich написа:На 09 Ное 2011 в 8:48 моята колежка ти пише цена, при което на 09 Ное 2011 6 минути по-късно в 9:44 ти и отговаряш. Лъжа ли?
Момичето се е объркало с номера и ти е дало цена за друг катализатор. Сега сигурно ще кажеш, че пак те лъжа. Само че го казах и миналия път като писах без да знам какво ще ме попиташ сега. Ама пък може да виждам в бъдещето и да съм го предвидил. Е, обаче ти същият ден си се чул по телефона с нея и тя ти е казала да го изпращаш. Много жалко това значи че не лъжа.
Същият ден само че вечерта колежката ми каза, че трябва да взема и твоята пратка на следващия ден от еконт. Погледнах във форума, видях снимките и номера и видях, че ти е дала несъответстваща на стоката цена. Затова когато отидох си взех пратките, а на твоята исках само телефонен номер на подателя, защото мислех, че като ти обясня ще се съгласиш да промениш цената й и на следващия ден като отида ще я взема.
Ти поиска да ти я върна и щях да го направя на другия ден, когато отида. Сега ще кажеш, че те лъжа и съм искал да ти държа катализатора в плен, докато се предадеш. Няма как да ти докажа, че не е така освен да ти кажа, че през целия ден работя и постоянно движа из София, а има дни, в които не се спирам по цял ден точно поради тази причина ходя всеки ден в еконт и взимам каквото имам.
Когато отидох на другата сутрин, пратката беше променена. Стигаме до извода, че не лъжа и е станала грешка. Но искаш ли да преброим колко пъти съм ти се извинил?! Мога ли да знам, че ти искаш да ти се върне пратката още същия ден и ако отида на другия вече не може? Не знам като не си конфликтна личност защо ме наричаш лъжец и ме обвиняваш в схеми? Какви схеми с не с 20, а със 70лв ли??? Сигурно сега ще се окаже, че съм те измамил, като съм ти взел пратката под друга самоличност, за да си спестя 10лв за доставка? Мисли си каквото искаш, само не ме обиждай и ако след това обяснение не ти е станало ясно, не очаквай да ти се обяснявам или извинявам повече.

Първo:не виждам пречка да върнеш пратката на същия ден в който си бил в Еконт,не стига че грешката е твоя ами и ми бавиш пратката!И щеше да знаеш дали искам да ми се върне пратката на същия ден или не ако си беше направил труда поне един път да ми звъннеш или да вдигнеш телефона ти,а не да говоря с колежки и незнам си какви,все пак обявата е твоя,а не на колежката ти нали?
Второ и последно никога не съм искал да ми се извиняваш 1000 пъти,искам да си коректен както с мен така и с другите колеги и това беше главната идея да те пусна тук в темата! Каквито и от където и да ми вадиш обяснения за мен ти не си корктен!Мисля,че няма какво повече да се добави по темата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ferrari
Мечтае да кара: bmw
Детайли за колата: Бегачка

Мнение от tosheto28 » 18 Ное 2011, 10:32

RST написа:ей това е коректност момче от форума tosheto28 си тарси глава за ТДС чета обявата и му пиша лс 4е имам той ми званна говорим и ме помоли да я пратя още днес ок речено сторено и сега какво да видя лс:колега сори мислех да ти званя ама незнам дали не е късно изпадна една тук в софия и тя е готова за слагане , ще излезе по тънко, та твоята ще я върна и ще платя половината пари за разкарването , надявам се че не е проблем,благодаря и извиняваи ако има не6то.

е няма нищо то половианата щял да плати аз ще си платя другата и ще се разкарвам из града защото си нямам работа и ангажименти КОРЕКТЕН ДО БЕЗОБРАЗИЕ

Така значи виж дам че си девствен в тази област,мисля че ти се извиних най-културно, и аз съм връщал пари както всеки друг, които се занимава с коли на части, тук сме за това ако не ти върши работа е така,аз лично вчера върнах още 2 глави разглобих 1 , ама докато намериш това което ти трябва и което ще ти свърши работа на добра цена + това не е лев и два,казах ти за да има мир кажи айде ти как ги виждаш нещата и вместо когато ми се обади по телефона да ми се правиш на сърдит да ми беше казал какво те притеснява пари ли искаш ?
38616

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 18 Ное 2011, 10:54

Ми достатъчно е да поемеш транспорта в двете посоки... ;)
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 18 Ное 2011, 14:10

tosheto28 написа:
RST написа:ей това е коректност момче от форума tosheto28 си тарси глава за ТДС чета обявата и му пиша лс 4е имам той ми званна говорим и ме помоли да я пратя още днес ок речено сторено и сега какво да видя лс:колега сори мислех да ти званя ама незнам дали не е късно изпадна една тук в софия и тя е готова за слагане , ще излезе по тънко, та твоята ще я върна и ще платя половината пари за разкарването , надявам се че не е проблем,благодаря и извиняваи ако има не6то.

Така значи виж дам че си девствен в тази област,мисля че ти се извиних най-културно, и аз съм връщал пари както всеки друг, които се занимава с коли на части, тук сме за това ако не ти върши работа е така,аз лично вчера върнах още 2 глави разглобих 1 , ама докато намериш това което ти трябва и което ще ти свърши работа на добра цена + това не е лев и два,казах ти за да има мир кажи айде ти как ги виждаш нещата и вместо когато ми се обади по телефона да ми се правиш на сърдит да ми беше казал какво те притеснява пари ли искаш ?

А ти явно си разцепен в тази област... Извинението ти не е никак достатъчно и е абсолютно НЕКОРЕКТНО да поръчаш част и да я върнеш защото си си намерил междувременно по-евтина... за наглоста ти да платиш половината транспорт пък вобще няма да коментирам. Вариантите са ти или плащаш целия транспорт на колегата или излиташ от тук завинаги..
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Потребител
Аватар

Мнение от RST » 18 Ное 2011, 18:07

нямам думи и немога да разбера от каде я събираш тая смелост да наглееш защо по телефона ми мънкаш като момиченце а тук си много смел защо ми се обади и ми са прави на циганка да ти сваля от цената и аз отказах и казах да си помислиш и ако решиш да се обадиш защо ми званна и ма молята да ми я пратиш днес и кво значи извинявай и кво значи половината пат аз неразбирам защо трябва 1 да си губя времето да излизам от работа и да ходя да ти опаковам и да ти пращам асти да хабя горижа и т.н. и 2 защо трябва да плащам пари заради това че ти си глупав и не си исчакал да получиш по добра оферта и решаваш да ми варнеш главата......
какво да обеснявам няма смисъл той пича си мисли 4е не6тата са нормални ......
ще се наиграеш така да знаеш ще паднеш на някой нервак и тогава и ще плащаш и бой ще ядеш ..... но някак си си мисля да земеш да си помислиш по вапрос и да прекратиш тази практика докато не ти е дошло все още на главата ......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tosheto28 » 18 Ное 2011, 18:15

Аз транспорта съм си го платил и в двете посоки и точка по въпроса и въобще не ме заплашвай!!! Не мисля да се занимавам и да обяснявам ,макар че коректно ли е пък да казва че главата е перфектна , а като я видях - имаше пукнатини които не отговаряха на описанието и мога да приложа снимки, а аз изрично съм го питал има ли няма ли какво трябва да и се прави и т.н. , това да не са лев и два. Кажи ти като си толкова отворен ако ти пратят някаква част и се окаже че не ти върши никаква работа ,няма ли да я върнеш, в този случай кои ще плаща за разноските за транспорта?А и като не си запознат нацяло не се бъркай когато двама си мерят пишките третия нали знаеш...
38616

Потребител
Аватар

Мнение от RST » 18 Ное 2011, 18:28

господинчо дай да ги видим снимките че ми е много интересно да видя тея пукнатини че явно недовиждам и като пристигне утре главата ще кача и аз снимки да направим една справка и само искам да съм сигорен че си я гледал главата защото хората от еконт ми казаха че даже не си я гладал а си я отказал платил си транспорт и част от патя наобратно кажи как беше опакована главата ...... и естествено качи снимки да я поразгледам
за мен въпроса е приключен .....но ти си много нагал тип

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tosheto28 » 18 Ное 2011, 20:04

18112011_009[1].jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
38616

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tosheto28 » 18 Ное 2011, 20:13

Нагъл се пише,а аз такава глава няма да си сложа на колата съветвам те да не си пробутваш боклуците или поне не за толкова пари и недей да се надъхваш, аз съм коректен към другите колеги от форума и ти се появяваш отнякъде и ми се правиш на много сърдит неоснователно,а относно за еконт си в голяма грешка аз прегледах 7-8 глави та твоята ли няма да погледна, за мен случая е приключен.
38616

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 19 Ное 2011, 15:57

Щом транспорта е платен и в двете посоки, случая е приключен. Всеки има право да върне стока която не му харесва стига да си поеме разходите а това явно е направено.

Тук обече е момента да съобщя на tosheto28 че му слагам бан за 2 седмици защото му е много голяма устата. При следваща обида или подобен тон към които и да е от администрацията на форума бан-а ще е постоянен.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 23 Ное 2011, 14:46

Здравейте колеги,

Към мен е отправено обвинение в некорекност от колегата vivaldi82
Ето я темата: viewtopic.php?f=16&t=275600

Ако колегата vivaldi82 сложи тук снимка на нотарителницата, която ми е изпратил стоката, то аз приемам обвиненията. Или поне номера на товарителницата, аз ще я проверя и ще постна принтскрийн от сайта на куриера.

Ако няма товарителница, моля модераторите да потърсят отговорност от колегата за обвиненията му към мен.

Поздрави,
Д
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Ное 2011, 20:55

Писах му!

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари