купуване на първата кола
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: купуване на първата кола
Абре я да питам аз колко от вас караха компакт 316 , ама тоя с пластмасовото колекторче ?
Да не кажа че върви колко 320 с м50..че ще са убидат много хора , а разхода няма да го коментираме.
Пич ако ти харесва 316ката , взимай я и се радвай на живота и на компота, тука всички рейсъри , мотори сменят ,
магистрални бегачи , дрифтят , драфтят , ама май в нееделя следобед само. Взимай 316ката и да не забравиш и ГИ да и сложиш
и да и се радваш всеки ден пълноценно!
Да не кажа че върви колко 320 с м50..че ще са убидат много хора , а разхода няма да го коментираме.
Пич ако ти харесва 316ката , взимай я и се радвай на живота и на компота, тука всички рейсъри , мотори сменят ,
магистрални бегачи , дрифтят , драфтят , ама май в нееделя следобед само. Взимай 316ката и да не забравиш и ГИ да и сложиш

и да и се радваш всеки ден пълноценно!

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Аиде и аз да се включа....пьрвата ми кола бе е34 м50б20.....проблеми не сьм имал с този "тьй мощен"автомобил.... А си я купих на 19.... с много малко стаж зад волана... СегА сьм сьс е38 740и и за евридейка си имам и е36 316... Ами вьрви си и 16та....разход извьн града 6.... тя сьщо си ми носи наслада.... Искам да кажа че и 316 да вземеш пак ще и се радваш, помисли дали искаш да е компот с това уникално "табло" Но това е др тема... 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Ако ти се дават повечко пари,това е компакта:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Само дето не е 16ка,но колата е перфектна.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Заради интериора и м-ковите брони бих се жертвал да си взема 318 вместо 316.DanielzZz написа:Ако ти се дават повечко пари,това е компакта:

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Apassionata написа:От друга страна кой да ги кара тия 16-ки, ако не начинаещи шофьори ... Но аз лично не препоръчвам, особено като се има предвид и съотношението разход/вървеж...
Имам го от 2 години, 40 000км направих .. па още съм жив и здрав, не ми е "изцедила силичките" .. не съм стар шофер ... само 6 годинки .. само странното е как така не съм имал проблеми с изпреварването, челните, а у ..
До колегата - аз търсих купе ис-ка .. качих се да пробвам компакта и си тръгнах с него .. така че..
теми за това, кое да гледаш има много, потърси
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
b0bituy написа:Заради интериора и м-ковите брони бих се жертвал да си взема 318 вместо 316.DanielzZz написа:Ако ти се дават повечко пари,това е компакта:
Ти ако я видиш на живо...тая кола просто няма забележка.Смело мога да заявя,че изглежда като чисто нова.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
iliew написа:Искам да кажа че и 316 да вземеш пак ще и се радваш, помисли дали искаш да е компот с това уникално "табло" Но това е др тема...
таблото се сменя

по темата с компромисите - то и е36 320 е компромис, е46 323 също, ама тука някои си живеят в "бързи и яростни с тях", та не им пречи ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
то и 330 е компромис
да не мислиш, че не ми се кара М3
с автора кво стана - напазари ли вече?
да не мислиш, че не ми се кара М3

с автора кво стана - напазари ли вече?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
K_Ilkov написа:то и 330 е компромис
да не мислиш, че не ми се кара М3![]()
330 е последното преди М ...
320 при шест-цилиндровите е това, което щеше да е 312 при четири-цилиндровите, ако го бяха произвели

а колегата предлагам да го чакаме в е36-раздела

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
_galio_ написа:330 е последното преди М ...
е точно де - последния компромис

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
_galio_ написа:K_Ilkov написа:то и 330 е компромис
да не мислиш, че не ми се кара М3![]()
330 е последното преди М ...
320 при шест-цилиндровите е това, което щеше да е 312 при четири-цилиндровите, ако го бяха произвеликогато някой каже "бмв-тата не вървят", има предвид E36 320i ...
а колегата предлагам да го чакаме в е36-раздела
M43 моля

Имайте предвид и данъци, а - у, граждански... 20-ска е далеч от 16ска, да не говорим за 28мица, която е космическа в сравнение с 16ската по тоя параграф...
Ама пък 16ската е много убито... твърде... Готина колица, но за возене наляво надясно... Екстра избор е ако караш повече и искаш БМВ обаче. Ако нямаш много километри (под 7-8к) може вече да си помислиш колега за нещо по-голямо, но най-важното е дали караш или не. Ако минаваш повече км. ще ти е значително по-ефтино с 16ската, а и компакт с М пакет си изглежда доста прилично

П.С. Ако има колега от София с желание да ми даде едно кръгче с ИСка, моля да ми пише на Л.С. -> ще му бъда много благодарен за което

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Boyadjiev написа:Ама пък 16ската е много убито... твърде... Готина колица, но за возене наляво надясно...
П.С. Ако има колега от София с желание да ми даде едно кръгче с ИСка, моля да ми пише на Л.С. -> ще му бъда много благодарен за което![]()
убито е за уикенд кола, но за ежедневка и за каране до 150 км/ч е както трябва, само харчи повече от конкуренцията, но пък не тропа и се чупи по-малко ... и въобще в града ефекта от големите двигатели не знам къде е, освен да си първи на светофара ... а за другото не е ли по-добре да дойдеш на сбирка, има колеги с всичко

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
_galio_ написа:iliew написа:Искам да кажа че и 316 да вземеш пак ще и се радваш, помисли дали искаш да е компот с това уникално "табло" Но това е др тема...
таблото се сменякомпактът точно е перфектна градска кола, бута се навскяъде, паркира се навсякъде и все пак е със задно и радва ...
по темата с компромисите - то и е36 320 е компромис, е46 323 също, ама тука някои си живеят в "бързи и яростни с тях", та не им пречи ...
Компакта е 22см по-къс от Е36 седан - точно един х*и - ако тва мислиш че помага за при паркиране ....
323и Е46 е компромис ... но 323и Е36 компакт е максималното

и въобще в града ефекта от големите двигатели не знам къде е,
- голям двигател в града само гори и дразни , че не можеш да използваш и 1/5 от силата му . Само че за мен голям двигател е В8 - 2.0-2.5 са средни или по-скоро малки мотори.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
_galio_ написа:Boyadjiev написа:Ама пък 16ската е много убито... твърде... Готина колица, но за возене наляво надясно...
П.С. Ако има колега от София с желание да ми даде едно кръгче с ИСка, моля да ми пише на Л.С. -> ще му бъда много благодарен за което![]()
убито е за уикенд кола, но за ежедневка и за каране до 150 км/ч е както трябва, само харчи повече от конкуренцията, но пък не тропа и се чупи по-малко ... и въобще в града ефекта от големите двигатели не знам къде е, освен да си първи на светофара ... а за другото не е ли по-добре да дойдеш на сбирка, има колеги с всичко
Точно така

За сбирките - като е топло не съм пропускал, в стария формат на Бояна като беше всяка седмица, преди обаче да спрат да идват хората

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
acho.rs написа:Компакта е 22см по-къс от Е36 седан - точно един х*и ...
Батко,да не си правил суап от негър

72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5