Пет години напред или пет години назад...
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Пет години напред или пет години назад...
Bogat-Beden написа:djovani78 написа:...."ефекта на пеперудата"
какъв е този ефект?
За филма говори.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Бих се върнала 5 години назад, защото животът ми беше по-лесен и по-хубав, НО нищо не бих променила, защото всичко което ми се е случило, ме е научило на много неща. И ако не бяха трудностите, нямаше да израстна толкова много за тия 5 години. Така че избирам бъдещето, защото смятам, че има още какво да научавам и да изграждам.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Не съжалявам за нищо, което съм направил.
Напред.
http://www.imdb.com/title/tt0289879/
Може да се интерпретира и като "лавинообразен ефект"
Интересно като идея.
Има се в предвид, че ако промениш нещо дребно в миналото, то води до верижна реакция на непредвидими промени, които като цяло да пре..ат всичко.
Напред.
Bogat-Beden написа:djovani78 написа:...."ефекта на пеперудата"
какъв е този ефект?
http://www.imdb.com/title/tt0289879/
Може да се интерпретира и като "лавинообразен ефект"
Интересно като идея.
Има се в предвид, че ако промениш нещо дребно в миналото, то води до верижна реакция на непредвидими промени, които като цяло да пре..ат всичко.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
напред, избирам аз. нямам нерви да поправям каквото и да е било.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
KoolyO написа:Има се в предвид, че ако промениш нещо дребно в миналото, то води до верижна реакция на непредвидими промени, които като цяло да пре..ат всичко.
Това е много вярно, чак плашещо вярно

Като се замисля едни дребни неща, ако не се бях случили (мои решения) колко по-различно щеше да е всичко сега...
- Felonious
- Потребител
-
- Кара: Тиква с две мишки отпред
Назад? НИКОГА! Нямам намерение да се връщам назад и да поправям стари грешки. Каквото станало станало.Не съжалявам за грешките си и постъпките си, защото се научих от тях. А и както има една поговорка ''всяко зло за добро''. Ако не бяха тези грешки и ако нещата ми не се бяха развили в тази посока, сега нямаше да имам живота, които водя и нямаше да имам страхотн човек до себе си. Аз съм за ''напред и нагоре''.

- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Бих избрал напред, както казаха някои колеги по-горе, искам да видя какви съм ги надробил
, а назад не се връщам, защото много хубави неща ми се случиха, но и много грешки направих, затова бих поправил грешките, които не са се случили още 

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Ако е възможно искам да си взема всички поуки от последните 5 години. Нямам желание да се връщам. А за напред нямам нужда да прелиствам страниците, защото ако знаеш къде искаш да стигнеш трябва имаш някаква идея и какво можеш да направиш, за да стигнеш до там
Въпроса опира до поставянето на цели, спазването на срокове и както един успял българин каза: "успеха се съдържа точно в две думички- самоконтрол и самодисциплина" .
Мога да напиша още доста по темата, но мисля, че не е нужно (поне за момента).

Мога да напиша още доста по темата, но мисля, че не е нужно (поне за момента).
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
uCnaHeTcA написа:Назад... Че вече достатъчно бързо тече напред...
Ааа виж, ако е за подмпладяване с 5г. и аз съм "ЗА"

- spar4o
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 Touring 520i
- Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10
Избрах 5 нанпред, защото ако нещо не ми хареса, ще имам възможност да ги променя преди да са станали
Mr. 6 Cylinders

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз искам 15г. назад, само 5г. назад не може да се промени нищо, поредицата от грешки вече беше задействана!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
И на мен пет години назад са ми малко. Бих се върнал 20 години назад, не по-малко. Ама да съм с тоя акъл от сега. И понеже пет години назад не ми вършат работа, избирам пет години напред. Жалкото е, че пак сме в сферата на фантазиите...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Имаше една реклама на Джони Уокър: До където и да си стигнал, продължавай напред....
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3