Автомобилни спрейове за ползване през зимата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Автомобилни спрейове за ползване през зимата

Мнение от BadAngel » 25 Дек 2011, 13:01

не се ли цапат в кишата тия вериги?
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 25 Дек 2011, 13:28

BadAngel написа:не се ли цапат в кишата тия вериги?

:OT: Ами цапат се в крайна сметка, но все пак след това няма да ги прибираме редом до бельото ни в гардероба.
Могат да се перат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Дек 2011, 13:44

gromovich написа:
titto написа:Ами, нахлузват се първо отгоре, минаваш 1 м. и я донахлузваш.Продават ги за всеки определен цолаж.Не знам от какво са направени, но имат уникално сцепление на сняг и на лед! :shock: ..............

Колега, може ли да споделиш впечатления от веригите при спускане. При изкачване е ясно - няма проблеми, но като се разрових в интернет прочетох доста негативни отзиви за тях при спускане. Веригите се "изхлузвали" много лесно и ставало голям филм. Отчитам и факта, че от текстилна до текстилна верига има разлика.

Още не съм се "спускал" с тях,(нямам проблеми по принцип и без вериги зимата с хубави нови гуми), но при изкачване няма усукване, прилепват плътно за гумата като се сложат правилно!Все пак си имат размери за всеки цолаж.Взех ги предимно за изкачването от гаража под блока :mhihi: , че е мъка на неутъпкан сняг.Да бяха сложили поне един навес, или реотани на този баир.... :banghead:
:OT: Преди дни на първиО снег си викам ще излезна без да ги слагам и от място без засилка леко по баирчето, след 3 метра започна да буксува, натискам спирачката и колата тръгва назад лъзгайки се и настрани към стената.Полудях, викам- са сгънах ламарините като първия бунак.Гледайки трескаво в огледалата, някак си уцелих отвора на входа на гаража, сърцето ми щеше да изскочи, дее.а! :shock: :D С веригите излезна без дори и да опита да приплъзне!(В комплекта има и найлонови ръкавички, да не се овърти човек!)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 25 Дек 2011, 14:26

Зет ми си взе такива от Швейцария, защото често пътува до там. Казва, че не са евтини и там ги ползват масово в планината, значи стават за спускане! Но съм малко скептик относно тези евтините по 80 лв...
От цървул, бална пантофка НЕ става!

Потребител
Аватар
Кара: e36 320i coupe
Мечтае да кара: ... по хубави пътища !

Мнение от CAMyPAu » 30 Дек 2011, 18:40

А някой може ли да ми каже ДЕЙСТВАЩ спрей или нещо друго против изпотяване на прозорците , че ми писна с тоя вентилатор на студен двигате , пък и задното стъкло ... :dunno: ... ходя да играя футбол и след мача като вляза в колата става егаси запотяването... да спра да дишам ли , какво...хаха :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата