Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч
Модератор: Общи модератори
Re: Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч
Механджията написа:BadAngel написа:acho.rs написа:Баце от тебе вече освен бисери , друго не очаквам
разгледай предното окачване на пикапа примерно.. погледни главините.. и тогава мисли за бисерите
акъл, направи връзката кампо-исузу д-макс-тойота 4рънър-стийд
само малко инфо - междуболтовото и главините са като на тойота - 6х139,7
и нещо не ти допадна ли по окачването? щото като за пикап вече няколко офроудъра са на мнение, че е възможно най-удачното
еле па за пикапа не отваряй приказка, че там цените на конкуренцията са по две, а като показателити не са като за х2 ....ама далеч не
е не знам бате, аз от офроуди не се интересувам
сигурно бива, там колкото по-просто е едно решение, толкова по-добре се представя пред проверката на времето

важното е колата да е здрава като куче, всичко останало е на втори план
No bling at the Ring
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
колегата Jordana крайно не е в час
ама застраховките на ховера не били включени в цената.... ми на 8-годишното бмв 7ца да не би да са?
та и аз не разбрах кое е бмв-то на 6-7години на 1/3 от цената на волекса ( тоест 5-6х.лв.) което ГАРАНТИРАНО по неговите думи няма да има нужда от ремонти 5г.
егати изцепката
само приказките му, че е по-добре 8-годишна кола със сигурно 200 микропроцесора и един куп скъпи компоненти, дето всеки струва колкото 5 вноски за ховър, е по-разумна покупка?!? това е мислене само на един псевдо-тарикат, дето иска да е гъзар, но няма и представа как ще му се напукат петите от застраховки, поддръжка и разход на тая 7-ца бмв.... която между другото на 7-8 години за под 20 бона ще е дроб-сарма....
и друго, колега - може да съм търговец, но до момента боравя САМО с факти, а тия като тебе изсипват по една торба празни брътвежи...
аз още чакам някой да ми посочи адекватен на волекса ( или кой да е от другите модели) автомобил - адекватен на цена, мотор, оборудване, гаранция.... айде..
с тва мислене Горубляне скоро няма да затвори
ама застраховките на ховера не били включени в цената.... ми на 8-годишното бмв 7ца да не би да са?

та и аз не разбрах кое е бмв-то на 6-7години на 1/3 от цената на волекса ( тоест 5-6х.лв.) което ГАРАНТИРАНО по неговите думи няма да има нужда от ремонти 5г.

само приказките му, че е по-добре 8-годишна кола със сигурно 200 микропроцесора и един куп скъпи компоненти, дето всеки струва колкото 5 вноски за ховър, е по-разумна покупка?!? това е мислене само на един псевдо-тарикат, дето иска да е гъзар, но няма и представа как ще му се напукат петите от застраховки, поддръжка и разход на тая 7-ца бмв.... която между другото на 7-8 години за под 20 бона ще е дроб-сарма....
и друго, колега - може да съм търговец, но до момента боравя САМО с факти, а тия като тебе изсипват по една торба празни брътвежи...
аз още чакам някой да ми посочи адекватен на волекса ( или кой да е от другите модели) автомобил - адекватен на цена, мотор, оборудване, гаранция.... айде..
с тва мислене Горубляне скоро няма да затвори

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

audi_bulgarian написа:Механджията,
Фау Ве Поло се връзва на 18 990 лв.,-![]()
6R12B415 - Polo FLY 1.2 60 к.с. - 18 990 лв.,-
......
ти сериозно ли го даде тва като алтернатива на китайчето?
та то не може да му стъпи на малкия пръст като екстри...

а гаранцията на Полото колко е?
и тоя двигател 60 коня....ебаси, още ли се произвеждат двигатели, дето за да засечеш от 0-100 ти трябва не часовник, а календар?

ама па за сметка на тва е по-скъпо....

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
[
ТОВА ли разбираш ти под адекватно сравнение

тва е с насран 1,2 60 коня мотор, няма задни дискове, с черни дръжки на вратите, няма дистанционно централно, и като добавим и липсата на лети джанти и парктроник и леееекинкия факт, че тая цена Е ЗА ПОЛО С 3 ВРАТИ, а не за 5 - и какво стана с картинката, а? вземи сметни и пак пиши

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

Пичове, извинявам се, че не съм чел цялата тема, ама тия българокитайски хафтомобили имат ли си сайт, за да погледна по-добре цени и оборудвания ?

uCnaHeTcA написа:Пичове, извинявам се, че не съм чел цялата тема, ама тия българокитайски хафтомобили имат ли си сайт, за да погледна по-добре цени и оборудвания ?
все едно каза, ДЕМИРЕВ от четвъртия етаж съм и нямам ток от 3 седмици
с тва изказване..

No bling at the Ring
BadAngel написа:uCnaHeTcA написа:Пичове, извинявам се, че не съм чел цялата тема, ама тия българокитайски хафтомобили имат ли си сайт, за да погледна по-добре цени и оборудвания ?
все едно каза, ДЕМИРЕВ от четвъртия етаж съм и нямам ток от 3 седмици
с тва изказване..
Ко речи ?

- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Механджията написа:ТОВА ли разбираш ти под адекватно сравнение ...
Сравнението НЕ Е разбира се адекватно

Механджията написа: че тая цена Е ЗА ПОЛО С 3 ВРАТИ, а не за 5 -
Баш за 5 си е!

Механджията написа: а - и волекса има 5г. гаранция, а полото няма и наполовина ...
Тук си прав. Полото е с 2 год. гаранция на автомобила без ограничение на пробега. 3 год. гаранция на лаковото покритие. 12 год. гаранция срещу пробив от ръжда.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
uCnaHeTcA написа:Пичове, извинявам се, че не съм чел цялата тема, ама тия българокитайски хафтомобили имат ли си сайт, за да погледна по-добре цени и оборудвания ?
не си извинен

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
[
я, к'во мярнах:
6R12C415 Polo 1.2 Бензин 70 коня - 23 292лв.

Интересно ценообразуване имат тея с ''народните коли"- 10 коня отгоре ти струват 4+ бона, а оборудването е 1:1 с това на куция мотор 60 коня

а тая звездичка * долу е, че мотора НЕ може да се поръча, щото офертите са за налични бройки...
6R12E415 Polo 1.4* Бензин 85 коня - 24 691лв.

тоест Поло-то с прилично (но пак с някой липси) оборудване и сравним мотор е с няк'ви "скромни" 8700 по-скъп...
ПС: шЪ вЪ шиб*т манафите дето пускате няк'ви куци сравнения- свалих цените на де що има вносител на коли в БГ... аз и да купувам няма да търся толкова много

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
audi_bulgarian написа:Механджията написа:ТОВА ли разбираш ти под адекватно сравнение ...
Сравнението НЕ Е разбира се адекватно...Как да сравня мейд ин Динг Донг с мейд ин ... абе здраве да е
Механджията написа: че тая цена Е ЗА ПОЛО С 3 ВРАТИ, а не за 5 -
Баш за 5 си е!
Механджията написа: а - и волекса има 5г. гаранция, а полото няма и наполовина ...
Тук си прав. Полото е с 2 год. гаранция на автомобила без ограничение на пробега. 3 год. гаранция на лаковото покритие. 12 год. гаранция срещу пробив от ръжда.

значи 2г. гаранция е по-голяма от 5? или пък 3г. е повече от 6? или пък 1,2 60 коня > 1,5 97 коня ? и 3 бона горница не е проблем за тебе, щото си баро кебапа?

що казвате на бялото черно, бе хорица, и си кривите душичките... да беше хванал да сравниш наистина адекватни мотор и оборудване, не да ми вадиш най-умрялото и куцо поло, дето пак е 20% левове отгоре на волекса...
искаш да кажеш, че тва поло е с по-добри материали и по-качествено сглобено?

с последното си мнение затвърждаваш позицията си на 100%-тов лаик, който не може да си докаже позицията и твоите мнения ше ги тълкувам като спам на бот ... и приятно каране на полото 1,2 - мнооо ше се накефиш

п.п.

полото е скъпо, не знам защо когато видяхте некъв утрепан мотор 1.2 помислихте, че е голяма оферта
дачията е най-евтина, с 1.2 мотора е 13 900 лв., няма клима-мима и т.н.
но е супер корава.. а това е важното в този клас
който иска лъскачка за безпари няма да се жертва с нова кола така или иначе, ще си вземе бмв на 10 години
волекса не печели клиенти, в качеството си на бюджетна кола, така че цената не му е най-силния коз
както писах продажбите на ГВ в българия са им скъпи, заради многото маркетингови дейсности, които изпъкват напоследък и някак си успяват да влязат под кожата на 35-40 годишни хора, лошото на този похват е, така наречения ефект на кока - кола, в момента в който спре да бучи телевизията за теб, продажбите ти спадат
дачията е най-евтина, с 1.2 мотора е 13 900 лв., няма клима-мима и т.н.
но е супер корава.. а това е важното в този клас
който иска лъскачка за безпари няма да се жертва с нова кола така или иначе, ще си вземе бмв на 10 години
волекса не печели клиенти, в качеството си на бюджетна кола, така че цената не му е най-силния коз
както писах продажбите на ГВ в българия са им скъпи, заради многото маркетингови дейсности, които изпъкват напоследък и някак си успяват да влязат под кожата на 35-40 годишни хора, лошото на този похват е, така наречения ефект на кока - кола, в момента в който спре да бучи телевизията за теб, продажбите ти спадат
No bling at the Ring
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Механджията написа:тва е с насран 1,2 60 коня мотор...:
Фау Ве предлагат Polo 1.2/60 к.с., Polo 1.2/70 к.с.,;Polo 1.2 TSI; Polo 1.2 TSI DSG; Polo 1.2 TDI ;Polo 1.6 TDI

Дай да сравним дизеловия Волекс с дизеловото Поло

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Механджията написа:легата Jordana крайно не е в часама застраховките на ховера не били включени в цената.... ми на 8-годишното бмв 7ца да не би да са? та и аз не разбрах кое е бмв-то на 6-7години на 1/3 от цената на волекса ( тоест 5-6х.лв.) което ГАРАНТИРАНО по неговите думи няма да има нужда от ремонти 5г. егати изцепкатасамо приказките му, че е по-добре 8-годишна кола със сигурно 200 микропроцесора и един куп скъпи компоненти, дето всеки струва колкото 5 вноски за ховър, е по-разумна покупка?!? това е мислене само на един псевдо-тарикат, дето иска да е гъзар, но няма и представа как ще му се напукат петите от застраховки, поддръжка и разход на тая 7-ца бмв.... която между другото на 7-8 години за под 20 бона ще е дроб-сарма....и друго, колега - може да съм търговец, но до момента боравя САМО с факти, а тия като тебе изсипват по една торба празни брътвежи...
Механджията ти като си много в час я да земеш да ни светнеш как ти хрумна да рекламираш китайските каручки в BMW форум ? Като си такъв голям търговец трябва да ти е ясно че плюенето по другите на пазара е антиреклама и отблъсква клиента.Опазил ме господ да си купя кола от търговец като тебе

-гаранцията пълна ли е за лизинговия период
-цени и доставка на негаранционни резервни части и консумативи
-какви са нивата на вредни емисии при работа на бензин и покрива ли европейските норми или задължително земаш пакета с директно впръскване на течна фаза
-конкретни данни за сравнение между китайски автомобили и други конкурентни марки от същия клас от независим източник а не просто много е хубав бля бля бля от тоя тип празни изхвърляния
-и не на последно място отзиви на доволни потребители

Или предлагаш просто на доверие да налеем по 20 000 лева в китайската икономика .Не мисля че българския потребител трябва да ти доказва нещо на тебе а ти си наред да обясниш на всички защо трябва да предпочитат китайски автомобил уж сглобен в БГ ама как след време щял да се разрасне ако потръгнело и не знам си кво още глупости на търкалета.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Последна промяна BadAngel на 29 Дек 2011, 1:28, променена общо 1 път
No bling at the Ring