Унгария вече не е република!? А, ние какво сме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Унгария вече не е република!? А, ние какво сме?

Мнение от acer » 07 Яну 2012, 5:09

BMW_RIDER написа:

няма как всеки да се роди с начален старт, всички сме различни и съответно произлизаме от различни семейства, някой имат бащи мечти, други имат пияници, въпроса е държавата тук да се намеси и да помогне на хората, които са били лешени от елементарни условия за израстване. другото е вече от какво си направен! и това е най-хубавото на демокрацията, тя ти дава правото да се докажеш, ако искаш бъди утайката на обществото, проклинай баща си и бъди същият като него или се надигни и постигни нещо. аз лично робство не виждам, робство е да те карат да работиш и да нямаш право на избор!а избори бол, ако те бива и космовант можеш да станеш, по-добър живот от това здраве му кажи! преди време живота е бил много по-труден, мъжете сме се борили за свободата си или за парцел земя, сега е айляк, иска се да се учиш и да те бива в нещо :) важното е че има прогрес и все повече хората по света живеят по-добре.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 07 Яну 2012, 5:37

Аре, ве! ;) Кой баща-мечта не си е уредил наркоманското чедо на управленски пост! :) И "номенклатурчиците" и у САЩ...
Без страх, без спирачка!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 07 Яну 2012, 8:27

acer написа:
BMW_RIDER написа:

няма как всеки да се роди с начален старт, всички сме различни и съответно произлизаме от различни семейства, някой имат бащи мечти, други имат пияници, въпроса е държавата тук да се намеси и да помогне на хората, които са били лешени от елементарни условия за израстване. другото е вече от какво си направен! и това е най-хубавото на демокрацията, тя ти дава правото да се докажеш, ако искаш бъди утайката на обществото, проклинай баща си и бъди същият като него или се надигни и постигни нещо. аз лично робство не виждам, робство е да те карат да работиш и да нямаш право на избор!а избори бол, ако те бива и космовант можеш да станеш, по-добър живот от това здраве му кажи! преди време живота е бил много по-труден, мъжете сме се борили за свободата си или за парцел земя, сега е айляк, иска се да се учиш и да те бива в нещо :) важното е че има прогрес и все повече хората по света живеят по-добре.

Колеги, моля ви!!!
Темата не е това дали у нас има демокрация или не, а да се направи паралел между случващото се в Унгария и събитията у нас. Факт е, че вече Унгария не е Република. Факт е, че има изменение на конституцията в полза на власт имащите. Нещо, което се е случило у нас преди повече от 50 години. Моля ви прочетете статиите от линковете които съм пуснал в началото на темата. Мисълта ми е, дали Унгария не върви по пътя на Фердинанд. Е, сигурен съм, че няма да се стигне до две национални катастрофи ;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Предишна

Назад към Извън Темата