Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?

Мнение от ditko1 » 06 Фев 2012, 22:25

ivan83 написа:Напълно подкрепям колегата BMW_RIDER ...за съжаление :( , защото и аз 2009г гласувах за бате Бойко с огромна надежда, но той се оказа най-големия мафиот в историята ни :bang:
и да, винаги съм бил против БСП и съм мразел комунистите, но ако няма друга алтернатива с чиста съвест ще гласувам за тях
за да не съм офф мнението ми за Първанов мога да кажа, че не е лошо, нормално всеки го замесват в скандали и го плюят опозицията, за мен е добър политик

Не бате ти Бойко е виновен за това където сме днес, за 2г той не е съсипал и източил държавата, БСП постоянно беше във властта, сам си прави сметка кой колко е виновен. Като говорим за мафия не знам дали си от софия и да си спомниш предишните години, през управлението на БСП какво правеха и как се държаха с населението тея със лимузините със гардовете, абе пълна анархия беше. И да ми казваш че ще гласуваш пак за тях, доста комично..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 06 Фев 2012, 22:31

Все едно БСП не действаха като една голяма партия с ДПС и НДСВ, дали не подписаха много договори от който няма преспектива и ще ги плащаме аз и ти. То не е Аец не бяха локви, мотриси и тн. всичко което са искали са си го постигнали през управлението както го прави ГЕРБ, само че сега ГЕРБ взимат пряка отговорност за властта, а БСП,НДСВ,ДПС се правят на ущипани какво е ставало през тяхното управление...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 06 Фев 2012, 22:40

ditko1 написа:Все едно БСП не действаха като една голяма партия с ДПС и НДСВ, дали не подписаха много договори от който няма преспектива и ще ги плащаме аз и ти. То не е Аец не бяха локви, мотриси и тн. всичко което са искали са си го постигнали през управлението както го прави ГЕРБ, само че сега ГЕРБ взимат пряка отговорност за властта, а БСП,НДСВ,ДПС се правят на ущипани какво е ставало през тяхното управление...

Добре де , айде стига вече с това сравняване и обвиняване на предишните 3 год минаха.....
Квото и да стане - сравнение с предишните, и те били крали , и те подписвали еди кви си договори, ми като са същите като тях за кво са ми, поне мутрата на Станишев я даваха по рядко по телевизията.

Нали уж са по добри от предишните, какво само се оправдават с тях.

А тая отговорност, как си представяш.... поредния медиен ход. В конституцията си пише ,че си имат имунитет, демек не поемат каквато и да е отговорност, нито моеш да ги осъдиш, нито моеш да ги затвориш, нито моеш да ги накраш а си платят... А тове дето се бият в гърдите по телевизията - аз поемам отговорност.. да си му вярва който си иска.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 06 Фев 2012, 22:54

Защо ревете против Б.Б?
Станишев и другите пумиари имаха шанса да управляват в 100 пъти по-благоприятни условия и не направих НИЩО освен да се нагушат доволно!Само като му видя муцунката на тоя серГЕЙ колко е нагла и... :censored:
А бат Бойко дори в кризата се справя в пъти по-добре и има видим резултат :winky:

Ако сериозно мислите да гласувате за БСП,нямам думи :clap:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Фев 2012, 23:06

(bubsa) написа:Защо ревете против Б.Б?
Станишев и другите пумиари имаха шанса да управляват в 100 пъти по-благоприятни условия и не направих НИЩО освен да се нагушат доволно!Само като му видя муцунката на тоя серГЕЙ колко е нагла и... :censored:
А бат Бойко дори в кризата се справя в пъти по-добре и има видим резултат :winky:

:yes: :yes: :yes:
Колегата го каза доста добре
Б,Б е доста по добре от колкото Комунягите, падна му се да управлява в тегаво време и Станишката напради всичко възможно да му е по зле, много бързо забравяте, и почвате да плюете наново, за 3-5-10 години нема да станеме швейцария
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Фев 2012, 23:13

Е.Димитров написа:
ditko1 написа:Като кажат полицейско насили се насирам от смях, това си го има от много преди да дойде на власт Герб или Б.Б. Трябва да си адски тъп че да вярваш, че едва ли не за 1-2г са казали на полицията да бият.. Те си биеха и преди, но нищо не се казваше за това, а още по лошо бяхме свикнали да гледаме поръчкови убийства през месец. Или как сульо и пулйо затваряха "витошка" със С класи за да си правят кефа. На пълно подкрепям Acer.
Някой обвиняват Б.Б че сам управлява страната, а спомняте и си как Овчаров точеше топлофикация, Петков се среща с хора, Доган взима милиони, НДСВ настрой Морето. Всеки си правеше каквото си иска, а сега са събрани хор да работят.
Как пък един път не изревахме, че докато правят показни убийства се ходеше с автомати и пистолети посред бял ден между хората.

Tова което пишеш може и да е вярно а може и да не е,защото вожда обясни че доган заминава,царя заминава и тн. заминаващи,ма доган си е добре,царя и той изнася гората,остави това,ама какви образи има ,които гравитират около герб,то лъчо -мозъка,ония от СОС,дето имал 120 години трудов стаж,некакви супер некомпетентни като онзи на митниците,дето се обажда на "егн" то,някакви интересни записи за назначения,някакви изказвания "на инат",апартаменти на тоя и ония,някакво раздаване на присъди в ефир...Абе вие си знаете за кой да гласувате,аз се поуморих от глупости и медиини изяви...
Хахаха,последно,ония ден бил на някакво интервю,и някаква "безочлива" журналистка го помолила да не говори за магистралите и онзи веднага и скочил...
Иначе ето още една "конспиративна" теория,за която мога да се хвана на бас...
След некоя друга година,вездесъщите магистрали,няма как,ще станат факт и както сега на всякъде казва-за Българина са,за българските граждани,хващам се на бас че ще се дадат на концесия и софия-бургас в едната посока ако не ти излезе 10 лева-те пана :mhihi:

Аз приемам баса ...Помня че преди изборите приех и друг от наш общ познат Скиса и Saso май също ,че Бойко ще сключи далавера с Доган или Бсп

jamison X 2 ... :bchug:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 06 Фев 2012, 23:17

N.Mihaylovski написа:
(bubsa) написа:Защо ревете против Б.Б?

:yes: :yes: :yes:
Колегата го каза доста добре
Б,Б е доста по добре от колкото Комунягите, падна му се да управлява в тегаво време и Станишката напради всичко възможно да му е по зле, много бързо забравяте, и почвате да плюете наново, за 3-5-10 години нема да станеме швейцария

Аз не очаквам да станеме Швейцария, дори не очаквам да се случи нещо много по различно от сегашното. Ама не искам и да станеме Северна Корея, и да ме карат да рева за ББ като си отиде. Това последното е така малко метафорично казано, просто ми се ще да няма сляпо доверие в който и да било, и определено не ми се ще много власт да попада в ръцете на леко глуповати хора с болно его...
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от Amitival » 06 Фев 2012, 23:22

Все тая всички са еднакви разликата е че Бойко краде ама не толкова колкото тия ..............съсипаха държавата факт че от когато Бойко фана всичко върви нагоре наистина и той е в кюпа ама какво да се прай
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 06 Фев 2012, 23:26

ditko1 написа:
ivan83 написа:Напълно подкрепям колегата BMW_RIDER ...за съжаление :( , защото и аз 2009г гласувах за бате Бойко с огромна надежда, но той се оказа най-големия мафиот в историята ни :bang:
и да, винаги съм бил против БСП и съм мразел комунистите, но ако няма друга алтернатива с чиста съвест ще гласувам за тях
за да не съм офф мнението ми за Първанов мога да кажа, че не е лошо, нормално всеки го замесват в скандали и го плюят опозицията, за мен е добър политик

Не бате ти Бойко е виновен за това където сме днес, за 2г той не е съсипал и източил държавата, БСП постоянно беше във властта, сам си прави сметка кой колко е виновен. Като говорим за мафия не знам дали си от софия и да си спомниш предишните години, през управлението на БСП какво правеха и как се държаха с населението тея със лимузините със гардовете, абе пълна анархия беше. И да ми казваш че ще гласуваш пак за тях, доста комично..

Абсолютно съм съгласен с колегата!Това ми прилича на оня виц дето няколко момчета минали едно момиче и винаги накрая виновен бил последният.....Ако Бойко Борисов беше дошъл на власт още преди 10 години сега нямаше да усетим кризата по този начин!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 06 Фев 2012, 23:27

BMW_RIDER написа:
ditko1 написа:Все едно БСП не действаха като една голяма партия с ДПС и НДСВ, дали не подписаха много договори от който няма преспектива и ще ги плащаме аз и ти. То не е Аец не бяха локви, мотриси и тн. всичко което са искали са си го постигнали през управлението както го прави ГЕРБ, само че сега ГЕРБ взимат пряка отговорност за властта, а БСП,НДСВ,ДПС се правят на ущипани какво е ставало през тяхното управление...

Добре де , айде стига вече с това сравняване и обвиняване на предишните 3 год минаха.....
Квото и да стане - сравнение с предишните, и те били крали , и те подписвали еди кви си договори, ми като са същите като тях за кво са ми, поне мутрата на Станишев я даваха по рядко по телевизията.

Нали уж са по добри от предишните, какво само се оправдават с тях.

А тая отговорност, как си представяш.... поредния медиен ход. В конституцията си пише ,че си имат имунитет, демек не поемат каквато и да е отговорност, нито моеш да ги осъдиш, нито моеш да ги затвориш, нито моеш да ги накраш а си платят... А тове дето се бият в гърдите по телевизията - аз поемам отговорност.. да си му вярва който си иска.

Колега имам на предвид, че взимат пряка отговорност със самото си мнозинство и като се издънят, никой няма да гласува за тях, докато БСП, НДСВ и ДПС някак се измъкват и на избори се явяват като чисти хора. Дано има мандат между Станишев и Първанов да си кажат кой какво не е свършил та да чуем истината.
http://www.vbox7.com/play:7df7769954 тука тоя е Old School комуне, много е луд хха
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 06 Фев 2012, 23:37

Казва се дебат,а не мандат :mhihi: :yes:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: бързо,гледа лошо и много дразни

Мнение от kosmosa » 06 Фев 2012, 23:39

ditko1 написа:8г, игра на мълчанка и 1г. в ролята на президент :no:
Изображение

Вярно е че е прителче на Братя Галеви, но Бате Бойко е още по-голям гъстак с тях :mhihi: Тихо-мълком ги пуснаха под негово управление и сега пак си "вършеят" с пълна сила. За съжаление ни управляваха и продължават да ни управляват алчни и нагли говеда, всички са от един кошер и светлина в тунела все още няма :no:
Няма никакъв дявол....това е просто Бог,но когато се напие...

Аватар

Мнение от Pavel Andreev » 06 Фев 2012, 23:43

Първанов натрупа огромен политически опит, има качества, изгради се като държавник, и е разбираемо желанието му да продължи да участва в политиката. Стараеше се, доколкото му позволяваха правомощията, да бъде добър президент.Критикуваше всички правителства, а не само последното. Даваше разумни предложения. За съжаление полезните му идеи не намириха винаги подкрепа сред управляващите, особено в последните две години. Гербаджиите на всички нива и във всички направления блокираха добрите намерения на Първанов да се подобрят социалните условия на живот на хората.

Хубаво е, че Първанов се отказа от идеята да създава свое движение и се завърна при социалистите. Нямаше да е почтено, ако беше изоставил партията, на която дължи своите политически успехи. Добре ще е, ако не се впуска в излишни противоборства. В момента Станишев трудно може да бъде изместен от председателското място, особено след избирането му за Президент на социалистите и социалдемократите в цяла Европа. Първанов трябва, без непременно да се бори за лидерството, да подпомага Станишев в дейността му, да използва целия свой капацитет и да съдейства за укрепването и по-нататъшното развитие на БСП, за да може след година българският народ да се освободи от сегашното безкрайно арогантно, нагло и некадърно правителство, най-безпомощното за последните 20 години...Толкова бездарно, че с основание се питаме какви ли наистина тежки грехове сме извършили българите, за да бъдем наказани с ръководители, каквито имаме днес???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 06 Фев 2012, 23:44

(bubsa) написа:Казва се дебат,а не мандат :mhihi: :yes:

да обърках :yes: но и нещо като мандат за тяхната партия, кой ще е я управлява.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Фев 2012, 23:48

Аз да си казвам ли мненийцето, или е излишно? :)
Без страх, без спирачка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата