Избор за първа кола?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e12 525

Re: Избор за първа кола?

Мнение от Bъ3eLa_csl » 27 Фев 2012, 21:10

acho.rs написа::OT: Дано това не е 346та тема в която някой ученик пита за БМВ , хиляда страници му разясняваме всичко и накрая юзъра просто изчезва ... че последно някакъв ми се включва на скайп и ме уби с неграмотност .

:OT: Нещо против учениците ли имаш :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от AnathemA » 28 Фев 2012, 23:04

Айде един ученик да попита и той. /ако може де :D /
Въпроса ми е следния, 318IS Compact или 325TDS. Интересува ме сравнението от към разход, гледайки цените на горивата това е главното :paranoid: Също така някой ако има нещо да добави за тези два модела да казва сега (става въпрос също за първа кола) :ok:

Мерси предварително :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 01 Мар 2012, 10:19

BadAngel написа:аз пък съм против трошка за първа кола

така и така като шофьор човек не е изграден, само му остава и колата да му се разпада по пътя

избери възможно по-нова кола за парите, които имаш, за да нямаш схеми от сорта на "абе чистачките не ми работят", "не виждам, защото парното не духа" и т.н.

кола със задно предаване не ти трябва на този етап, ще намразиш зимата

когато се обиграеш като шофьор хем ще имаш по-ясна представа какво търсиш от колата, хем и ще можеш да я пазиш повече

тогава можеш да си вземеш и нещо от гореописаните бмв-та на 15-20 години

Аз пък не съм съгласен... за това ,че не му трябва кола със задно за първа кола...аз се научих на 20ката да карам и до сега си карам само бмв и като се кача на кола с предно я карам като кола със задно.... просто така свикнах...та и мисълта ми е , закво тряя се учи на кола с предно та после да се прехвърля и да свиква на такава със задно :kuku:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 01 Мар 2012, 10:29

Вижте, ако момчето има мозък няма значение предно или задно е. Ако му липсва и 8х8 да е, нищо няма да го спре да скочи в канавката.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 01 Мар 2012, 11:01

Kroki написа:Ако му липсва и 8х8 да е, нищо няма да го спре да скочи в канавката.

така поне лесно ще излезне :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата