Колеги от Лондон помагайте :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: неразумно

Колеги от Лондон помагайте :)

Мнение от speed_addict » 16 Мар 2012, 22:08

Здравейте на всички,досега не съм писал тук(като гледам как на почти всеки въпрос първите отговори са ползвай търсачката и т.н.) но всичко си има първи път, а и сега наистина ми се налага.В UK съм от почти 2 години и всичко си беше ок доскоро,но от един месец всичко отиде по дяволите.Няма да влизам в подробности но в момента един от най-големите ми проблеми е новия ми мениджър(няма такъв мишок тъп).След днешната ми среща с него май ще се разделяме и ще съм много благодарен (и ще почерпя разбира се) ако някой може да удари едно рамо за нова работа ....
I Can't Get Enough

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Re: Колеги от Лондон помагайте :)

Мнение от AGT » 17 Мар 2012, 12:50

При най високата безработица в Англия от 30 години насам не е лесно намирането на работа точно в този момент :( . Беше хубаво да напишеш все пак в кой сектор ще търсиш нещо. Желая ти успех.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Потребител
Аватар
Кара: неразумно

Re: Колеги от Лондон помагайте :)

Мнение от speed_addict » 17 Мар 2012, 13:07

Точно в този момент никак не съм претенциозен ,досега работех в един бодишоп като валетър така че или нещо подобно или шоферче си търся.Като цяло проблема е че мога да бачкам само като self employed :(
I Can't Get Enough

Назад към Извън Темата