Nokia 8850-въпрос?
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Nokia 8850-въпрос?
Здравейте, колеги!
Гони ме носталгия по този ретро модел на Нокия-8850, та понеже знам, че тук има много хора дето се занимават с телефони, реших да Ви питам...
Оригиналните панели на този телефон, титаниеви ли са?Навремето имах такъв телефон и доколкото си спомням, се водеше титанов...
Сега ми изпадна едно такова бижу, но с алуминиеви сиви панели и искам да си намеря оригиналните "титаниеви"?В Ибей намирам само "grey-silver", metal, alloy, gold, а "titanium -НЯМА!?От щатите и Англия има кой да ми ги прати, само да намеря...Някой сайт за телефони...или тук в БГ !?
Поздрави!
Гони ме носталгия по този ретро модел на Нокия-8850, та понеже знам, че тук има много хора дето се занимават с телефони, реших да Ви питам...
Оригиналните панели на този телефон, титаниеви ли са?Навремето имах такъв телефон и доколкото си спомням, се водеше титанов...
Сега ми изпадна едно такова бижу, но с алуминиеви сиви панели и искам да си намеря оригиналните "титаниеви"?В Ибей намирам само "grey-silver", metal, alloy, gold, а "titanium -НЯМА!?От щатите и Англия има кой да ми ги прати, само да намеря...Някой сайт за телефони...или тук в БГ !?
Поздрави!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Re: Nokia 8850-въпрос?
Май се бъркаш с 8910. Той е с титаниеви панели.
Wikipedia:
The Nokia 8850 is a mobile phone handset manufactured by Nokia. It was a light alloy-bodied enhanced version of Nokia 8210 model
Wikipedia:
The Nokia 8850 is a mobile phone handset manufactured by Nokia. It was a light alloy-bodied enhanced version of Nokia 8210 model
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
2 мнения
• Страница 1 от 1