Я са да видим кой колко има
Модератор: Общи модератори
На мен ми прибраха талона за виновно нарушение, смешна работа - влизане срещу знак "Влизането забранено" и пресичане на непрекъсната линия на първокласен път Е80. Нарушение №1 в класацията. От няколко пъти веднъж ме хванаха, но качествено.
Взех си талона, по-живо - по-здраво, "барабар Петко с мъжете" бях на опашката в КАТ,
само дето "гадовете" на два пъти ми го бяха дупчили с телбода, все едно два пъти съм имала Акт и съм меко казано бясна
иначе 4 т. и 30 лева
Не вярвам да ме спрат скоро, но все пак... са оставили толкова следи, колкото да имат повод катаджийте да се заяждат с мен. Явно е време да си купя аптечка и пожарогасител, за всеки случай.
Взех си талона, по-живо - по-здраво, "барабар Петко с мъжете" бях на опашката в КАТ,

Не вярвам да ме спрат скоро, но все пак... са оставили толкова следи, колкото да имат повод катаджийте да се заяждат с мен. Явно е време да си купя аптечка и пожарогасител, за всеки случай.

Да караш Peugeot е страст!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
2-3 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Язе съм със сите точки в талончето
ма и тия КАТажии не отказват никогаш 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
shnitzera написа:9 точки и 100 кинтаgesho написа:Аз се ударих преди две седмици и 4акам да ми излезе постановлението .хеххе![]()
точно толкова е...проверено

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
аз имам 10 дупки на талона, демек 5 щраквания с телбота, ама то4ките не си ги знам, пък и не знам как да си ги проверя, като имам нужда ще разбера
,ама още не са ми изпратили честитка 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Аз съм с 35, ама септември месец стават 39.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Eva* написа:На мен ми прибраха талона за виновно нарушение, смешна работа - влизане срещу знак "Влизането забранено" и пресичане на непрекъсната линия на първокласен път Е80. Нарушение №1 в класацията. От няколко пъти веднъж ме хванаха, но качествено.
Взех си талона, по-живо - по-здраво, "барабар Петко с мъжете" бях на опашката в КАТ,само дето "гадовете" на два пъти ми го бяха дупчили с телбода, все едно два пъти съм имала Акт и съм меко казано бясна
иначе 4 т. и 30 лева
или просто го ламинирай и ще е ок

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
krika написа:Язе съм със сите точки в талончетома и тия КАТажии не отказват никогаш
Бате и аз така виках като тебе ама на

Преди близо две години обстановката беше следната оставаха ми точно 10 дни до минаване на 2 години от последния акт(тогава ти възтановяват всичко без пари) и като ме подкараха за два дена три акта.И се на ербапи попадам единия изкаше да ме заключва за подкуп на служебно лице

И от тогава така се се крепя на магия пък ше видиме дали тоя път ще успея да направя две години без акт.