Бижутерия в София за бяло злато

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Бижутерия в София за бяло злато

Мнение от deyan-enchev » 06 Авг 2012, 15:15

Здравейте,

Трябва ми бижутериен магазин в София, който предлага бяло злато, желателно е да е над 14К

Ходих до Алтънбаш в сити центъра - нямат нищо хубаво.
ЕлГрадо на Витошка - тия не знаят цената на парите - грама е над 110лв за машинно изработен накит ... за справка венецианската плетка там която е 14К струва за 2.6 грама около 300лв.
Звънях на Бижу 03 в Лозенец - работят тоя материал само по поръчка а няма време за такива неща. Търси се "конфекция".

Дайте идеи трябва нещо до края на седмицата, че е за подарък на една дама.
Търси се синджир + кръстче - за дребно гадже.

ПС: Утре мисля да отида до Принцеса срещу халите, вчера почиваха.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Бижутерия в София за бяло злато

Мнение от barty » 06 Авг 2012, 15:21

В съботата търсих кръстче от бяло злато, но избора е ограничен. Повечето са на поръчка.
Иначе от жълто злато избор бол.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 06 Авг 2012, 15:24

В ЕлГрадо има кръстчета.
1.76 грама - 230лв.

Все пак не ми харесва, че е 14К.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 06 Авг 2012, 21:30

Също така има хубав магазин на Графа,забравих как се казва...но като идваш от МакДоналдс по Графа,пресичаш Раковска и 10м след това отдясната страна се пада.Но виж първо в Принцеса,и на Лъвов мост има един магазин аз съм си взимал от там златни неща...пак отдясно като идваш от ЦУМ точно преди светофара. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 09 Авг 2012, 11:39

В твоя случай няма да ти помогна, понеже бързаш, но аз винаги купувам такива неща (случвало ми се е не повече от 2-3 пъти де :mhihi: ) онлайн от чужбина. Там цените са 2 пъти по-ниски ако говорим за по-редки бижута като бяло злато, диаманти и платина.
Тук търговците си мислят, че човек като търси бяло злато и е голям гъзар и не му пука колко пари дава... Да ама не... Те ни имат хептен за балами...
А пък Алтънбаш няма да го коментирам изобщо... Този в мола и този в Истанбул все едно са 2 различни вериги магазини... :no:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 09 Авг 2012, 21:56

Драго би ли дал някакви линкове от къде пазаруваш златни накети по-интернет?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Авг 2012, 22:56

SID от форума е бижутер пиши му
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 10 Авг 2012, 13:05

mejdupraznika написа:Драго би ли дал някакви линкове от къде пазаруваш златни накети по-интернет?

http://bg.bluenile.co.uk/ - само от този съм купувал обици и колие. Скоро и годежен пръстен може би :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 10 Авг 2012, 13:12

drago_pavlov написа:
mejdupraznika написа:Драго би ли дал някакви линкове от къде пазаруваш златни накети по-интернет?

http://bg.bluenile.co.uk/ - само от този съм купувал обици и колие. Скоро и годежен пръстен може би :mhihi:

Честито колега! Пожелавам ти дълъг съвместен живот с жената :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 10 Авг 2012, 17:09

Благодаря на всички за идеите.

Какво стана всъщност. Отидох до Принцес-а днес срещу халите ... и никога няма да повторя макар че там цената е най-ниската.
Гледах синджири, чудих се, харесах там един - теглиха го 3.65 грама - 326 лева - тва добре. Отделно там естествено няма кръсчета, вероятно по същата логика по която няма кръстчета и в Алтънбаш-а.
Викам й на жената, ще може ли на едно листче да ми запишете модела на плетката, цената и грамажа ... тя НЕ :shock: , после не се сдържах да се засмея пред нея. Тва не го очаквах :mhihi: Не може вика запомнете си го ! о.О - лек ден и т.н.

После отидох до бужутерия Елит на Солунска 8 - е там освен че има доста силен избор от кръстчета и синджири хората са отзивчиви и дават идеи + може да ползвате продавачките като модели :mhihi:
Доволен съм от Елит, цените им са малко по-височки, но не е като в Елградо :yes: пък и кръстчетата им са по-готини.

Та това е 10х

Назад към Извън Темата