преписвате ли
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Nucl3arDru1D написа:мисуиш уи![]()
![]()
мога да ти докажа, че си забравила 75% от наученото за произволен изпит
Може да съм забравила една част, но винаги ще знам къде да потърся информацията, която ми е необходима. А и голяма част от нещата ги използвам всекидневно в работата си

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
И си уча и си преписвам как дойде. Така и със средното и с висшето. Няма смисъл всичко да се учи но е и тъпо само да преписваш. Човек трябва добре да подбира материала и да знае къде е важната информация коя да научи и коя да препише 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
зависи от приоритетите наистина. някой път се налага, някой път не...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Mamouk написа:1вият отговор... Не искам, не мога и не преписвам![]()
Наистина много мой приятели преписват и минават по-лесно от мен... може и да съм балък, ама не ми се преписва... и това съвсем сериозно... и се чувствам адски добре, когато съм подготвен... т.е. много рядко ходя слабо подготвен по изпити...
сега, когато мога да сравнявам 2 университета, мога да кажа, че това, което доста ме дразни е това, че много преподаватели са предубедени и се държат едва ли не надменно... а има и много точни преподаватели... ама това си е друга тема...
Адски съм съгласен с това мнение!

Не, не преписвам.
В даскало се случи веднъж - по физика. И там си остана.
В университета на 2 изпита ходих с по 1 пищов, на 1вия не ми трябваше, писах си сам, 2рия изобщо не мислих за него...но на него сам се прецаках.
Но все пак заради душевното спокойствие да си честен спрамо другите и себе си, сега и аз го дъвча ТУземския х*й до септемврийската сесия...за 3(три) изпита...
както казаха по-горе
"не е важно всичко да знаеш, а да знаеш къде да потърсиш информация"
относно мен......
ако яйцето опре в гъзЪ и не съм подготвен(взе да се случва по-често
)
разчитам на патлаци ако ги има
ако имам малко повече време и все пак не ме влече материяла,
хващам и си правя патлак като вадя най-важното(и точно тогава се запомня повече
)
и в последствие този патлак мога да кажа че не го ползвам аз, едно от шубе и второ от даване на други........
"не е важно всичко да знаеш, а да знаеш къде да потърсиш информация"
относно мен......
ако яйцето опре в гъзЪ и не съм подготвен(взе да се случва по-често

разчитам на патлаци ако ги има
ако имам малко повече време и все пак не ме влече материяла,
хващам и си правя патлак като вадя най-важното(и точно тогава се запомня повече

и в последствие този патлак мога да кажа че не го ползвам аз, едно от шубе и второ от даване на други........

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
сега на един от изпитите ми с един авер обрахме точките в залата. Така преписахме, че момичето дето седеше пред нас се хвана за главата и вика: Вие сте бахти и преписвачите!
и после да ми казват, че не можело да се преписва на кандидат-студентски изпити, каква е тя...те няма да си намерят студенти ако хващаха

-
Vendetta написа:btw сестра ми се 'оплака' че в СУ, яко се преписвало на испитите, че даже нищо не им казвали.. да видите студентска книжка 6 от горе до долу..![]()
Мда, вярно е. аз когато учех в СУ имах само 6-ци и една единствена 2-ка, когато се преместих в ТУ едвам, ама наистина едвам изкарвах 3-ки и започнах да преписвам - малко късно започнах да се уча, ама съм даровито дете

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
ati написа:Vendetta написа:btw сестра ми се 'оплака' че в СУ, яко се преписвало на испитите, че даже нищо не им казвали.. да видите студентска книжка 6 от горе до долу..![]()
Мда, вярно е. аз когато учех в СУ имах само 6-ци и една единствена 2-ка, когато се преместих в ТУ едвам, ама наистина едвам изкарвах 3-ки и започнах да преписвам - малко късно започнах да се уча, ама съм даровито дете![]()
Ати
Не ни занасяй на тебе ти идва от сърцето направо...Имало е моменти, в които съм ти се чудил ама бог дал, бог взел.
А иначе аз не преписвам, просто си мога

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Що за въпрос, всеки поне веднъж е преписвал. Преписването не е само заради високата оценка (поне за мен), то си е цяло изкуство!
Бих ви разкрил и как преписвах на кандидат-студентските изпити, но още не са ми излезли всички резултати, а се тревожа да няма някой вътрешен във форума 

Няма да забравя как преписах грубо по теория на музикалните елементи.
Та отивам на испит прочел всичко,само без една тема-темпа,адски гадна тема,защото половината от темата са само наименования на темпа и то на италиански.Та отивам на испит и се пада точно тази тема
първо трябва напиша някакви дефеници и после няколко темпа,как ги беше избрала все едни омотани.Сядам аз най отзад,а тя отпред мъчи една колежка да пее,пиша аз дефенициите за темпа и стигам до най гадната част,по едно време чувам тя как се кара на колежката,че няма някакви ноти,изведнъж ми хрумва идея да помогна с ноти,и аз като прилежен студент имам всичо в моята папка,най отгоре темите отдоло нотите.Отварям аз папката и докато търся нотите преглеждам си темпата и накрая аз доволен и тя доволна 
Та отивам на испит прочел всичко,само без една тема-темпа,адски гадна тема,защото половината от темата са само наименования на темпа и то на италиански.Та отивам на испит и се пада точно тази тема

- guBaHeTo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: BMW M5 или M3
- Детайли за колата: 320d, 6 speed, 2003, 150 P.S.
525d LCI
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Aiw написа:Що за въпрос, всеки поне веднъж е преписвал. Преписването не е само заради високата оценка (поне за мен), то си е цяло изкуство!Бих ви разкрил и как преписвах на кандидат-студентските изпити, но още не са ми излезли всички резултати, а се тревожа да няма някой вътрешен във форума
точно и аз съм така. Любопитни подробности през август месец- на посредата.
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Не... Едно, че не мога, друго - 4е като преписвам не се чувствам комфортно. Предпочитам да изкарам
колкото съм си заслужил и без проблеми, отколкото да пиша разни работи, дето и понятие си нямам от тях, а и
да ме хванат няма да е много добре за мен. Шанса да изкарам 2-ка като не знам или като преписвам е
един и същ, така че защо да си усложнявам живота
колкото съм си заслужил и без проблеми, отколкото да пиша разни работи, дето и понятие си нямам от тях, а и
да ме хванат няма да е много добре за мен. Шанса да изкарам 2-ка като не знам или като преписвам е
един и същ, така че защо да си усложнявам живота

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3