:( - не се препоръчва за лица под 18

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 13 Сеп 2006, 9:48

Тъжно не, ами страховито ми става като си помисля, че вместо рейса можеше на снимката да е моята кола и аз в нея :evil: Ама хайде, за умрял човек само добро или нищо.....
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Сеп 2006, 10:08

Мислех, да не пиша в тая тема, но Wizi ме наведе на едни мисли, които ме споходиха вчера, а именно, добре, че не е нацелил някоя кола. :( Защото тогава щеше да е в пъти по-страшно.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от coolio » 13 Сеп 2006, 11:06

Лека му пръст на момчето. Автобусът най-вероятно е идвал от гараж, а момчето от "Народно хоро". Който е минавал от там знае гадния завой, където паважа е на вълни и с по-висока скорост те изхвърля в насрещното. Според мен това е и станало. Жалко за младежа.
Това ми е най-омразния булевард. Преди около 4 години колега се удари челно м/у светофарите на "Народно хоро" и банята. От удара колите бяха на 7-8 метра една от друга. Късмет беше, че нямаше жертви.
Миналата година на светофара на "Народно хоро" ударих един пияница, който беше решил да претича точно пред колата. Пак късмет, че се движех бавно. На него нищо му нямаше, псуваше ни с полицаите, псуваше и медицинския екип, отказа помощ, въпреки че беше строшил предния джам с глава. Дори и акт му написаха, че минал на червено.
От тогава избягвам да минавам от там. Карайте разумно!!!
GOLF - PLAY IT, DON'T DRIVE ITИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 14 Сеп 2006, 2:56

Преди около 30мин. в гр. Перник, Голф 3 със софииска регистрация се удря в дърво. В колата две момчета и едно момиче. Момичето е закарано в болница, до колкото мога да предположа, без опастност за живота! Ударът е отпред от дясно. Лошото е, че там преди месеци загина 18 годишно момче, пак с Голф 3, и негов приятел беше тежко ранен! Не мога да разбера какво става с тези хора. Мястото е с хубав асфалт, и е дълъг ляв завой, и в двата случая скороста е била адски висока, за да не можеш да вземеш завоя, и спират в крайпътните дървета!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 14 Сеп 2006, 3:55

значи ако рейса е карал с 50, а голфа със 120, тогава удара става със скорост 170км/ч рейса дали е трябвало или не да мине от там не е от значение, но да се кара в града със скорост над 80 си е живо престъпление. Аз самия кара с доста високи скорости, но само на големиет булеварди, на малките улици карам сравнително кротко, но с книжка от 2 месеца и скорост над 100 сам си е виновен. Това трябва да ни накара да се замислиме и ние как караме, защото от началото на годината имаме 3 изтаванени е30ки, една челноударена е30, една де обра скалите, една е36ца де не си ще предницата вече няколко пъти, една изтаванена е36ца, една челна е36ца, немога да ги запомня всичките, но се радвам, че нямаме жертви

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Сеп 2006, 4:11

...пред мен днес блъснаха човек на пресечката на гурко и васил левски. както си чаках на светофара на васил левски към цариградско и профуча такси по гурко, с около 90-100 км/ч, явно за да хване светофара, последваха спирачки и ...
вярно е това за 80те км/ч. аз от както се търкалях от един мотор без да имам каквато и да е вина вече чесно казано гледам на нещата по съвсем различен начин... на някой им се струва малка разликата дали се движиш със 10-20 км/ч повече :kuku: , но ако от 70-0 се спира за 20+ метра от 100-0 се спира за 40+ и то при перфектно състояние на колата и подготвен шофьор...
имаше една красноречива реклама... кола се движи с 60 км/ч и друга с 65 км/ч.. двете спират... едната удря камион с 5км/ч, а другата същия камион, но с 32км/ч.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 14 Сеп 2006, 17:20

Лека му пръст на момчето :( но ако не се пазим сами никои няма да ни пази и точно това е тъжното :help: :help: :confused: :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 16 Сеп 2006, 0:04

Аз такива малоумници не ги съжалявам,може да е грубо,ама в този живот има правила и закони,и който не ги спазва , до там стига,както е на снимката

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Сеп 2006, 0:11

жалкото е, че е бил единствен син на семейството и това ще е голям удар за родителите. :uups: :( Ще им е трудно да го преглътнат и да продължат напред
Да караш Peugeot е страст!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Сеп 2006, 0:16

evans написа:Аз такива малоумници не ги съжалявам,може да е грубо,ама в този живот има правила и закони,и който не ги спазва , до там стига,както е на снимката

Ако не беше рейса да го спре (добре че го е спрял :mhihi: :mhihi: :mhihi:) можеше да утрепе някое дете или някой от вас. Замилете се върху това. Някой малоумник дето кара в града да ти убие детето със 140 км/час. Аз знам за подобен случай на едни приятели детето.
Последна промяна zAcK на 17 Сеп 2006, 14:29, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 17 Сеп 2006, 14:16

Моите саболезнования на всички близки и познати на момчето,а относно законите който трябва да се спазват и изказвания от типа на по горните,може би да е така но точно в момента не мисля че е времето да се съди който е да било защото станалото е станало а трагедията е на лице и е огромна и както каза автора трябва да се замислим,а не да съдим и обиждаме тези който вече не са с нас.МИР НА ПРАХА МУ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 17 Сеп 2006, 14:25

evans написа:Аз такива малоумници не ги съжалявам,може да е грубо,ама в този живот има правила и закони,и който не ги спазва , до там стига,както е на снимката

Кажи си честно, ти не си ли карал поне веднъж с тая скорост в градски условия ? Само лошо говори за тебе, че обиждаш наскоро починал човек в тема, в която автора ясно и точно каза без нападки към момчето.

Много голяма част от тая възрастова граница карат както това момче, всичко е въпрос на късмет. Естествено пак хитлеристки изказвания - "да мрат всички такива" - S-T-F-U. Ако някой твой близък се пребие челно в автобус, седейки безпомощно в колата, ще му викаш ли малоумник !?

Сблъсъка едва ли е бил с повече от 80-90 км/ч ... толкова ли не знаете при челен сблъсък със 140км/ч какво остава от колата ?! :evil:

Съболезнования към близките ... на тях им е най-тежко. Дано никой от тях не види какво се пише тук ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Сеп 2006, 23:34

<KrIs> написа:

Кажи си честно, ти не си ли карал поне веднъж с тая скорост в градски условия ? Само лошо говори за тебе, че обиждаш наскоро починал човек в тема, в която автора ясно и точно каза без нападки към момчето.

Много голяма част от тая възрастова граница карат както това момче, всичко е въпрос на късмет. Естествено пак хитлеристки изказвания - "да мрат всички такива" - S-T-F-U. Ако някой твой близък се пребие челно в автобус, седейки безпомощно в колата, ще му викаш ли малоумник !?

Сблъсъка едва ли е бил с повече от 80-90 км/ч ... толкова ли не знаете при челен сблъсък със 140км/ч какво остава от колата ?! :evil:

Съболезнования към близките ... на тях им е най-тежко. Дано никой от тях не види какво се пише тук ...
Не, никога не си позволявам да карам с такава скорост в градски условия,казвам го с чиста съвест.

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 18 Сеп 2006, 0:13

Доста време прекарах на Созопол това лято. Знаете какъв е пътя там. Ежеседмично става не катастрофа а мазало :confused:

ЗА БОГА БРАТЯ И СЕСТРИ, ПАЗЕТЕ СЕ !!!

Дано господ му прости на момчето.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 18 Сеп 2006, 0:27

Добре съжалявате момчето,ама никой не си дава сметака за хората, които са били в автобуса.Само чета някакви съжалителни мнения от сорта,,леле горкото момче,как се е претрепало" а хората които са пътували в автобуса?,почти никой не ги съжали,а това е цял автобус с хора и вътре пътуват всякакви-бремени,малки деца и възрастни хора.Малко помислете,ако някой се удари с такава скорост,какво става вътре и да не говорим какви последствия можеше да има
Последна промяна evans на 18 Сеп 2006, 0:31, променена общо 2 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата