КАТ спира случайните проверки?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: КАТ спира случайните проверки?

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Сеп 2013, 13:31

choko77 написа:Не знам колега ти по кой първокласни пътища виждаш радари,но аз пътувам много,дали лично или по работа,скоро радари не съм виждал никъде.Но може би в северозападнала България сме по напред в това отношение,че дори до Варна Бургас.

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

Скоро минавах през северна България, чак до Видин, после се връщах през Враца. Та по-скоро сте по-назад в това отношение. :mhihi: Наистина не видях патрулки с радари май. Ама то и много живот не видях по между градските пътища.
Та чакат си иначе навсякъде.
Ама не мога да разбера колегите във форума, които се оплакват от корупцията, а 98%-та от тях са давали рушвети. :dunno: Разбирам тези 2%-та, които не дават да се оплакват, ама за другите е несериозно. Корупцията я има заради вас, не заради Катаджиите.
Между другото аз предпочитам да има куки, отколкото камери. Така хем давам Петър Берон и си заминавам без да ми отиват парите за помощи на ромите, които раждат по 10 лапета, хем пиянките, тези без застраховки и книжки ги е страх да карат. Сега ще са като отвързани след като няма да ги спират.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 28 Сеп 2013, 13:37

Аз съм За тези мерки и съм ЗА да се спазват! Но същевременно санкциите за шофиране в нетрезво състояние да станат адекватни и наистина стряскащи... Караш пил не правиш нарушения прибираш се, никой не разбира, НО направиш ли нарушение или не дай си боже нещо по-сериозно с трагични последствия - директно у кауша и да си гние!

Другото , което ми хареса е че КАТ ще си ги оценява на база брой ПТП , тоест колкото по -малко толкова по-добре , а не на брой написани фишове и актове...и да се сцепват от надписване и измислици.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2013, 13:55

Вчера на Околовръстното всичко си беше по старомму. Патрулката на пътя и си спираха. :clap:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Сеп 2013, 14:44

Уж влизат в сила от понеделник. :idea:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2013, 17:32

Явно тия дни действат като за последно :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 28 Сеп 2013, 17:56

И мен ме спряха преди 2 дни ей така рутинно.Всичко е мижи да те лъжа.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 116i
Детайли за колата: 1,6 122k.s.

Мнение от choko77 » 01 Окт 2013, 12:04

Да ви кажа "златния талон"го имам,но направя ли грешката да пия една бира и да се кача да карам и направя нарушения или ПТП уволнение не ми мърда.За това си спазвам закона и съм изряден от всякъде. А даването на рушвет на някой може да им изиграе лоша шега.Ако случи на неподкупен и му сложат белезници,другия път ще си помисли дали да дава пари или да спазва правилата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 01 Окт 2013, 15:57

И какво сега приели ли са го това, или не ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 01 Окт 2013, 17:36

BaDxBoY написа:И какво сега приели ли са го това, или не ?

Ако са го приели - не са го приели.
Разбираш ли ме? :-D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 01 Окт 2013, 18:14

Не обърни се към специалист.

Та по темата ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Окт 2013, 18:27

choko77 написа:Да ви кажа "златния талон"го имам,но направя ли грешката да пия една бира и да се кача да карам и направя нарушения или ПТП уволнение не ми мърда.За това си спазвам закона и съм изряден от всякъде. А даването на рушвет на някой може да им изиграе лоша шега.Ако случи на неподкупен и му сложат белезници,другия път ще си помисли дали да дава пари или да спазва правилата.

Ти в кой свят живееш? :kuku: Той ме спира и почва да пита къде живея, какво работя, от къде съм и т.н. Ако не съм изряден почват "да пишем ли", "ами сега какво ще правим", "сега като ти вземем талона 3 месеца поне ще си без", "спираме те от движение и е много трудно да я пуснеш".. какви белезници, какви 5 лева.

Неподкупния полицай в България е нещо за което всички сме чували ама май никой не е виждал.

Относно забраната да спират, вече е в действие но по мои наблюдения не се спазва изобщо. Тук тези, които си ги знам до нас си спират по същия начин както и преди. По цял ден висят там и колкото пъти мина от там има спрени коли. Обикновено и двамата спират по една кола и всеки си действа по задачите. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 01 Окт 2013, 18:29

BaDxBoY написа:Не обърни се към специалист.

Та по темата ?

Ще трябва по-прост език с теб.
Дори да са го приели, това не променя нищо. Трябваше да е в сила от понеделник, а до днес съм бил свидетел на доста "случайни" спирания.
Всяко чудо за три дни. Затова и да са го приели, какво променя това, като пак си спират?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 01 Окт 2013, 18:38

choko77 написа:Да ви кажа "златния талон"го имам,но направя ли грешката да пия една бира и да се кача да карам и направя нарушения или ПТП уволнение не ми мърда.За това си спазвам закона и съм изряден от всякъде

Ако е така, евала :yes:

Ама тва :mhihi:
choko77 написа:Ако случи на неподкупен...

малко, нали е...
"Само един от общо 60 екипа на КАТ не взема подкупи от шофьори. Единствената честна смяна обаче работи за тайно разследване на МВР и има за задача да уличи колегите си.
Това разкрива Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР, докато наблюдава в продължение на два месеца и половина униформените служители на контролните пунктове около София в операция "Палките 2"."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Окт 2013, 12:44

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... jl-5995144

Те са в случаите, когато:
- има видимо нарушение на правилата за движение по пътищата;
- има явни неизправности на пътното превозно средство или разположението на товара създава опасност за участниците в движението;
- начинът на движение и поведение пораждат съмнения към водача за преумора, употреба на алкохол или друго упойващо вещество;
- съществуват данни или предположения, че водачът е участвал в пътно-транспортно произшествие или в извършването на престъпление

Колко разтегливи са понятията само КАТ си знае :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Окт 2013, 17:26

Изображение

Спрели са, спрели са :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Както казах и преди няма никаква промяна. Спират си както и преди. Преди час-два ни спряха без нарушение, без причина и без обяснение. Пуснаха ни на секундата, защото караше бременна жена и аз бях вече яко набрал, но явно се усетиха какъв гаф може да стане.

Държавата няма сили и средстава да озапти силовия си апарат и да го принуди да изпълнява задълженията си. ФАКТ!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата