За мъжете, които (не) отварят врати
Модератор: Общи модератори
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Touch&Go написа:Nasti написа:Алооооо, вратата да ти отварям а? А връзките на обувките да ти ги връзвам ли или тях можеш и сама, ще ме молиш само когато си бременна?
Вие полудехте бе, "жените могат да се оправят сами в живота, той така ги е научил" и в същия момент "отваряте ли им вратите"
отговора е кратък и ясен: НЕ!!!!!
Телефона ми е 4200 евро... приятелят ми, ми купи мерцедес, ама като се разделихме си го взе... е от тоя модел гюбрета си ти!
Ей това е. Влязох си в темата и се блъснах челно в миризма на шкембе чорба. Думата "гюбре" е в речника само на един модел - "ланеца, кичето, почесване по топките".
Виж сега, пич, няма да си по-малко мъж, ако отваряш врати. Отгоре на всичкото е безплатно. Казвам го това, защото виждам, че си от типовете, които пресмятат в брой колко са инвестирали в една жена. Стегни се, дръж се достойно и не скачай тука, затова че има мъже с обноски.
Слушай ме сега ти капацитет от модела "елате в Неро да ви покажем колко сме актуални"
Шкембе чорба ям, много си ми харесва и ако искаш може да ти лъхам,
само ако ми обещаеш, че ти няма да ми лъхаш на евтини парфюми!
Ланци не носим никви, щото ми е неква кисела мода, кичета съм развявал когато беше модерно, сега вече не е, ако ти си изрусена на кичури проблема си е твой, не ми преписвай тия моди. Макарите си ги драпам тайм то тайм - проблем?
Колко съм мъж и колко не, ти изобщо нема как да знаеш, защото нема как да ми се объркаш в кериза, там на такива като теб им даваме свободна и си отварят вратите сами, ако не ги кефи взимат такси!
Относно това колко инвестирам в жена ми, нема как да си в час, защото не си ми счетоводителка, тя е готин пич и не си вре носа където не и е работа за разлика от теб!
А фактите с джентълмените и обноските на теб са ти толкова голямо неизвестно че чак ми е трудно да ти обяснявам какво имам предивд
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
mastorpetko написа:Touch&Go написа:...
След като сме подхванали тема за обноски и възпитание, да ти направя една лека забелжчица, че почваш леко да дразниш с постовете си един след друг. Замисляла ли си се, че може да напишеш две изречения в един отговор? Примерно да ги отделяш с нов ред, започващ леко по-навътре?
Немога да те разбера за постове ли участваш или се опитваш да превъзпиташ една група хора? Защото аз ако не съм джентълмен, защо ми е да се променям на стари години? Не всички сме на 15 тук ...
Отделно да забелязваш случайно, че тук никой не се опитва да те промени (с други думи има толерантност към различните), защо искаш ние да сме мъжете от мечите ти? Лично моята съпруга обича страшно много да съм по-груб с нея? Е и? Трябва ли да те занимавам с моя начин на живот?
Има тема-анкета, хората културно си отговаряха първите 1-2 странци и се почна едно "ауууу как няма да отваряш врата бе!" ...
Темата определено е за кофата
Първо, благодаря за нормалния тон.
Забележката я приемам, но при положение, че не се виждат всички мнения по темата и няма как да цитирам, ще се наложи да продължа да те дразня.
Никой не искам да превъзпитавам, всеки трябва да бъде себе си. Стана ми интересно какви са процентите на отварящи и неотварящи врати, дойдох и питах. Звучиш ми интелигентно, затова не разбирам как не си забелязал, че скочих, защото ми скочиха. Не съм закачала другите пичове, които просто си отговориха по темата и всъщност, на които искам да благодаря за искрените отговори.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Touch&Go написа:Hastalavista написа:Glamav написа:Дет се вика - ни сме и на акъла, ни на образованието
.... нито на чекиите![]()
![]()
![]()
Сигурно тука трябва да се направя на малка фръцла, но честно разсмя ме с глас.
А може ли аз да се намеся или да седя настрана Тouch-i

- Cobra
- Turbo Pilot
-
Scott написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора поне се посмяхме
Touch&Go не се ли досето вече,че всички ти се смеят![]()
Айде отивай си в Флиртче и там подобните форуми и сайдчета да си говориш с другите 7-мокласнички колко са груби мъжете и кви са свине
Аре сега строй се по двама и да си траете всички....а?

Ако някой има да казва нещо да се псува с мен,
тя няма да го направи....просто щото е доста по-зряла от повечето от вас ама аз мога.....знаете де

Към някой нищо лично,
просто препрочетете пак диалога и давайте с нормален тон,
или пък ако не......да се почваме

Slavi_m написа:Какво образование какъв акъл,какви 5 лева?То тя сама си написа:'Никой от този форум не е достоен да ми бъде познат'Пролича си цялата работа
Не си ме разбрал, замисълът е друг. Казах, че тук никой няма потенциал да ми стане познат. Това, което имах предвид е, че сме във форум, дращим си само, самата среда няма потенциала да ме срещне с някой на живо. Обяснявам, защото точно аз изобщо не харесвам хора, които демонстрират снизхождение и не могат да слязат от висините на собствения си егоцентризъм.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Гост
-
Touch&Go написа:ku4kata BMW написа:чудя се защо изобщо продължавате да разисквате малоумната тема,на малоумната "принцеска"
Защото, маце, явно им доскуча от кифли по цици, които са решили да прогресират с вагината си в тоя живот.
виж какво парцалано......мисля че не си ти "човека" който може да определи каква съм и с какво ще прогресирам.........и предлагам да ми отговориш все пак на ЛС-тата
- Cobra
- Turbo Pilot
-
ku4kata BMW написа:Touch&Go написа:ku4kata BMW написа:чудя се защо изобщо продължавате да разисквате малоумната тема,на малоумната "принцеска"
Защото, маце, явно им доскуча от кифли по цици, които са решили да прогресират с вагината си в тоя живот.
виж какво парцалано......мисля че не си ти "човека" който може да определи каква съм и с какво ще прогресирам.........и предлагам да ми отговориш все пак на ЛС-тата
Кротко бе дами,
.....бах тая докачливост,
ся като по правило в тоя клуб като има 3 жени всички пишем и четем,
вие ще се скарате и .....да ви кажа ли какво следва.....
аре то това и без това вече не е форум за БМВ....ама поне да е малко по мирно

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Nasti написа:Слушай ме сега ти капацитет от модела "елате в Неро да ви покажем колко сме актуални"
Шкембе чорба ям, много си ми харесва и ако искаш може да ти лъхам,
само ако ми обещаеш, че ти няма да ми лъхаш на евтини парфюми!
Ланци не носим никви, щото ми е неква кисела мода, кичета съм развявал когато беше модерно, сега вече не е, ако ти си изрусена на кичури проблема си е твой, не ми преписвай тия моди. Макарите си ги драпам тайм то тайм - проблем?
Колко съм мъж и колко не, ти изобщо нема как да знаеш, защото нема как да ми се объркаш в кериза, там на такива като теб им даваме свободна и си отварят вратите сами, ако не ги кефи взимат такси!
Относно това колко инвестирам в жена ми, нема как да си в час, защото не си ми счетоводителка, тя е готин пич и не си вре носа където не и е работа за разлика от теб!
А фактите с джентълмените и обноските на теб са ти толкова голямо неизвестно че чак ми е трудно да ти обяснявам какво имам предивд
Представил си се по-добре от предишния път. Чак ми стана готино. Само "кериза" не ме радва, но ти явно още живееш в 94-та.