Еротичен модел зае висока длъжност в НЕК...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Re: Еротичен модел зае висока длъжност в НЕК...

Мнение от ilia1984 » 22 Окт 2013, 8:14

simeon написа:По спомен завърши БСУ, за стажа нямам представа. Както казах - не знам каква работа има в НЕК и дали наистина е там.

Нима в БСУ се учи енергетика :lol: Или на въпрсното БСУ му взеха лиценза за фалшиви дипломи ;) ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 22 Окт 2013, 8:18

ilia1984 написа:
simeon написа:По спомен завърши БСУ, за стажа нямам представа. Както казах - не знам каква работа има в НЕК и дали наистина е там.

Нима в БСУ се учи енергетика :lol: Или на въпрсното БСУ му взеха лиценза за фалшиви дипломи ;) ?

Е ся... подробности от които аз лично нямам представа, па да си и призная - не ме и интересува :wave:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Окт 2013, 8:52

Да,прав е колегата че завистта край няма!
Сутринта по нова,където се подвизават вече цолова и николаев коментираха тази новина с "възмущение",съответно се свързаха с говорителка на нек,където жената обясни че наистина и назначена жена със същите имена и обясни че е назначена на длъжност "технически сътрудник",което по-грамотните знаят че това е възможно най-ниската длъжност в една компания,обясни че заплати в размер на 3000 лева няма,каквато публикация има,обясни също че е на изпитателен срок и че не знае дали въобще става въпрос за същата,предположи че може да е съвпадение на имена,защото не я е виждала и защото въпросната назначена жена е студентка,пък тази е правила въпросната фотосесия преди доста години и с това каза че въпроса е изчерпан...
Какво бе заключението обаче на виктор николаев,след като беше доста агресивен във въпросите си,каза че..."нек истерично се криели от въпроса"...
И как точно се криели "истерично" ,след като се свързаха,говориха и жената -говорителка на нек даде пояснения...
Естествено,внушава на тъпата аудитория че има нещо гнило...
Нищо не каза за ония ден,когато темата им беше за тютюнопушенето на обществени места и защитаваше тезата че не трябва да се пуши на обществени места,пък за зла участ госта им каза небрежно че е направил забележка че в телевизията в която са го поканили,а именно нова телевизия ,вътре пушили,пък било обществена сграда...
Освен това,какво като са назначили някоя жена на такава ниска позиция каквато е "технически помощник" в някаква фирма,какво,тази жена никъде повече не трябва да работи,така ли?
Тези теми и още повече тесногръдието на много хора,лесното им манипулиране и лицемерното отношение затвърждава тезата ми че 80% от българското население са глупави хора!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Окт 2013, 9:03

Е.Димитров написа:Да,прав е колегата че завистта край няма!

Не съм съгласен.
Е.Димитров написа: "технически сътрудник",което по-грамотните знаят че това е възможно най-ниската длъжност в една компания

Тук съм съгласен. Технически сътрудник е на 99% секретарката на съответния отдел, но това не пречи да взима най-високата заплата.
Е.Димитров написа:обясни че заплати в размер на 3000 лева няма

Те могат да обясняват много неща, но аз лично съм виждал "технически сътрудник", работещ на 4 цифрена заплата (незапочваща с 1) - по-голяма от на квалифицирания персонал, на който е "технически сътрудник" (секретарка). По тези бивши държавни предприятия все още има партийни назначения - хора, които нищо не правят и взимат едни от най-високите заплати. Освен партийните назначения много популярна е длъжността "соул т@шак" :mhihi:
Аз лично не бих се учудил ако това е вярно. Нагледал съм се на много такива случаи.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Окт 2013, 9:10

ilia1984 написа:

Тва ся ли си го съчини ? :mhihi:
В БСУ се дипломирам Декември напълно легитимно и карам в момента една от магистратурите си пак там ;)

Кво се дърлите ся. Се едно тея 3 бона ви ги зима от вашия джоб ?
Се едно ако беше ваша секретарка щяхте да я върнете ... :wave: :mhihi:

Навсякъде трябва да почнат да работят такива момиченца.
Писнало ми е в пощата - бабички, в банките - лелички :kuku:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 22 Окт 2013, 9:17

ogata написа:Кво се дърлите ся. Се едно тея 3 бона ви ги зима от вашия джоб ?

Tова ако е казано без ирония не те разбирам :dunno:
От чии джоб ги взима, като работи в НЕК???
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Окт 2013, 9:21

drago_pavlov написа:
ogata написа:Кво се дърлите ся. Се едно тея 3 бона ви ги зима от вашия джоб ?

Tова ако е казано без ирония не те разбирам :dunno:
От чии джоб ги взима, като работи в НЕК???

Няма да ти разправям къв промил от единична сметка отива за нейната заплата. :winky:
Казах го в смисъл такъв, че никой от вас не и брои кеш 3к :mhihi:

Урунгелите в данъчното, пак "ние" им даваме заплати, ма си траете нали. :mhihi:
Идва няква с прилична визия, дето се е щракала в некво списание и ооооо...аааааааа ... тая е ковра, некомпетентна, спи с някой, не заслужава такива пари :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 22 Окт 2013, 9:51

Сигурен съм че ако това момиче беше ниска,грозна и дебела , тая тема нямаше да я има!
Правете си изводите завист ли е кво е !
А тия телевизии и тоя фейсбук трябва не да ги цифровизират да ги закриват!
За хората които се възмущават толкова много , един съвет - изкарайте една седмица без телевизия и соц мрежи да видите колко спокоен и приятен може да е живота ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 22 Окт 2013, 10:02

ogata написа:Няма да ти разправям къв промил от единична сметка отива за нейната заплата. :winky:

Идва няква с прилична визия, дето се е щракала в некво списание и ооооо...аааааааа ... тая е ковра, некомпетентна, спи с някой, не заслужава такива пари :winky:

Промила не е важен, важен е принципа. Като станат (те винаги са били) няколко стотин такива с по 3 бона и се получава февруарската ситуация.
Урунгелите в данъчното не взимат по 3 бона. И не си трая - винаги когато съм имал допир с държавен служител и не си е свършил работата не пропускам да спомена, че заплатата му идва от моя джоб.
Много е странна тая логика - понеже вече има такива плужеци, дай да си траем и при следващи такива случаи :kuku:

Съжалявам, ама аз не съм п*ткопоклонник дето като ми застане такава зад гишето и ми омекват краката - като не си върши работата и сипвам с големия чепак, пък ако ще и Анджелина Джоли да е :winky:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Окт 2013, 11:56

drago_pavlov написа:
ogata написа:Няма да ти разправям къв промил от единична сметка отива за нейната заплата. :winky:

Промила не е важен, важен е принципа. Като станат (те винаги са били) няколко стотин такива с по 3 бона и се получава февруарската ситуация.
Урунгелите в данъчното не взимат по 3 бона. И не си трая - винаги когато съм имал допир с държавен служител и не си е свършил работата не пропускам да спомена, че заплатата му идва от моя джоб.
Много е странна тая логика - понеже вече има такива плужеци, дай да си траем и при следващи такива случаи :kuku:

Съжалявам, ама аз не съм п*ткопоклонник дето като ми застане такава зад гишето и ми омекват краката - като не си върши работата и сипвам с големия чепак, пък ако ще и Анджелина Джоли да е :winky:
:yes:
Като има заможен и влиятелен тъпкач, да вади той от неговите (сигурно пак завлачени :mhihi: ) пари.
И в частните фирми има такива случаи много ,дори и на мъжки п.тки, дори и на много по-сериозни позиции и заплати,като работа за 5 ст. не вършат,ама има кой под тях(в корпоративната стълбица) да я свърши -ама то рибата се вмирисва откъм главата-не съм го измислил аз това тази сутрин :lol:

един съвет - изкарайте една седмица без телевизия и соц мрежи да видите колко спокоен и приятен може да е живота ;)
така е,4 месеца даже сме пробвали,ама 'ного скучно е ,не знаем какво да си правим с живота тогава :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 22 Окт 2013, 12:43

да е мислила като се е снимала по цици.
не случайно хората гледат да не си показват голите фотоси.
ако ще да е айнщайн с цици да е, снимала се е гола, публикували са й снимките в плейбой, сега цял живот ще си носи последствията.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 22 Окт 2013, 12:52

Petrolhead написа:да е мислила като се е снимала по цици.
не случайно хората гледат да не си показват голите фотоси.
ако ще да е айнщайн с цици да е, снимала се е гола, публикували са й снимките в плейбой, сега цял живот ще си носи последствията.

И какви последствия,освен за някой задръстен пуритан.
Разбира се не визирам никой конкретен човек.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Окт 2013, 13:26

ogata написа: в банките - лелички :kuku:

:OT: Само аз ли все попадам на някакви мръсници по банките :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ейй един път направо ми се искаше да имам още един фиш за плащане :lol: Тя ми казва "Весели празници", аз си я представям облечена като Снежанка :mhihi: :mhihi: :mhihi: Една VISA като си вадех пък при ебати и MILF-ката попаднах :lol: :lol: :lol:

П.П. В ПИБ в Мол Пловдив даже не е една "тупалка" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 22 Окт 2013, 13:33

TNT написа:

:OT: Само аз ли все попадам на някакви мръсници по банките :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ейй един път направо ми се искаше да имам още един фиш за плащане :lol: Тя ми казва "Весели празници", аз си я представям облечена като Снежанка :mhihi: :mhihi: :mhihi: Една VISA като си вадех пък при ебати и MILF-ката попаднах :lol: :lol: :lol:

Като дойде времето да почнеш да си получаваш пенсията на някое държавно гише,ще разбереш разликата между държавен служител и служител в частна компания :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 22 Окт 2013, 13:34

TNT написа:

ОФФ - в ПИБ са като в Хепи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата