За смяната на аватара Ви

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 28 Сеп 2006, 12:49

Моят ми го направи едно приятелче...Иначе това е мечтата ми-Z8~~
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 28 Сеп 2006, 14:36

и моят е от филма...имам си една мечта :mhihi:
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 28 Сеп 2006, 17:27

Иво написа:Аз винаги съм си бил с този. От първия събор, на който присъствах, където отидох без да пзнавам никой и се запознах с толкова ценни хора :) Даже Войков се вижда на картинката с бившата си приятелка май :mhihi: А не го сменям, защото когато хората четат теми те много често се ориентират по аватарите, а не по никовете. Та така... ;) А и като се загледа човек там колата ми все още беше лъскавичка и не толкова изстрадала :lol:

Не е нужно да долълвам
...Тез` две бири `що ги каза ...?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 28 Сеп 2006, 17:46

Аз пък мойте ги сменям ....зависи от настроението ми :roll: :roll:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 28 Сеп 2006, 20:15

Хм, едва ли аватарите, които съм слагал могат да покажат какъв човек съм. Някой съм си правил сам, в някой даже съм участвал. Но всички са посветени на любимата марка:
ИзображениеИзображениеИзображение
Ако се загледате по-внимателно ще забележите, че съм търсил нещо характерно само за БМВ. В първия съм акцентирал на бърнаута и оборотите(недостижими за повечето коли и задължителни при "вълците"), във втория - на характерното поведение "с вратите напред" (справка "какво кара:..... " под настоящия ми аватар), в третия - на уникалната индивидуалност на автомобила(по улиците е пълно с коли, които като ги видите се чудите каква марка са. Е, ние вече сме стандарт. Никой не се чуди това, дето мърка като влюбен тигър преди да заръмжи като бясна мечка, какво е. Той си знае - БМВ )
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата