Искате ли отмяна на забраната за тютюнопушене?
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Искате ли отмяна на забраната за тютюнопушене?
Прояви се искрица разум, въпреки, че не вярвах, че ще остане така закона.
Пак рев, как ресторантьороте умирали от глад. Интересно как, само в България умират, да се комадироват в чужбина, за да видят как се справят колегите им.
Пак рев, как ресторантьороте умирали от глад. Интересно как, само в България умират, да се комадироват в чужбина, за да видят как се справят колегите им.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
alekangg написа:Прояви се искрица разум, .

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Някак си ми олекна като разбрах , че забраната остава . Наистина не го очаквах.. от това правителстно бях настроен само за издънки 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Kambe написа:Някак си ми олекна като разбрах , че забраната остава . Наистина не го очаквах.. от това правителстно бях настроен само за издънки
То е издънка, те обещаха съвсем друго!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
И Аз очаквах да я махтат тая тъпа забрана, да мога да пообиколя повече заведения, ама уви ще продължа да си ходя в тия дето се пуши и не ги закачат
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Има някакви разколебали се от БСП и ДПС... Ама в крайна сметка добре, че ГЕРБ го изнесоха това гласуване, като гледам резултатите. Четох за дебатите в парламента, по-големи глупости и тук са се говорили, което си е доста голямо постижение 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
///sasho написа:в тия дето се пуши и не ги закачат
A дано не останат такива...
Тази забрана е едно от малкото хубави неща, които са се случили в тая държава през последните години.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Собственик на заведение е в Русе откри иновативен начин, с който да реши проблема с пушенето на обществени места. Никола Стоянов - собственик на русенски кафе-клуб, прехвърлил половината от площта на заведението от фирмата на самия себе си и на съпругата си като физически лица.
Така фактически частният имот е разделен от имота на фирмата. Едната част на заведението по документи е частна собственост, а не обществено място, което пък позволява на пушачите да запалят спокойно, без риск да бъдат санкционирани, пише ruse-news.com.
Собственикът заявява, че в заведението му дори и проверяващите могат да запалят по цигара.
http://newshaskovo.bg/index.php?option= ... 9%3Aactual

- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Чувам в последно време, че почти навсякъде се кади яко в т.нар заведения.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Щом има заведения дето се пуши ,подавате сигнал и да ги санкционират.Нужно и малко инициатива от страна на гражданите.
Последно време дори приятелите ми които пушат започнаха да осъзнават че така е по добре. Не може след всяко излизане, дрехите ми да миришат на тая гняс
Последно време дори приятелите ми които пушат започнаха да осъзнават че така е по добре. Не може след всяко излизане, дрехите ми да миришат на тая гняс

m.dimitrov1992 написа:Щом има заведения дето се пуши ,подавате сигнал и да ги санкционират.Нужно и малко инициатива от страна на гражданите.
Не че искам да споря, но айде стига с това оправдание че дрехите миришели. Еми ако не е на цигари ще е на нещо друго и пак ще миришат. Я на манджа, като си в някой "ресторант", а на бензин/нафта като си заредиш сам и т.н.
Да има полза от това да не са на едно място пушачи и не пушачи, не айде без измислени оправдания.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Kris написа:m.dimitrov1992 написа:Щом има заведения дето се пуши ,подавате сигнал и да ги санкционират.Нужно и малко инициатива от страна на гражданите.
Не че искам да споря, но айде стига с това оправдание че дрехите миришели. Еми ако не е на цигари ще е на нещо друго и пак ще миришат. Я на манджа, като си в някой "ресторант", а на бензин/нафта като си заредиш сам и т.н.
Да има полза от това да не са на едно място пушачи и не пушачи, не айде без измислени оправдания.
Човек, със сигурност си пушач за да го кажеш това за дрехите. Не е като да си в ресторант или на бензиностанция, вонят си даже 2 дена след това.
b00st написа:Kris написа:m.dimitrov1992 написа:Щом има заведения дето се пуши ,подавате сигнал и да ги санкционират.Нужно и малко инициатива от страна на гражданите.
Човек, със сигурност си пушач за да го кажеш това за дрехите. Не е като да си в ресторант или на бензиностанция, вонят си даже 2 дена след това.
Да пушач съм, и се съобразавам със закона, а също така и с непушачите. Просто това извинение ми е малко "измъчено".
Не може ли просто да се каже, че е вредно. Това че вредя на себе си, не значи че трябва да го правя и на другите около мен (без да искат разбира се).
alekangg написа:Чувам в последно време, че почти навсякъде се кади яко в т.нар заведения.
E добро утро. Вече мисля, че и на малките деца стана ясно, че тоя закон има единствено да пълни гушите на разните му там инспектори и "наши хора". Щото като гледам заведенията, в които се спазва забраната са полупразни, пък в тея дето си се пуши съвсем "легално" са си все пълни. И да си подавате сигнали, нали се сещате , че тея заведения някой ги "пази". Просто тоя закон е малоумен - като забраната през 30те в САЩ на алкохола . Хората са продължили да си пият, само дето акциза вместо да го прибира правителството, го е прибирала мафията. Same story here

Не Мы такие, Жизнь такая