За или против смяната на часа?
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: За или против смяната на часа?
Хаос написа:режима на тялото зависи изцоля от графика ти през деня
ако всеки ден ставаш в 5 тялото ще свикне и само ще се буди около този час
ако почнеш да ставаш в 8, след известно време ще почнеш да се будиш в 8...
адаптираш се и продължаваш нататък...
кво толкова

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Сутринта не можах да се събудя както винаги без аларма в 6:15(старо време ще се явява 5:15)а се събудих в 6:37. Ставам и гледам едно тъмно...
Излизам навън в 6:50 и минавам покрай обичайната таксиметрова пиаца, на която винаги има максимум 1 кола по това време, но тази сутрин имаше 6.
Явно бяха останали от нощната защото не искаха някой да им съкращава работното време.
В обичайния час 8:45 отивам на автомивката. До 9:30 мия колата и ВИНАГИ идват по минимум една-две коли през това време. Днес никой не дойде. Отивам в аптеката пак както всяка неделя сутрин да им нося железни левчета и стотинки като ВИНАГИ по това време има хора, докато ги преброят винаги влизат нови и излизат, а тази сутрин нямаше НИТО ЕДИН като влезнах, по някое време дойде само един, влезна и излезна.
Та определено сутринта почти всички си я караха по старо му и не бяха успели да излъжат биологочиния си часовник. Това е сигурно защото куп народ тук се опитвате да ни убедите, че е смяната на времето е все едно дали ще идеш на кино с час по-рано или по-късно.

Излизам навън в 6:50 и минавам покрай обичайната таксиметрова пиаца, на която винаги има максимум 1 кола по това време, но тази сутрин имаше 6.

В обичайния час 8:45 отивам на автомивката. До 9:30 мия колата и ВИНАГИ идват по минимум една-две коли през това време. Днес никой не дойде. Отивам в аптеката пак както всяка неделя сутрин да им нося железни левчета и стотинки като ВИНАГИ по това време има хора, докато ги преброят винаги влизат нови и излизат, а тази сутрин нямаше НИТО ЕДИН като влезнах, по някое време дойде само един, влезна и излезна.
Та определено сутринта почти всички си я караха по старо му и не бяха успели да излъжат биологочиния си часовник. Това е сигурно защото куп народ тук се опитвате да ни убедите, че е смяната на времето е все едно дали ще идеш на кино с час по-рано или по-късно.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
А аз от една седмица ставам сам 1ч преди алармата...
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Останаха ли живи хора след смяната на часовото време ?!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз се справих. Въобще не легнах и съм актвивен вече 34 часа. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW Power ACM написа:Това е сигурно защото куп народ тук се опитвате да ни убедите, че е смяната на времето е все едно дали ще идеш на кино с час по-рано или по-късно.
Това е защото смяната на времето е най-голямата конспирация на масоните и тотално пеебава човечеството

ineedmoney написа:Djelebov написа:Колега, предполагам, че под повишаване до 100% имаш предвид 2 пъти
да точно това имам в предвид.не виждам как човек би разбрал друго. Увеличение 100% означава двойно нарастване на нещо. Кое точно ви обърка, кви сметки подхванхте? Само drago_pavlov "разбра" че всички хора ще измрат и се притесни, ама ние си знаем че е a special kind of genius
Билколечителя, остави сметките на други хора, че не ти се отдават - "увеличение с 100%" е коренно различно нещо от "увеличение до 100%"

Или поне извади статистика за получените инфаркти и инсулти по седмици, че тоя риск е такова понятие, дето и баба Ванга не може да го дефинира... Сигурен съм, че седмиците преди и след Нова година ще са рекордьор

П.П.: Вземи първо се научи да пишеш на български, пък после се надъхвай с лафчета от фЙейсбука

Относно смяната на времето, и тази сутрин се събудих в 6:25, точно 5 минути преди алармата... И малкия се събуди точно в 7:00 да си пие сутрешното мляко, точно както всеки друг ден

Вие тук оревахте света...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:Вие тук оревахте света...
Гевезета без работа

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Против смяната.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Виц:
- Смениха времето с час напред...
- Е, че какво от това?!?
- Преди ми ставаше в леглото, a сега ми става в автобуса...
На мен общо взето ми е все едно, но съм изненадан от какви неща се впечатляват хората
- Смениха времето с час напред...
- Е, че какво от това?!?
- Преди ми ставаше в леглото, a сега ми става в автобуса...
На мен общо взето ми е все едно, но съм изненадан от какви неща се впечатляват хората

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
drago_pavlov написа: "увеличение с 100%" е коренно различно нещо от "увеличение до 100%"
Така, айде сега след тоя хубав извод (който ти отне 3 дена да го изведеш) се върни и прочети пак бавно какво съм написал. Как всички ме разбраха, а само ти не можа?

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
ineedmoney написа:drago_pavlov написа: "увеличение с 100%" е коренно различно нещо от "увеличение до 100%"
Така, айде сега след тоя хубав извод (който ти отне 3 дена да го изведеш) се върни и прочети пак бавно какво съм написал. Как всички ме разбраха, а само ти не можа?
Виж сега, аз отгатнах какво си искал да напишеш

ineedmoney написа:4.Такава рязка промяна в режима за организма повишава до 100% риска от получаване на инфаркт и инсулт и това е доказано и в българия чрез редица изледвания (който не ми вярва да ми пише на лично ще му пратя данни да види)
Просто си безнадежден случай!
Ако трябва да ме лекува такъв лекар като теб, то по-добре да отида на врачка или ирисова диагностика...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
drago_pavlov написа:или ирисова диагностика...
Аз на ирисова диагностика съм ходил преди 20 години с поставена вече диагноза и тоя я повтори 1:1

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
drago_pavlov написа:BMW Power ACM написа:Това е сигурно защото куп народ тук се опитвате да ни убедите, че е смяната на времето е все едно дали ще идеш на кино с час по-рано или по-късно.
Това е защото смяната на времето е най-голямата конспирация на масоните и тотално пеебава човечествотоСага ако кажеш, че и таксито е спряло да пали ще емигрирам в страна, в която няма лятно часово време
![]()
Ти майтапа остави, ама още не може да се открие проблема в съединителя. Явно времето влияе и на майсторите.

In God we trust, all others we track.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
BMW Power ACM написа:drago_pavlov написа:Сага ако кажеш, че и таксито е спряло да пали ще емигрирам в страна, в която няма лятно часово време![]()
Ти майтапа остави, ама още не може да се открие проблема в съединителя. Явно времето влияе и на майсторите.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислех си да ти напиша в темата за съединителя, че проблемът е в смяната на времето, но като никога реших да не правя излизшен спам

62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5