НЕВИДИМО фолио карайте без повече глоби
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
НЕВИДИМО фолио карайте без повече глоби
Здравейте, някой да ползва от посоченото НАНО фолио да сподели струва ли си или не.

BMW E39 FOREVER ( !!! )
- mirosk
- Потребител
-
Re: НЕВИДИМО фолио карайте без повече глоби
Незна преди време един руснак беше донесъл Оригинално и по негови думи цената стигаше на наморе от 1000-1500 лв но до колкото знам дори и в бг глобата е солена предебела.Преди няколко седмици го даваха подобно фолио по телевизията и уж казаха че нищо общо само пари на вятъра
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
най добре с лак за коса обилно по номера преди каране 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
и е хубаво да се спомене , че това върши работа само НОЩЕМ !!! Защото през деня си ви снимат и го духате здраво.
Не мисля , че такава тема има работа във форума .... вземете почнете да карате нормално а не всяка 2-ра катастрофа из новините да е за БМВ как се е преобърнало или се е хакнало някъде.
Не мисля , че такава тема има работа във форума .... вземете почнете да карате нормално а не всяка 2-ра катастрофа из новините да е за БМВ как се е преобърнало или се е хакнало някъде.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
omegaart написа:и е хубаво да се спомене , че това върши работа само НОЩЕМ !!! Защото през деня си ви снимат и го духате здраво.
Точно. После BMW шоферите били еди какви си, че се и обиждат.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
на такива рекламни теми не раздават ли банове в днешно време?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1