Ксенон на дълги...запитване!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Ксенон на дълги...запитване!
Здравейте колеги,остана ми ксенона на къси и дълги от старите фарове "Depo" и искам да си сложа ксенона който беше на дългите на новите фейсови фарове HELLA,ксенона е с крушки "9006" интересува ме как да ги поставя через тези преходници ли http://shopet.bg/images/autoaksesoaries ... a1_E39.gif http://shopet.bg/images/autoaksesoaries ... za_E39.gif http://autopro.bg/img/products/thumbs/p ... 382223.jpg и кой точно ми трябва за моя случай от всички видове преходници като гледам са най-ралични?
Благодаря!

Благодаря!
Re: Ксенон на дълги...запитване!
По принцип от тея всичките,само третият вид е за теб,но на късите,ако са H7.Най добре си изрежи твойте,оригинални фасунки.Комплекта им оригиналда беше към 25 лева,така,че не си заслужават тея преходници дето си посочил.Обаче ксенон на дългите...е тегава работа.Това няма нищо общо с нормалният би ксенон.Бавно ще загряват и докато загреят,ще трябва да ги гасиш за насрещна кола.
- bili1
- ентусиаст
-
На късите си сложих H7-то без никакви преходници малко позапилих фасунката на крушката и пасна перфектно,не знам само как да си сложа сега 9006-то на дългите.....?
Има ли някой с ксенон на дългите и какъв е той и как го е сложил?

Има ли някой с ксенон на дългите и какъв е той и как го е сложил?

- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Не е точно по темата, и се извинявам на колегата, но искам да ви попитам, на този socket
какъв тип крушки се слагат?
Socket-а е за Е46, въпроса е че при мен е изтърбушен и са сложени ксенон светлини, които ги държат само кабелите им преминаващи през гумата, капаче на фара, не се захващат на тази ламаринената окръжност.

Socket-а е за Е46, въпроса е че при мен е изтърбушен и са сложени ксенон светлини, които ги държат само кабелите им преминаващи през гумата, капаче на фара, не се захващат на тази ламаринената окръжност.
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
Н? е крушката за този socket?
Posted from Sony Xperia Z mobile
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
xaxo написа:Н? е крушката за този socket?
В Реалоем излиза на всички Е46 са с Н7 на дългите, надявам се да съм ти бил полезен.
п.п. то си е било написано каква крушка се слага, ама аз не съм го видял

Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Николай К написа:xaxo написа:Н? е крушката за този socket?
В Реалоем излиза на всички Е46 са с Н7 на дългите, надявам се да съм ти бил полезен.
п.п. то си е било написано каква крушка се слага, ама аз не съм го видял
h7 крушката колега , ако са ти цапнали търсип 2 фасунки за х7 ( дълги и къси на е46 са еднакви по спомен ) после изрязваш задната част за да минава крушката и да се захваща като оригнал .
към автора тия снимки с фасунките са за ксенон афтърмаркет , х7 а твойте са 9006 демек трябва да купиш 2 нови крушки и да позлваш само баластите си .
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
Нещо не ми идва на акъла как точно се хваща тази Н7 крушка за фасунката...
Бедна ми е фантазията явно.
Или може би крушката не се захваща за тази ламаринка, а тя просто я притиска към леглото във фара?

И още един въпрос, сегашната ми крушка е Н7 и е с два кабела, в нета гледам че са с 4???
Или може би крушката не се захваща за тази ламаринка, а тя просто я притиска към леглото във фара?

И още един въпрос, сегашната ми крушка е Н7 и е с два кабела, в нета гледам че са с 4???
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
xaxo написа:Нещо не ми идва на акъла как точно се хваща тази Н7 крушка за фасунката...
точно си разбрал колега , трябва да има 1 ръбче на което се лдържи х7-цата ( в нета са по 4 защото се взима + и - от фара ) а ти ги взимаш директно от захранващия кабел чрез баласта няма да имаш грижи , щом си изрязъл фасунките намокри малко уплатненията по лесно ще наместиш правилно после фасунката вътре и си готов .
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- bili1
- ентусиаст
-
Ще може ли някой да ми каже с точност съществуват ли такива преходници да стават от HB3 към H7,че от всичкото писано нищо не разбрах,ако може и линк към точните преходници да ги поръчам ще съм още по благодарен!

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
bili1 написа:Ще може ли някой да ми каже с точност съществуват ли такива преходници да стават от HB3 към H7,че от всичкото писано нищо не разбрах,ако може и линк към точните преходници да ги поръчам ще съм още по благодарен!![]()
![]()
Не си слагай.
Загряват бавно , трябва постоянно да присветкаш.
Като светнеш дълги и загреят става пред теб ден , в момента който минеш на къси и ставаш като Колчо Слепеца .2 3 секунди нищо не виждаш .
Ако караш в гората в ужас

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Също не си струва според мен. Светят наистина, но това гасене и пускане, не е за тия лампи. Имах на Голфи едно време, верно ден ставаше отпред. Обаче на BMW-то заложих на едни Osram Night Break+ и вече 2-3 г. нямам никакви грижи и добре си светят.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
13 мнения
• Страница 1 от 1