Погват хиляди длъжници за данък върху колите
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Погват хиляди длъжници за данък върху колите
Не е лошо и да има обратното мислене- като няма читав път и поддръжка- не събираш данъци 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
///sasho написа:Докато не започнат КАТ да проверяват за данък и не измислят стикер който да се лепи на предното стъкло
Айде малко по-кротичко.

На тия от КАТ много им станаха правата - ГО, ГТП, винетка и др. Остава и в данъците да се мешляват и ще настане пълен цирк, като знам какви примитивни индивиди има по разни РПУ-та. Известно ли ти е, че над 90% от полицаите не си купуват въобще винетки??
А за стикерите направо не ми се мисли колко имам в момента на челното стъкло и колко се мъча да отстранявам всеки изтекъл.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
///sasho написа:N.Mihaylovski написа: ... аз съм доволен, както и от факта, че няма да има "тарикати" ...
Тарикати винаги ще има, независимо какво ще измислят. Докато не започнат КАТ да проверяват за данък и не измислят стикер който да се лепи на предното стъкло винаги ще има хора които ще заобиколят това плащане.
Абе то от залепени стикери на предното стъкло нема да можем да виждаме вече

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
bum_bum написа:Не е лошо и да има обратното мислене- като няма читав път и поддръжка- не събираш данъци
+1
аз лично плащам всички данъци, в които имат логика и съразмерност. Тези несъразмерните ги плащам само ако ме притиснат. Това е положението - това не е тарикатлък, а е вид протест.
Когато някой ми обясни как за 330д се дължат между 300 и 400лв, а за Мерцедес Вито 2.2цди - 7лв, тогава ще се почувствам гузен. А за двутактов Баркас 8лв - без коментар. Да направят всичко да е пропорционално, тогава съм ОК да плащам 300-400лв, само че тогава ще има национален протест като хакнат на някой с Баркас или Уаз 100-200лв данък. Та затова се краде избирателно и едни плащат и за другите типично за нашата държава, а слабоумниците с репликите от сорта - караш БМВ значи ще плащаш или като ти е скъпо не карай БМВ, това не е логично оправдание за грабеж. С едно такова БМВ плащаш данъка на 30 Уазки, Газки, Баркаса, Жука и др. Хора, които карат за твоя сметка.
Друга подобна измама - такса смет за 100кв офис, с едно кошче хартийки на две седмици - 1200лв. Домакинствата вкл. и аз изхвърлям тонове боклук срещу 50-100лв/година.
Е освен да си ебат путките майчини всички, които са мислили тази обирджийска схема, друго не мога да им кажа.
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
+2
Евала, най-накрая някой да го каже правилно.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
6inlinepower написа:+2Евала, най-накрая някой да го каже правилно.
Mного хора могат да го кажат правилно, въпроса е някой да го направи правилно

ATR-42/72
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Плащах данъци години наред за няма нищо- всяка божа година окачване правя, място за паркиране из тия ш*бани големи градове йок- за пешеходците и те да си еб*ат майката- тророари леш, една баба от блока ми 2 пъти си троши крак вече по тия плочки всеедно бомби са падали..... Е питам аз за какъв чеп да им плащам да ми ядат парите белите яки, като насреща получавам една тояга. Трета година не плащам данък на колата и не мисля да плащам....... На мое име нямам нищо и ме боли шнура.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
dbanchev написа:Плащах данъци години наред за няма нищо- всяка божа година окачване правя, място за паркиране из тия ш*бани големи градове йок- за пешеходците и те да си еб*ат майката- тророари леш, една баба от блока ми 2 пъти си троши крак вече по тия плочки всеедно бомби са падали..... Е питам аз за какъв чеп да им плащам да ми ядат парите белите яки, като насреща получавам една тояга. Трета година не плащам данък на колата и не мисля да плащам....... На мое име нямам нищо и ме боли шнура.
Заплата или банкова сметка нямаш ли? Колата не е ли на твое име? В сивия сектор ли си и само в кеш в трезор или под душека ли си държиш парите. Все ще се събудиш някой ден със запорирана банкова сметка или заплата, ще си вземат данъците + % от съдията изпълнителя, няма страшно.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
На заплата отдавна не бачкам и да в сивия сектор съм ама изцяло вече и то не от кеф, а защото ми е писнало на шапката...... Всеки си прави избора, като искате да наливате пари в тая помийна яма наречена държава- давайте. Само нас знаят да друсат, парата от КТБто къде е........ пак от нашия гръб заеми да се възстановят парите, е сори пичове ама няма някой как да ме убеди да си плащам данъци, осигуровки и тн..........
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Българина като му обясняваш разбира само по два начина- с лошо, и с много лошо.
И аз не съм доволен от много неща в тази държава но си плащам каквото трябва.
Убеден съм ,че държавата ще си събере парите.Логиката сочи,че просто няма откъде вече да има събираемост за бюджета и просто ще подобрят контрола на системата.Скоро и тези с по няколко апартамента ,а уж доживот безработни ще погнат.И тези с колите с много коне,а няма данъци и винетки....
Оня ден отивам в известна верига за техника тук да се облажа и аз по Коледа и опаааа,от 8 каси само 2 приемат в кеш.Другите 6 само 2 работят и с мастъркард и виза,останалото иска местни карти на местни банки.Еми така се пазят парите да остават в местната икономика.И като те видят с 10 банкноти от тия хубавите зеленките и виолетова лампа с маркер чекер минават,и ти искат и паспорти и лични карти и какво ли още не.Коледа я празнувахме в Холандия.Паркинга със стотинчици и монетки вече не можеш да го платиш.Картата пъхаш брат и това е.Няма 6-5.Нямаш карта?Е какво правиш тогава в Европа,с какво се прехранваш ,нямаш ли законни доходи че да ти дадат и банкова карта....?Та така.
И хартиените пари като започнат и в България да изчезват ще ви питам тогава сивите икономисти как ще си купите дъвки дори.че това е следващото което ни чака.
Защо ли? Евросъюза така каза.
Тепърва ще има много такива теми-ама защо ни развалят рахатлъка,ама това ,ама онова......
И аз не съм доволен от много неща в тази държава но си плащам каквото трябва.
Убеден съм ,че държавата ще си събере парите.Логиката сочи,че просто няма откъде вече да има събираемост за бюджета и просто ще подобрят контрола на системата.Скоро и тези с по няколко апартамента ,а уж доживот безработни ще погнат.И тези с колите с много коне,а няма данъци и винетки....
Оня ден отивам в известна верига за техника тук да се облажа и аз по Коледа и опаааа,от 8 каси само 2 приемат в кеш.Другите 6 само 2 работят и с мастъркард и виза,останалото иска местни карти на местни банки.Еми така се пазят парите да остават в местната икономика.И като те видят с 10 банкноти от тия хубавите зеленките и виолетова лампа с маркер чекер минават,и ти искат и паспорти и лични карти и какво ли още не.Коледа я празнувахме в Холандия.Паркинга със стотинчици и монетки вече не можеш да го платиш.Картата пъхаш брат и това е.Няма 6-5.Нямаш карта?Е какво правиш тогава в Европа,с какво се прехранваш ,нямаш ли законни доходи че да ти дадат и банкова карта....?Та така.
И хартиените пари като започнат и в България да изчезват ще ви питам тогава сивите икономисти как ще си купите дъвки дори.че това е следващото което ни чака.
Защо ли? Евросъюза така каза.
Тепърва ще има много такива теми-ама защо ни развалят рахатлъка,ама това ,ама онова......
А, да бе.... те банките издават карти само ако им представиш копие от трудов договор... 

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Ако говориш за България-Не разбира се.И това е хубавата част за държавата.Просто скоро или не ще трябва да имаш поне една банкова карта за дори и най-банални плащания.
А имаш ли карта-има и начин да ти запорират пари и да си събират данъците от теб.
А имаш ли карта-има и начин да ти запорират пари и да си събират данъците от теб.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За кредитна сигурно искат. За дебитна искат 18 години 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
С тоя евросъюз си го набихме зверски откъм мъдете
То като цяло постоянно сме си от империя в империя и от съветски съюз в съветропейски съюз

То като цяло постоянно сме си от империя в империя и от съветски съюз в съветропейски съюз

Последна промяна DLVasilev на 28 Дек 2014, 15:12, променена общо 1 път

ATR-42/72
jorsenbmw написа:...
чудя се как ще ти запорират пари по кредитна карта?