Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Здравейте, колеги. От няколко месеца се опитвам да намеря читаво Е90 и попаднах на следната обява. Можете ли да споделите вашето мнение, за тази кола.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8gquvr
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8gquvr
Изглежда прилично на снимките . Тъпото е да няма парктроник.
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Ако свали с 5000лв си заслужава иначе не.
gkostadinoff написа:Здравейте, колеги
Имам запитване относно тази машина и каква е вашето мнение на пръв поглед.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8gqjxi
На снимки изглежда добре, но ми се вижда малко постна за двигателя с който е

..Bayerische Motoren Werke..

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
M-coupe написа:На снимки изглежда добре, но ми се вижда малко постна за двигателя с който еА и трябва да вземеш някой, който доста е в час с двигателите на бмв, защото точно на този не са му никак евтини ремонтите
кви ремонти, кви пет лева
33 бона

сега ще наскачат онези с гаражните, ама няма смисъл да обяснявте, как това сиво купе струва толкова пари, защото много м-пакетови красавици се продадоха доста под тия пари
трябва да си чисто луд да броиш 33 бона кеш конкретно за тази кола

например - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8gut48
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- gkostadinoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87, E90 LCI
- Мечтае да кара: M4
vicho написа:M-coupe написа:На снимки изглежда добре, но ми се вижда малко постна за двигателя с който еА и трябва да вземеш някой, който доста е в час с двигателите на бмв, защото точно на този не са му никак евтини ремонтите
кви ремонти, кви пет лева
33 бона![]()
![]()
![]()
сега ще наскачат онези с гаражните, ама няма смисъл да обяснявте, как това сиво купе струва толкова пари, защото много м-пакетови красавици се продадоха доста под тия пари
трябва да си чисто луд да броиш 33 бона кеш конкретно за тази кола
например - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8gut48
Колега, тази машина я гледах и съм съгласен с теб, но за жалост тя си замина.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
gkostadinoff написа:Колега, тази машина я гледах и съм съгласен с теб, но за жалост тя си замина.А за лошото е, че времето за покупка дойде, а тя си отиде по-рано, ама шанс...
Гледай го от положителната страна, не е била твоята.
Но наистина, когато си отделил такава сериозна сума за кола втора употреба - ИЗИСКВАЙ!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Alek_SV написа:Изглежда прилично на снимките . Тъпото е да няма парктроник.
Изглежда доста добре, пък идва с всички фактури и история. Партроник пише, че има
Краска до тебе
. Но до сега споменатите коли, за малко пари -защо давали дефекти и били на много километри
Като има кола за ???? пари, тя е скъпа, трябва да е по евтино.. Все пак си има свойте плюсове
Тодорис колата си струва за мене. ..4x4 с газ. Добре е
Точно това съм написал и аз, че ми се вижда доста постна за двигателя с който е (тоест висока цена която е що годе нормална за двигателя и купето, но екстрите хич ги няма
) Успех в намирането на твоята кола, колега 

..Bayerische Motoren Werke..

kraska написа:Ако свали с 5000лв си заслужава иначе не.
Ако е в добро състояние и собственика не е на зор забрави за 5 бона надолу ... макс 2
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Ами успех ще му пожелаем, т.к. колата е 2006 , на близо 200 000км , на вид бива , но откъм вървене и разход - хич, за фацата която изкарва ( 8-9 сек до 100 ). Реално цените се диктуват от целия пазар за съжаление. Наскоро се разделих с моята която беше комби и без м пакет, всичко друго си имаше + газовата уредба с бутилка под багажника, с 2 комплекта нови гуми с джанти и т.н ,автомат и 4х4 и с преден парктроник, беше на 250 000 август 2006 с реална история, внос швейцария, не италия, налях около 13 бона в нея и какво от това от 30 бона, накрая е продадох за 16, просто защото никой не гледа какво си обслужвал с нови гуми и дискове ли е........ Не повече от 20 -21 и то заради газта ,ако някой търси с газ разбира се, което при този двигател е задължително според мен ,тогава си струва и то заради м пакета, не заради друго. И на човека определено му пожелавам купувач който ще оцени какво е налято в този автомобил, но такива за съжаление много рядко има.
Някой може ли да каже ,какво значи Selection of COP relevant vehicles? И в какво се изразява Dynamics + Advantage package? E90 320d ,че един познат се е мераклисал...посничка е...по скоро спартанска
Какво е вашето мнение ,черна има стойка и вид ,двигателя работи добре и на диагностика всичко е ОК. 2007г. март,13 500лв нов внос?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
COP е някаква техническа глупост не е екстра и не те интересува, ADVANTAGE е най-основния пакет екстри, а 13500 е (за мен нереална, смятай, че продавача си е сложил минимум 1000 лв отгоре и 500 лв транспорт т.е. около 6000 евро) ниска цена за 320d освен ако не е на 250к + км, диагностиката като сте я направили други неща освен дюзи гледахте ли - турбината как надува, ДПФ-а кога за последно е регенерирал и ауспуха като кюнец ли е и т.н.
Защо се възмущаваш от цената. Все пак е доста изпъната и с история и е доста окей.
Да , защото пак ще кажа, че хората гледат евтиното около 12-14-15 хиляди и после се жалват , защо това се развали и почват романите от А до Я ....... Като някой желае , стабилна и добра кола с истинска история ( фактури ) а не някакви ФИКТИВНИ КНИЖКИ , трябва да даде повече пари. Все пак има и газово което е около 2000хиляди , като гледам е изцяло обслужена и то в добър сервиз ... Като цяло е добра и това е най-хубавото , че е от частно лице ... а не от някоя къща...
Вече има хора и хора ... и всеки сам преценя ,дали ще желае нещо качествено или нещо което ще му се замажат очите до едно време и после БОЛИ ! хаха ..
Да , защото пак ще кажа, че хората гледат евтиното около 12-14-15 хиляди и после се жалват , защо това се развали и почват романите от А до Я ....... Като някой желае , стабилна и добра кола с истинска история ( фактури ) а не някакви ФИКТИВНИ КНИЖКИ , трябва да даде повече пари. Все пак има и газово което е около 2000хиляди , като гледам е изцяло обслужена и то в добър сервиз ... Като цяло е добра и това е най-хубавото , че е от частно лице ... а не от някоя къща...
Вече има хора и хора ... и всеки сам преценя ,дали ще желае нещо качествено или нещо което ще му се замажат очите до едно време и после БОЛИ ! хаха ..
kraska написа:Ами успех ще му пожелаем, т.к. колата е 2006 , на близо 200 000км , на вид бива , но откъм вървене и разход - хич, за фацата която изкарва ( 8-9 сек до 100 ). Реално цените се диктуват от целия пазар за съжаление. Наскоро се разделих с моята която беше комби и без м пакет, всичко друго си имаше + газовата уредба с бутилка под багажника, с 2 комплекта нови гуми с джанти и т.н ,автомат и 4х4 и с преден парктроник, беше на 250 000 август 2006 с реална история, внос швейцария, не италия, налях около 13 бона в нея и какво от това от 30 бона, накрая е продадох за 16, просто защото никой не гледа какво си обслужвал с нови гуми и дискове ли е........ Не повече от 20 -21 и то заради газта ,ако някой търси с газ разбира се, което при този двигател е задължително според мен ,тогава си струва и то заради м пакета, не заради друго. И на човека определено му пожелавам купувач който ще оцени какво е налято в този автомобил, но такива за съжаление много рядко има.
Разбирам те и съм съгласен с теб . Хубавите и пазени коли в България не се ценят или по-скоро има твърде малко хора с пари , които биха ги оценили. В твоя случай е била комби ,а те винаги се обезценяват най-бързо от купе/седан/комби , които като нови струват почти еднакво с еднкво оборудване. Сигурен съм , че като продавам моята ще ми е трудно да я продам дори близо до нещо , което ще мога да нарека адекватна цена , като знам колко пари съм налял в нея и по-важното време и желание да я "обгрижвам"