Домашна система за видеонаблюдение
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Домашна система за видеонаблюдение
Искам да си пусна кабели вкъщи за камери. Тъй като сега правя ремонт и се нуждая от помощ. Тези от сайтовете, нещо не можем да се разберем. Харесал съм си този приемник- http://videonabliudenie.eu/Videorekorde ... 6004h.html . Има VGA и HDMI изход. Искам този приемник да предава картина на телевизор и монитор. Или телевизор и телевизор. Проблема е , че разстоянието е около 15 метра. Има и от двата вида кабели по толкова метра, кой е по удачен за удължаване. Или дайте някоя идея за връзване. Ще има 3 камери, които ще се свържат с устройството. Искам да имам картина в хола и в спалнята. Дайте съвети. И знам, че приемника е за аналогови камери. Просто искам да наблюдавам около къщата, не ми трябва скъпа система.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Домашна система за видеонаблюдение
Колега имам един dvr комплект с 8 камери. Не е инсталиран, бюджетен вариант е. Ако случайно решиш мога да ти го дам, в гаранция е.
Да повдигна малко темата, въпреки че като гледам не е имало кой знае каква активност.
Някой има ли опит с т.нар. PTZ IP камери? Гледах клипчета, това нещо как снима - направо е невероятно. Все едно си там
Разбира се струват доста пари, но все пак ако някой има наблюдения може да ме насочи какво да взема. В ибей гледам, че има бюджетни варианти по 200-300 долара, но за сметка на това в БГ сайтовете са много над 1000лв.
Някой има ли опит с т.нар. PTZ IP камери? Гледах клипчета, това нещо как снима - направо е невероятно. Все едно си там

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Зависи с каква цел ще я ползваш. Аз буквално в хола съм http://www.sectron.com/bg/product/5089/ds-2-cd2432-f-i и е доста компактно и удобно за монтаж(при мен на тавана).
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
100imenov написа:Зависи с каква цел ще я ползваш. Аз буквално в хола съм http://www.sectron.com/bg/product/5089/ds-2-cd2432-f-i и е доста компактно и удобно за монтаж(при мен на тавана).
тази камера има ли нужда от ток или други кабеляци?
има въобще такова решение без никакви кабеляци?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Има нужда от захгранване да и кабел за интернет, но преди видях, че са пуснали модел с WI-FI и дефакто остава този за захранването.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
100imenov написа:Има нужда от захгранване да и кабел за интернет, но преди видях, че са пуснали модел с WI-FI и дефакто остава този за захранването.
С интернет кабел може да се удължава и захранващия кабел на камерите, обаче незнам точно по кои жички, само знам че за мрежа ти стигат 4, ако от останлите някой техник или ти можеш да си вържеш ще минеш само с един кабел, а само краищата ще искараш по 2 букси за лан и за ток, като там където ги включваш ще ти е компа, съответно и суича примерно. Работил съм с IP Камери на Axis дори имам и сървърната програма, но то май я имаше и фрее де.
100imenov написа:Зависи с каква цел ще я ползваш. Аз буквално в хола съм http://www.sectron.com/bg/product/5089/ds-2-cd2432-f-i и е доста компактно и удобно за монтаж(при мен на тавана).
Колко струва тази? Макар, че аз искам нещо, което става за на вън
- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Каква е идеята на това ПТЗ ИП ?
Ако искаш да си шпионираш ок, ако е да следи/движи за тези пари може да сложиш 5 ИПта и да е по-добра оферта.
Ако искаш да си шпионираш ок, ако е да следи/движи за тези пари може да сложиш 5 ИПта и да е по-добра оферта.

Много готино ми се стори да управляваш камерата и по този начин да виждаш всичко в голям участък. Но при тези цени май е по-добре да сложиш повече статични
Имаше ли някой от форума, който се занимава с видеонаблюдение за една консултация?
Ако е от София още по-добре
Ако е от София още по-добре
- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
© написа:Много готино ми се стори да управляваш камерата и по този начин да виждаш всичко в голям участък. Но при тези цени май е по-добре да сложиш повече статични
сложи повече статични, и да са HD с голям хард 2 терабайта е малко от опит го казвам а имам 2 камери който не смимат ХД, като качеството на камерата спада като я направиш да снима по голам диапазон.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Доста място ядът твоите камери, сигурно записват в някакво много високо качество. При мен 2 1280х960 и две аналогови се записват на 1 ТБ диск за повече от месец назад
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
15 мнения
• Страница 1 от 1