Спирали ли са ви скоро КАТ и как се разминахте?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Спирали ли са ви скоро КАТ и как се разминахте?

Мнение от dr.peshev » 05 Юни 2015, 6:39

Интересно ми е , с въвеждането от скоро на камери и микрофони в патрулките, как сте се разминали от срещите си с КАТ?!
Последно минаваше номера-"Върнете ми за секунда документите" и с една 20-левка вътре ,нещата се оправяха!
Как обаче седят сега нещата?! Ясно е , че който веднъж е бъркал в кацата с мед , трудно ще се откаже , но как сега взимат ,
като им сложиха камери и микрофони и до края на годината всички патрулки ще са екипирани с такива!
Някой спирала ли го е патрулка с камера и микрофон и как се развиха нещата?!
p.s.Повод за темата ми е вчерашния случай на ДАЙ-аджия от Свиленград , който продължава да изнудва турски шофьори!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Слави
Аватар

Re: Спирали ли са ви скоро КАТ и как се разминахте?

Мнение от © » 05 Юни 2015, 6:56

Последно ме спряха за фарове в Бургас. Знам, че глобата е 20лв, затова предложих да разделиме печалбата :mhihi:
Още нямаше камери по патрулките, сега не бих се занимавал

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 05 Юни 2015, 7:59

Ами март месец бях във Велико Търново точно за празника на града, демек навалица. Карам си по главната или там както се води, и гледам знак влизането забранено - е да, ама аз съм си набелязал маршрута от гугъл мапс и ако мина по друга улица, има голяма вероятност да се загубя ... Гледам, че други си влизат, улицата широка, не знам от какъв зор са я направили еднопосочна и аз айде по тях. Да ама зад мен един черен джиБ взе да ми свири с полицейска тутурутка . Спирам, спира и той до мене и ми вика: знаците не ги ли виждаш, айде връщай се назад при колегите (а той си продължи направо без да си е пуснал сигнализацията :mhihi: ) Връщам се при колегите - ала бала, ти автобус ли си, та влизаш тука, виж че пише, само за автобуси. Айде връщай се и заобикаляй. Та се разминах само с устна забележка :)
Не Мы такие, Жизнь такая

ентусиаст
Аватар

Мнение от pinko_23 » 05 Юни 2015, 8:24

Последно ме спряха преди 2 седмици на изхода от София за Варна, ама аз нарочно спрях по далече от патрулката че ушев да ходи, иначе не бях в нарушение само ми провериха документите и всичко ОК.
Няма начин да няма начин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 05 Юни 2015, 8:57

dr.peshev написа:Последно минаваше номера-"Върнете ми за секунда документите" и с една 20-левка вътре ,нещата се оправяха!

Са е същото, само дето добавят дай да видим багажника и оставяш документите вътре, да си ги видят :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is '97 M44B19
Мечтае да кара: Е30

Мнение от Missing » 05 Юни 2015, 9:28

Вчера вечерта ме спряха за последно...
Не бях в нарушение. Имаха и камери и разни други микрофноподобни техники. Проверяваха ми багажници, кво има в кашона в багажника, кво има в кашона на седалката, що не съм ги изхвърлил тия работи и т.н.
Предния път като ме спираха с служебнарката (без фарове) пак с камери и микрофон пожелаха да видят документите в багажника... :mhihi: Мисля вече да си оставя едни 20 лева до резервната гума и тва е... :mhihi:
Каквото и да им сложат за да не се прибират рушвети винаги ще си измислят начини.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Юни 2015, 9:36

Нямат право да искат да ви отварят багажника. Много ме дразнят, понеже знаят, че не е "просто ей така" да ти видят багажника, но пак се правят на ударени.
Едни ги мотах поне 5 минути преди да си отворя багажника, сигурен съм, че им скъсах нервите :)
Накрая му казах да поиска да ми види аптечката (понеже пожарогасителя ми е под седалката) и всичко си дойде на мястото.

Поне съм им бил един от най-изнервящите "клиенти" за деня :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 05 Юни 2015, 9:54

Не минава номера вече или ако минава е доста трудно.Един приятел го спряха с алкохол и колкото и да ги моли не се навиха за рушвет.Имало камери,микрофони и т.н.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 05 Юни 2015, 10:32

dr.peshev написа:Интересно ми е , с въвеждането от скоро на камери и микрофони в патрулките, как сте се разминали от срещите си с КАТ?!
... Ясно е , че който веднъж е бъркал в кацата с мед , трудно ще се откаже,...

Ами то вие, с рушветчетата, така сте ги научили. Не те "бъркат в кацата с меда", а вие им го мажете на филия и им го бутате в устата. И като им се услади - после се чудите що ви спират на ден по три пъти. Това е вечният стремеж на българина да "мине по-тънко". Ама то си остава за наша сметка - нито камерите, нито микрофоните ще ги откажат...
Excellent! Steven is my name!

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Юни 2015, 10:37

Прав си, правилата трябва да се спазват. Е те са доста изобретателни и понякога те притискат, така че няма как да откажеш, но в общия случай винаги може да минеш по законния ред.
В малките градове пък въобще не опитвайте да пробутате нещо, ако не искате да да давате обяснения после. Страх ги, познават се и въобще не се занимават.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Юни 2015, 10:43

Добре де, ревем че полицаите не си вършат работата, че само се залагат за да дебнат за рушвети, а не патрулират или не помагат на трафика или каквито и да им там задълженията.. Еми спрете да им давате баси.. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 05 Юни 2015, 10:50

Ходих на един рожден ден и си забравих всичките документи там. На другата сутрин се усещам и тръгвам да си ги прибирам. И както си трябва - слънчоглед :

Кука 1- Добро утро, старши инспектор бля, бля, бля.
Аз - Снощи бях на рожден ден и съм си забравил всички документи там ...
Кука 1- :shock: Никви документи ли нямаш ?
Кука 2 - Снощи пиян ли кара ? :mhihi:
Аз - Нямам нито мой нито на колата (ровя в жабката) - Имам тоя големия лист от прегледа :mrgreen:
Кука 2 - Сега пил ли си ? :mhihi:
Аз - Не, 7:30 е. :mhihi:
Кука 1- Тая кола отпред е чукната, от'де да знам, че не си ударил някой и да си избягал.
Аз - Е не съм бандит, имам и заведена щета (пак ровя в жабката, има цяла пачка секви листове А4) - ама не го намирам листа :mhihi:
Кука 1 - Добре бе, сега ще му напишем един акт за без документи :twisted:
Кука 2 - Снощи е карал пиян тоя :mhihi:
Аз - Ама аз и пари нямам, всичко си забравих там.
Кука 1 - Аре заминавай, че ми писна от тебе ...
Аз - Мерси много.
Кука 2 - Като се връщаш, ако сме още тук, да не забравиш... да покажеш документите.
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 05 Юни 2015, 10:54

Ясно е какво ще се случи , ако опитам да дам рушвет на полицай от Западна Европа!
Само , че никой честен КАТ-аджия няма да ме пита какво работя,какво ще правиме сега,
зная ли колко лошо щеше да е да попадна на колегата му , зная ли колко много струва това нарушение и т.н...........
Та "ние с решветчетата" просто се интересуваме как са се променили "правилата на играта"
и какво нововъведение са измислили!Тя играта няма да спре, само се променят правилата.
Никого не съветвам да дава пари на КАТ-аджии, нито търся схеми за корупция! :bchug:
Интересно ми беше как са се променили нещата с въвеждането на камери и микрофони-
какво ново са измислили , за да взимат подкупи!Това с багажника и аптечката не го знаех! :yes:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 05 Юни 2015, 11:10

Не знам, за Вас ама на мен много смешно ми стана един път, като ми казаха да отворя багажника. А аз съответно съм с комби, без затъмнени стъкла, и щората отворена.

И му викам: Защо да отварям, то всичко си се вижда? А той усети, че говори по инерция и не е вкарал мисъл и се направи на милиционер. Та след няколко "сарказма" отидох и отворих. И още докато отварях, той ми вика: "- Благодаря, приятен ден." Доволен, че поне ме е разкарал. А аз се спуках от смях.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 05 Юни 2015, 11:18

Да, спряха ме на траянови врата точно между двата тунела и се разминах с акт за 300 камъка щото никъде нямаше винетки по пътя на 3-те бензиностанции на които спирах и защото вместо винетка бях подпрял банкнота от 10 лв на стъклото колко да не е празно :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Следваща

Назад към Извън Темата