КАКВО да правя...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

КАКВО да правя...

Мнение от EBEEMVACIA » 29 Юни 2015, 22:42

...историята вкратсе...

открадната книжка-жалба в полицията и отказ от прокурор да образува дело поради маловажност;липса на свидетел...
дръннаха ми глоба по зблд за сумпс и я обжалих в кат,като призовкар ме вика утре да връчи призовката ми като ищец за дело...да,ама кво ше кажа на съдията,щото той ще ревне,че прокурора мее орезъл и нема да признае жалбата ми..

вариянт 1 - не взимам призовката

делото без мен ще мине ли питам...

2.- взимам призовка и съм редовно призован - не мога да не се явя,но как да убедя съдията въпреки резачката от прокуратурата...
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Re: КАКВО да правя...

Мнение от iliew » 29 Юни 2015, 23:21

EBEEMVACIA написа:...историята вкратсе...

открадната книжка-жалба в полицията и отказ от прокурор да образува дело поради маловажност;липса на свидетел...
дръннаха ми глоба по зблд за сумпс и я обжалих в кат,като призовкар ме вика утре да връчи призовката ми като ищец за дело...да,ама кво ше кажа на съдията,щото той ще ревне,че прокурора мее орезъл и нема да признае жалбата ми..

вариянт 1 - не взимам призовката

делото без мен ще мине ли питам...

2.- взимам призовка и съм редовно призован - не мога да не се явя,но как да убедя съдията въпреки резачката от прокуратурата...

А можеше да си платиш глобата която бе от 20 до 50лв и да не се занимаваш с глупости....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 30 Юни 2015, 7:22

Аз съм потърпевш,а ше ме наказват ушанките....дада - ще си му го кажа,или некъв свидетел да измисля.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Юни 2015, 9:40

Дали загубени или откраднати-глобата е еднаква,наистина както каза колегата за 20 лв не си струва
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Юни 2015, 10:29

Глобата за получена призовка и неявяване на делото може да стигне 300лв .Отделно пък призовкарите май не могат да изискват лични документи така че няма как да установят лицето което търсят в наличност ли е на адреса .Зя 20 лева голям филм се заформя , който значително ще надхвърли 20 лева при не добро развитие на събитията .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юни 2015, 10:58

Аз пък бях свидетел, на опашка за документи- лична карта, на един...мх...цига...ром де, си загубил или му откраднали личната карта, абе кой го интересува, та когато дойде неговият ред обясни както само един...мх...ром може, че картата му я няма и идва за нова, обясниха му че трябва да плати такса, ония като се развика...служителката нещо си отметна и въпросният не плати нищо...
Та незнам дискриминация или как му се вика, но очевидно само бели хора плащат такси за всичко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 30 Юни 2015, 11:19

Някой е платил "висяща лична карта" просто, няма дискриминация.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 30 Юни 2015, 12:04

Гледат винаги да пишат, че е изгубена, защото ако пишат открадната държавата завежда дело срещу неизвестен извършител и трябва да ангажирва едни момченца със едни значки по рамената да си свършат работата.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 30 Юни 2015, 13:37

doomy525 написа:Гледат винаги да пишат, че е изгубена, защото ако пишат открадната държавата завежда дело срещу неизвестен извършител и трябва да ангажирва едни момченца със едни значки по рамената да си свършат работата.

Toчно-полицаите не са издали предписание на общинска фирма пазари за поставяне на камери в рискови зони и са за дупене.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 30 Юни 2015, 13:51

Jordana написа:Глобата за получена призовка и неявяване на делото може да стигне 300лв .Отделно пък призовкарите май не могат да изискват лични документи така че няма как да установят лицето което търсят в наличност ли е на адреса .Зя 20 лева голям филм се заформя , който значително ще надхвърли 20 лева при не добро развитие на събитията .

ха-че кат НИКОГА не праща юрист на АНД делата си-кой ги е глобил-вижте ги в нета

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Юни 2015, 20:45

Става въпрос за редовно призован ,не явил се без основателна причина .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 02 Юли 2015, 8:37

Чл. 61. (1) (Доп. - ДВ, бр. 10 от 2011 г.) При разглеждане на делото пред районния съд се призовават нарушителят, поискалите обезщетение, включително и тези по чл. 55, ал. 2, и учреждението или организацията, чийто орган е издал наказателното постановление или електронния фиш, както и допуснатите от съда свидетели.
(2) Съдът дава ход на делото и в случаите, когато жалбоподателят не е бил намерен на посочения от него адрес. Съдът дава ход на делото и в случаите, когато жалбоподателят, неподалият жалба нарушител или поискалият обезщетение не са били намерени на посочените от тях адреси.

Назад към Извън Темата