СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: 5-та Национална Е46 сбирка - 06.06. - Чифлика, стр.205
От мен едно голямо Благодаря и евала на "виновниците" :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Здравейте,
Аз бях от тези който получиха супер готино химикалче и стикер. Но те немогат да се сравнят с това което получих като гостоприемство, радост от среща с "непознати" и страхотни емоции.
Догодина се надявам пак да получа химикалче защото задължително ще присъствам.
Браво на всички който направиха тази среща възможна!
Аз бях от тези който получиха супер готино химикалче и стикер. Но те немогат да се сравнят с това което получих като гостоприемство, радост от среща с "непознати" и страхотни емоции.
Догодина се надявам пак да получа химикалче защото задължително ще присъствам.
Браво на всички който направиха тази среща възможна!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Имам едно предложение към всички, които имат идеи за подобряване на сбирката догодина да ги напишат сега, докато впечатленията им са още пресни.
Ще дам пример:
- Да организираме по-добре колоната от гледна точка на време, места за заснемане и повечко кадри. За целта ще ни трябват 2-3 радиостанции, 2-3 GoPro камери.
- Да продължим с игрите на басейна.
- Да си вземем специален и проверен DJ, който да познава нас като публика.
- Да направим възможно закупуването на специални тениски, свързани с мероприятието.
- Да си направим специален стикер, който да бъде стандартен за нашите сбирки. Винаги ми се е искало да си направим релефен/изрязан стикер. Пример:

Ще дам пример:
- Да организираме по-добре колоната от гледна точка на време, места за заснемане и повечко кадри. За целта ще ни трябват 2-3 радиостанции, 2-3 GoPro камери.
- Да продължим с игрите на басейна.
- Да си вземем специален и проверен DJ, който да познава нас като публика.
- Да направим възможно закупуването на специални тениски, свързани с мероприятието.
- Да си направим специален стикер, който да бъде стандартен за нашите сбирки. Винаги ми се е искало да си направим релефен/изрязан стикер. Пример:

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Runnaway написа:Имам едно предложение към всички..............

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Runnaway написа: - Да си вземем специален и проверен DJ, който да познава нас като публика.
...
Бих предложил да се изключи DJ-я от меропреятието! Беше ужасно, събрали сме се да се видим и да си поговорим, а не можехме да си чуем собствените мисли дори. Иначе като цяло - перфектна организация

Специални благодарности на Цочо, че ми спаси живота

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Благодаря на всички вас, заради които тази сбирка беше толкова хубава!
Изкарах си наистина страхотно и благородно завиждам на тези, които са участвали в колоната - било е уникално изживяване!!!
Ето и малко снимков материал от мен
http://vasko.webstudioiv.com/5th-e46-fest/
Очаквайте скоро и MPower видео от Беклемето
П.П. Ако някой иска снимки с по-голяма резолюция, да се обажда

Изкарах си наистина страхотно и благородно завиждам на тези, които са участвали в колоната - било е уникално изживяване!!!
Ето и малко снимков материал от мен

http://vasko.webstudioiv.com/5th-e46-fest/
Очаквайте скоро и MPower видео от Беклемето

П.П. Ако някой иска снимки с по-голяма резолюция, да се обажда

Последна промяна vassil_bk на 09 Юни 2015, 10:48, променена общо 1 път
- ronin_tr
- Wolverine
-
- Кара: BMW Е46 330ci
- Мечтае да кара: M
Здравейте и от мен. За мен тази сбирка е най добрата до сега. Това показва че се развиваме като фенове от голямото семейство на любимата ни марка и модел Е46. Видно е за всички че когато има градивна критика ние успяваме да си вземем поуки и да вървим на пред в правилната посока. Всичко това обаче нямаше как да се случи без някой хора които вече пета година дават всичко от себиси- Бойче, Митак, Тишо, Марто ,Жоро, Владо радвам се че ви познавам и ви чувствам като едно голямо семейство. Огромни благодарности и респект към вас. Нямам търпение да се срещнем пак на следващата сбирка.
Поклон и пред всички които отделиха от времето си с присъствието да се случи всичко това.
Поклон и пред всички които отделиха от времето си с присъствието да се случи всичко това.
AUTOCLUB-TROYAN
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Runnaway написа:Ресторантът беше хубав, макар и малко задушен и единствената ми забележка отива към DJ-а, който цяла вечер не можа да вдигне някой да танцува, освен Енчо и приятелката му, но съм сигурен, че дори и един DJ от детски рождени дни може да ги вдигне тях двамата.

Сбирката/ мини събор, беше уникална. БЛАГОДАРЯ на всчики спомогнали това да се случи!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
vavilon написа:Runnaway написа:Ресторантът беше хубав, макар и малко задушен и единствената ми забележка отива към DJ-а, който цяла вечер не можа да вдигне някой да танцува, освен Енчо и приятелката му, но съм сигурен, че дори и един DJ от детски рождени дни може да ги вдигне тях двамата.
Предполагам, че това е шега, знаеш каква музика слушаме и никаква друга?
Седяхме на дансинга и танцувахме (оставаше и да седим като пилони там
), защото нямаше къде да седнем.
Та и за това, после направо си леганх...
![]()
Сбирката/ мини събор, беше уникална. БЛАГОДАРЯ на всчики спомогнали това да се случи!
Разбира се, че беше шега. Вие сте душата на купона, защото винаги се забавлявате.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна

Клипове:

https://www.youtube.com/watch?v=JzsIhJytdLA

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Re: София - сбирки Е46
Здравейте,
малко пиша със закъснение, но все още щастлив и позитивен от събитието.
Като цяло съм изключително впечатлен, как всяка година организаторите съумяват да надминат предходните Национални сбирки и как всяка година нашето семейство расте и все повече собственици и фенове се присъединяват и правят това събитие запомнящо се и стоплящо сърцата за месеци напред. Понеже колегите са били доста изчерпателни и много от нещата, които щях да кажа са вече казани, ще се постарая да обобщя в няколко реда как си изкара един голям Е46 фен(Аз) на това събитие и какво ще запомня, под формата на плюсове и минуси.
++ Страхотна атмосфера!! Още от София. Чувството да се появиш на паркинг пълен с лъскави Е46-ци рано сутрин(за мен е рано) е неповторимо. А пък чувството, че имам щастието да познавам почти всички на паркинга(пък с други се запознах) е два пъти по-неповторимо. Толкова усмихнати и позитивни хора на едно място.. уникално е
При пристигането в Чифлика, хората облечени като клоуни много ме зарадваха, хареса ми и организацията на паркинга. Всичко беше премислено и подредено. Направи ми и много силно впечатление, че оставиха място за Денис сред М-ките.. Евала!!
++ Подбалканския път - за мен това е един от най-живописните и приятни за каране пътища.. Имате огромни адмирации за избора му! После през беклемето се изкефих на макс. Е46-ци на всякъде, на всеки сантиметър, както се казва. Аз се върнах и по същия път заедно с колегите от Team Plovdiv. Специални поздрави на Теодор(Плд), Ванката Соланов и Краси(от Хасково) за придружаването на прибиране. Много хубаво си покарахме.
++ Хотела - за мен този хотел е по-добър от Балкан. Басейна ми хареса в пъти повече, имаше къде да се паркира, а и обслужването ми се видя по-добро.
++ Тийм Троян - както винаги, макар и да не ги познавам добре, правят впечатление на страшно задружни хора и сърцати хора. Продължавайте така
++ Специални благодарности на Ицо Фанатика и другите пекари за вкусната храна.. Още примлясквам, като се сетя Ицето как вкусно сготви онези наденици....
++ Огромно евала на всички дошли! Който не е дошъл само трябва да съжалява и другата година да си вземе поука и да търси начини да присъства. Събитието е много запомнящо се.. Много.. И всяка година предишните бледнеят. На тези фестове ми е толкова приятно, че после като свърши и ми е криво цяла седмица
Ще нахвърлям и малко минуси, които, нека, да се считат като градивна критика
-- DJ-ят.. Имаме нужда от такъв човек, сериозно.. Няма нужда от повече думи
-- Нямаме обща снимка.. Това го считам за по-скоро разсеяност, но за мен общите снимки са важни и ми е малко кофти, че имаме само такава на София тийм.
-- Според мен трябва да има и някаква лека организация за неделите. На повечето хора ни се хапва по една пилешка супа за обяд в компанията на други Е46 фенове и не е лошо да има някакъв план, да се отиде до някъде, да се разходим, да хапнем и да се прибираме. Който иска, естествено.
Това е от мен. Като най-голям минус(за мен) отчитам факта, че се разделям с моята златна(и на цвят, и в сърцето) Е46
, но оставам голям фен на модела и завинаги ще го нося в сърцето си. Минах към "другите", вече съм с Е92, но винаги ще търся начини да идвам и да бъда част от Е46 семейството.
Поздрави и поклон пред вас,
Валентин

малко пиша със закъснение, но все още щастлив и позитивен от събитието.
Като цяло съм изключително впечатлен, как всяка година организаторите съумяват да надминат предходните Национални сбирки и как всяка година нашето семейство расте и все повече собственици и фенове се присъединяват и правят това събитие запомнящо се и стоплящо сърцата за месеци напред. Понеже колегите са били доста изчерпателни и много от нещата, които щях да кажа са вече казани, ще се постарая да обобщя в няколко реда как си изкара един голям Е46 фен(Аз) на това събитие и какво ще запомня, под формата на плюсове и минуси.

++ Страхотна атмосфера!! Още от София. Чувството да се появиш на паркинг пълен с лъскави Е46-ци рано сутрин(за мен е рано) е неповторимо. А пък чувството, че имам щастието да познавам почти всички на паркинга(пък с други се запознах) е два пъти по-неповторимо. Толкова усмихнати и позитивни хора на едно място.. уникално е

++ Подбалканския път - за мен това е един от най-живописните и приятни за каране пътища.. Имате огромни адмирации за избора му! После през беклемето се изкефих на макс. Е46-ци на всякъде, на всеки сантиметър, както се казва. Аз се върнах и по същия път заедно с колегите от Team Plovdiv. Специални поздрави на Теодор(Плд), Ванката Соланов и Краси(от Хасково) за придружаването на прибиране. Много хубаво си покарахме.
++ Хотела - за мен този хотел е по-добър от Балкан. Басейна ми хареса в пъти повече, имаше къде да се паркира, а и обслужването ми се видя по-добро.
++ Тийм Троян - както винаги, макар и да не ги познавам добре, правят впечатление на страшно задружни хора и сърцати хора. Продължавайте така

++ Специални благодарности на Ицо Фанатика и другите пекари за вкусната храна.. Още примлясквам, като се сетя Ицето как вкусно сготви онези наденици....
++ Огромно евала на всички дошли! Който не е дошъл само трябва да съжалява и другата година да си вземе поука и да търси начини да присъства. Събитието е много запомнящо се.. Много.. И всяка година предишните бледнеят. На тези фестове ми е толкова приятно, че после като свърши и ми е криво цяла седмица

Ще нахвърлям и малко минуси, които, нека, да се считат като градивна критика

-- DJ-ят.. Имаме нужда от такъв човек, сериозно.. Няма нужда от повече думи

-- Нямаме обща снимка.. Това го считам за по-скоро разсеяност, но за мен общите снимки са важни и ми е малко кофти, че имаме само такава на София тийм.
-- Според мен трябва да има и някаква лека организация за неделите. На повечето хора ни се хапва по една пилешка супа за обяд в компанията на други Е46 фенове и не е лошо да има някакъв план, да се отиде до някъде, да се разходим, да хапнем и да се прибираме. Който иска, естествено.
Това е от мен. Като най-голям минус(за мен) отчитам факта, че се разделям с моята златна(и на цвят, и в сърцето) Е46

Поздрави и поклон пред вас,
Валентин

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Както обещах, ето и видеото, което записахме с rve, от Беклемето
https://www.youtube.com/watch?v=3h7ISJ2 ... e=youtu.be
Опитах се да изчистя шума от вятъра, но за съжаление без особен успех...
П.П. Май стана прекалено дълго и трябва да го поорежа още...

https://www.youtube.com/watch?v=3h7ISJ2 ... e=youtu.be
Опитах се да изчистя шума от вятъра, но за съжаление без особен успех...

П.П. Май стана прекалено дълго и трябва да го поорежа още...
Последна промяна vassil_bk на 02 Юли 2015, 8:48, променена общо 1 път
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
vassil_bk написа:Както обещах, ето и видеото, което записахме с rve, от Беклемето![]()
Браво, много хора могат да вземат пример как един фен на автомобилите и на марката по-конкретно може да се наслади на конете под капака и звука на мотора без излишни рискове, без да застрашава останалите участници в движението и т.н.
Много радва клипчето, а как “грухтят“ тези “М“-ки ......не е истина!!!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Ти чакай само да видиш и чуеш алпийските ни "ленти"...