Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528I
Мечтае да кара: ///Мъ 5

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от KUMHO » 19 Авг 2015, 14:23

Някой ако може да ми каже код за инжинерното меню за ZTE Nubia с куалком 800 . Какво ли не пробрах и с никой не мога да влезна. Трябва да си оправя настройките на микрофона и слушалката , че едното ме чуват тихо а другото е яко усилено даже и на мин. от копчето. Или някоя програма от компа да влезна ... незнам вече какво да го правя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 08 Сеп 2015, 1:37

KUMHO написа:Някой ако може да ми каже код за инжинерното меню за ZTE Nubia с куалком 800 . Какво ли не пробрах и с никой не мога да влезна. Трябва да си оправя настройките на микрофона и слушалката , че едното ме чуват тихо а другото е яко усилено даже и на мин. от копчето. Или някоя програма от компа да влезна ... незнам вече какво да го правя.

Ако става дума за диволъпър опшънс реда е следния:

1. Отключи телефона
2. Отвори Settings(Или настройки ако телефона ти е на БГ).
3. Скролни до долу и локализирай About Phone(или За Устройството)
4. Под About Phone трябва да намериш Build Number.
5. Тапни 7 пъти върху Build Number за да отключиш диволъпър опшънс.

След 3 или 4 тап по екрана ще ти показва колко още истават докато отключи въпросното меню.

Поздрави.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 21 Сеп 2015, 9:19

Здравейте колеги. От известно време имам следния проблем със служебния самсунг ноут-влизам в гугъл+ и искам да разгледам клип или снимка и ме препраща или към някакъв сайт travel... нещо си, или dog4 или почват да излизат някакви съобщения за вируси, сканирания и т.н... Ако си браузвам нармално не ми прави проблеми. Идей?

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 22 Сеп 2015, 20:15

Изображение
без да искам инсталирах тази смрад на картинката (някакъв автоматичен ъпдейт на нещо си, къде го чукнах и аз, да се таковам :banghead: ). в резултат телефонът стана значително по-бавен, направо лагав. на всяко приложение, което отворя ми изскачат реклами. това до вчера не беше така.
не мога да го деинсталирам, щото го дава, че е системно, а за деинсталация на системни приложения иска руут.
някой има ли идея дали мога да направя system restore и да възстановя настройки от преди 2-3 дни, както е на уиндоусите примерно? андроидът е 4.4.2 KitKat .

p.s. махнах го с помощта на webroot.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 17 Ное 2015, 8:37

Препоръчайте ми някое приложение за калибриране на батерията, което доказано работи. Тъй като вече мойта свършва много по-бързо и неравномерно. В смисъл, като махна телефона от зарядно за 10мин губи 10% в Stand by режим без да го докосвам даже? :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Ное 2015, 10:32

mit-kong написа:Препоръчайте ми някое приложение за калибриране на батерията, което доказано работи. Тъй като вече мойта свършва много по-бързо и неравномерно. В смисъл, като махна телефона от зарядно за 10мин губи 10% в Stand by режим без да го докосвам даже? :dunno:

Това е проблем от някое приложение.
Ако имаш възможност, един фабричен ресет и си готов.
Трябва да знаеш че ще се загуби всичко и за това е добре да направиш някой архив

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 17 Ное 2015, 11:06

Пробвай с рестарт първо, и при мен така от време на време ми се случва да забие явно някое приложени и държи телефона буден. След рестарт се оправя.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 18 Ное 2015, 1:56

mit-kong написа:Препоръчайте ми някое приложение за калибриране на батерията, което доказано работи. Тъй като вече мойта свършва много по-бързо и неравномерно. В смисъл, като махна телефона от зарядно за 10мин губи 10% в Stand by режим без да го докосвам даже? :dunno:

На практика един фeкчъри рисет ще оправи проблема(ако е в софтуера). Аз бих те посъветвал да видиш дали случайно няма по-нова версия на операционната система налична за твоето устройство, ако има, смело ъпгрейд и после пак рисет след ъпгрейда. Също можеш да пробваш и с друг ром за твоя телефон, понякога къстъм ромовете работят по-добре от стоковите на производителя.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 21 Ное 2015, 9:31

Благодаря, ще пробвам.

Имам друг въпрос, наскоро попаднах на статия за pernission-ите на андроид приложенията и как повечето от тях имат достъп до неща, които не им трябват и могат да нарушат личното пространство, като дадът достъп на този, който е направил приложението до нашите снимки, интернет история, местоположение и тн, което не ме радва много. Какво мислите вие?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 18 Дек 2015, 22:46

Здравейте, колеги!
Имам Nexus 5, no root , android 6.0.1 (от 3 дни)
След последния рестарт беше изключил wi-fi и при опит да се включи отново показва wi-fi is turning on.. и така може да стои с часове. Погледнах в нета и като изключим съветите за custom rom и downgrade (много се оплакваха, че дори и downgrade не помага) не намерих нищо полезно. След изчистване на кеш-a, network и factory reset проблемът не изчезва. Подкарване през safe mode - същото. Bluetooth също не работи. 3G-то функционира нормално. Преди седмица го взех от сервиза със сменена батерия (старата се беше надула) и през тази седмица работеше перфектно.
Много ще съм Ви благодарен ако предложите решение!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Дек 2015, 1:25

///eMo написа:Здравейте, колеги!
Имам Nexus 5, no root , android 6.0.1 (от 3 дни)
След последния рестарт беше изключил wi-fi и при опит да се включи отново показва wi-fi is turning on.. и така може да стои с часове. Погледнах в нета и като изключим съветите за custom rom и downgrade (много се оплакваха, че дори и downgrade не помага) не намерих нищо полезно. След изчистване на кеш-a, network и factory reset проблемът не изчезва. Подкарване през safe mode - същото. Bluetooth също не работи. 3G-то функционира нормално. Преди седмица го взех от сервиза със сменена батерия (старата се беше надула) и през тази седмица работеше перфектно.
Много ще съм Ви благодарен ако предложите решение!

Горе-долу същото и при мен се случваше преди.
- Първото, което предприех беше да изтрия запаметените мрежи.
- второто беше батерията.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 19 Дек 2015, 18:12

Батерията е на 1 седмица, не би трябвало да е от нея проблемът, по-скоро антената за wi-fi. Пробвах с downgrade до 5.0 и до 4.4.2 и не помогна, което ме навежда на мисълта, че най-вероятно е хардуерен проблем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 21 Дек 2015, 1:01

здравейте. малко встрани от андроида - имам един видеоклип, около 5 мин. искам да отрежа едни 7-8 секунди от него, на които да сваля само аудиото.

свирим в някаква метълска кръчма и един приятел, прилично подпийнал, хваща микрофона и изстрелва няколко крилати фрази. искам да го направя да ми звъни с тях. :mhihi:

дайте идея какъв софтуер да ползвам (по-добре направо в компютъра да стане всичко, с уиндоус 7 съм)?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 21 Дек 2015, 21:27

Здравей колега, може да пробваш сайта от линка за рязане и конвертиране на файла.

http://online-video-cutter.com/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 23 Дек 2015, 0:58

благодаря, свърших чудесна работа с тази програма :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата