Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
А може да е дошла и над 400 хиляди тука. Иначе хич не ги карат, да
Той немеца или италианеца отива да даде 100к в дилърство на BMW и съзнателно си доплаща за дизел, за да не го кара. Ей така да си го държи в гаража и само събота и неделя да го припалва 

Мда ве, аз за моя навес дадох 8000€ и цената е добра за Германия, на фона на оборудването и пробега, а в България сигурно ги има по 14-15 000 лв. на по 150км
Но в България всеки търси М пакет, кожа, ксенон и ако няма значи трябва да му я подарят
П.с.мноу съм тъп, не бях си попълнил профила

Но в България всеки търси М пакет, кожа, ксенон и ако няма значи трябва да му я подарят

П.с.мноу съм тъп, не бях си попълнил профила

- ppetkovds83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E61 525d '05
- Детайли за колата: MIni Cooper Clubman D R55 LCI '14
- E30driver
- кандидат ентусиаст
-
ppetkovds83 написа:http://www.mobile.bg/11464861048870040
Мнение колеги
Номера от Мюнхен, сервизна книжка от Италия. Като гледам износването на кожата, не ми се вярва това да може да стане само за 232 хил км.
- s0me0ne
- Потребител
-
- Кара: каквото намери
motofan написа:...Но в България всеки търси М пакет, кожа, ксенон и ако няма значи трябва да му я подарят...
Пример 3ка с нищо дизел е 65к лева нова. С повече неща и М-Пак е около 95-100к.
Продажна цена на 8 годишна кола с нищо: 12к, с всичко 12*1.5 = 18к, но никой не го смята това.
Личното ми мнение е, че съвкупността от екстри не е само за да се мрънка за тях. Създават съвсем различно усещане за автомобила по време на експлоатацията му. Все още съм в потрес, че масово се купуват нови коли с xDrive за сметка на много други, по-евтини и важни екстри. Поне 70% са с тази система, а наистина уникалното на BMW, което отличава марката от останалите ширпотреби е задното задвижване. Лично съм бил свидетел на избор на 3ка F и търговеца казва, че вместо 4500 лева само сега, само днес колата може да има x drive за 2500 лева промо. И в този миг колата стана безинтересна, вместо шибедах получи нещо съвсем обезличаващо я. Но понеже колежката "кара ски" и иска да "няма проблеми" - това е резултата.
В тази връзка да попитам, някой поглеждал ли е или може ли да даде инфо за тази кола:
http://www.mobile.bg/11465308990804247
Бронята ми се струва странна, по вин няма ксенон... а на този фар знаем, че лупа се слага трудно.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
s0me0ne написа:motofan написа:...Но в България всеки търси М пакет, кожа, ксенон и ако няма значи трябва да му я подарят...
Продажна цена на 8 годишна кола с нищо: 12к, с всичко 12*1.5 = 18к, но никой не го смята това.
Личното ми мнение е, че съвкупността от екстри не е само за да се мрънка за тях. Създават съвсем различно усещане за автомобила по време на експлоатацията му. Все още съм в потрес, че масово се купуват нови коли с xDrive за сметка на много други, по-евтини и важни екстри. Поне 70% са с тази система, а наистина уникалното на BMW, което отличава марката от останалите ширпотреби е задното задвижване. Лично съм бил свидетел на избор на 3ка F и търговеца казва, че вместо 4500 лева само сега, само днес колата може да има x drive за 2500 лева промо. И в този миг колата стана безинтересна, вместо шибедах получи нещо съвсем обезличаващо я. Но понеже колежката "кара ски" и иска да "няма проблеми" - това е резултата.
В тази връзка да попитам, някой поглеждал ли е или може ли да даде инфо за тази кола:
Бронята ми се струва странна, по вин няма ксенон... а на този фар знаем, че лупа се слага трудно.
Има истина в това с есктрите,но не при всички е така,както и да е.
ПО темата за 15 500 лв да продаваш нещо и снимките да са с качеството на нокиа от 99год - не мерси ,безхаберие тотално!!!
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
s0me0ne написа:
Ко - НЕ ? Ксенон се слага за 30 мин с кодирането за 5 мин какво му е трудното.........
s0me0ne написа:motofan написа:...Но в България всеки търси М пакет, кожа, ксенон и ако няма значи трябва да му я подарят...
Най-накрая едно смислено мнение, браво колега! Сметките са много точни, хората са го сложили и като калкулатор за актуална цена на повечето сайтове за продажба на автомобили. Проблема е че никой не го гледа и всеки иска да мине тънко, след това обикновенно излиза скъпо, но това си е личен избор все пак. Отново се убеждавам че не си продавам колата прекалено скъпо

Предната броня е М-пакет, задната е обикновенна, може ксенона да е с целите фарове.
Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949
- s0me0ne
- Потребител
-
- Кара: каквото намери
Taruno написа:s0me0ne написа:
Ко - НЕ ? Ксенон се слага за 30 мин с кодирането за 5 мин какво му е трудното.........
Трудното е, защото трябват оригинални фарове. Докато на E46 и други модели фара се отваря и може да се сложат само лупи, бързо и лесно. Това съм и написал по-горе. Още повече, че пак не е фабрично, защото няма лостчетата за регулиране на нивото (съмнявам се при ретрофит да ги слага някой) дори да сложиш фара, а също за ретрофит на измиването трябва смяна на цяла броня, докато при други модели е само лайстната под фара.
Истината е много проста, всичко което се продава в България е или с удар или с "приятен" пробег.
Разберете веднъж завинаги, че нЕма глупави немци, които си подаряват колите за да им се радва Ганьо
.
Има и изключения, но сигурно са 2% от всичкия шрот и цените там са други .
Разберете веднъж завинаги, че нЕма глупави немци, които си подаряват колите за да им се радва Ганьо

Има и изключения, но сигурно са 2% от всичкия шрот и цените там са други .
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
s0me0ne написа:Taruno написа:s0me0ne написа:
Трудното е, защото трябват оригинални фарове. Докато на E46 и други модели фара се отваря и може да се сложат само лупи, бързо и лесно. Това съм и написал по-горе. Още повече, че пак не е фабрично, защото няма лостчетата за регулиране на нивото (съмнявам се при ретрофит да ги слага някой) дори да сложиш фара, а също за ретрофит на измиването трябва смяна на цяла броня, докато при други модели е само лайстната под фара.
Аре да видш моята, и лостчета за автонивелация си сложих и фейсовата броня ми е с пръскалки

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=eg5w8j
Някой гледал ли е това колеги и какво мислите като цяло ...
Някой гледал ли е това колеги и какво мислите като цяло ...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Какво е това чекмедже в багажника? Искам и аз 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
b_u_b_o написа:Какво е това чекмедже в багажника? Искам и аз
Много е удобно, там съм си сложил аптечката и пожарогасителя, мисля , че идва с пакета за пушачи...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
Отделно е защото аз имам пепелник, а нямам това чекмедже.