ПРИЗОВКА, КОЛЕГИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Re: ПРИЗОВКА, КОЛЕГИ?

Мнение от Мордехай » 20 Дек 2016, 11:54

Абре тез и мене са ме снимали, ама не съм усетил как и кога, обаче нормално ли е да ме глобяват при наличие на повече автомобили, като не е указано на кого каква е скороста? Да обжалвам ли и какво да пиша според вас?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Дек 2016, 12:06

При наличие на повече коли може и да падне, макар в случая да е ясно, че задната кола едва ли е в обсега на камерата. Пробвай, нищо не губиш :yes:
Мен ме интересува справките в КАТ за неплатени задължения бързо ли излизат и дали е оправен проблема с фишовете, които са платени, но въпреки това излизат като неплатени (в началото не знаех, че е така и не си пазя платежните :banghead: ). Също така актуално ли е още това, за 2 години без нарушения и да си възстановяваш точките?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 20 Дек 2016, 13:35

Преди време сменях книжка и имах неплатени некви, изчаках 1 месец и отидох отново. Въпросните бяха отпаднали по давност и ми издадоха книжката. Са пак ли ще ми ги търсят?! Тия са ебаси НЕхората :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Мнение от andy » 20 Дек 2016, 13:41

Мордехай написа:Абре тез и мене са ме снимали, ама не съм усетил как и кога, обаче нормално ли е да ме глобяват при наличие на повече автомобили, като не е указано на кого каква е скороста? Да обжалвам ли и какво да пиша според вас?

При тази камера на Орлов мост няма прошка. Само тя в БГ показва на какво разстояние от нея е засечения обект. Няма да ти мине номера колега.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 20 Дек 2016, 14:12

Мордехай написа:Абре тез и мене са ме снимали, ама не съм усетил как и кога, обаче нормално ли е да ме глобяват при наличие на повече автомобили, като не е указано на кого каква е скороста? Да обжалвам ли и какво да пиша според вас?

2014-та ?!?

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 20 Дек 2016, 14:21

B.Stoimenov написа:

2014-та ?!?

На мен преди 2-3 месеца ми дойде снимка от Шереметя от лятото на 2014-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 20 Дек 2016, 15:23

KPETEH написа:Преди време сменях книжка и имах неплатени некви, изчаках 1 месец и отидох отново. Въпросните бяха отпаднали по давност и ми издадоха книжката. Са пак ли ще ми ги търсят?! Тия са ебаси НЕхората :mhihi:

Сега вече ще ти ги търсят нап, а не кат :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 21 Дек 2016, 9:12

Лошо Седларов, лошооо ... мислех, че вече са нормализирали нещата и щом в близките няколко месеца не съм получил - нямам. Че имах съмнение за няколко камери и аптрулки ... ама явно ...може и 2018-2020 да разбера. :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 21 Дек 2016, 9:38

B.Stoimenov написа:Лошо Седларов, лошооо ... мислех, че вече са нормализирали нещата и щом в близките няколко месеца не съм получил - нямам. Че имах съмнение за няколко камери и аптрулки ... ама явно ...може и 2018-2020 да разбера. :dummy:

Аз затова съм решил да мина до КАТ и да проверя превантивно, че и аз си мислех, че ако нямаш до няколко месеца, значи всичко е ОК, ама явно не. Въпреки че един колега бяха го снимали на околовръсното преди няколко месеца и получи честитка седмица по-късно. Дори ако плати до 7 дни, беше по-малко глобата.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 29 Дек 2016, 4:20

Демирев написа:
KPETEH написа:можеш да искаш справка, да чакаш цял месец и така и да не ги получиш тия работи. Тия от 2011 тряя да са паднали по давност със сигурност!

Нищо не пада вече или давноста е над 7 години.
Имам акт за без винетка от 2009 г. март....стои си към 15 декември 2016 активен за плащане!
И към общината го изпратили с данъците за колата и апартамента общо всичко накуп насъбрано :shock:

Всички възможни хватки въртят в КАТ вече. По всичо личи че умря давноста и търсят актове от преди 5-6 години.
Явно ползват някоя измислена подточка в закона.

Колега аз имах акт точно за без винетка,написан 2011.След това 2013 година август месец отидох в КАТ и си взех талона без да плащам нищо,давноста е 2 години..но може да са го променили.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Предишна

Назад към Извън Темата