"Гледам на теб само като на приятел"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Re: "Гледам на теб само като на приятел"

Мнение от terorero » 29 Яну 2019, 14:35

Да изкараш тази тема си е #10yearsChallenge :mhihi: Иначе по темата, остави я да и залипсваш :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 29 Яну 2019, 14:53

Borymeckata написа:Откъде я изкопахте тая тема бе, отпреди 10 години, егати...

Прави ли ви впечатление как преди 10 години доста по-културно са се водили споровете? Аз изчетох цялата тема и като цяло не видях обидни квалификации и виртуален селски бой.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 29 Яну 2019, 15:06

Ако визираш мен, къде видя обиди и селски бой? Щото пък не виждам изобщо друг да е казал нещо, дето да намирисва на обида.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 29 Яну 2019, 15:50

Мордехай написа:Ако визираш мен, къде видя обиди и селски бой? Щото пък не виждам изобщо друг да е казал нещо, дето да намирисва на обида.

Колега, изобщо не визирах теб. Имах предвид като цяло нивото на дискусия във форума напоследък.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 29 Яну 2019, 16:14

Аз мисля, че се забавляваме, малко Джарвиса се закача повече, ма трябва и това да го има. Представям си в бгмамата как се кълват кокошките и си скубят перушината, ние сме цвете. Направо се учудих, та затова питах.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Яну 2019, 17:23

Джурвиса е ника на Миглена Ангелова. Яко психологически портрети и мнение по всеки душевен проблем.
Колегата с приятелката. Преди да се родят поне половината от вас се водехме с едно гадже. За съжаление нещата не се получих. Тя се омъжи Аз се ожених... Останахме приятели. Дори след 30 години я наричам "любов моя" когато се видим. Да ти кажа честно, като видя как прави мъжа си луда калинка, май не съм загубил много

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Яну 2019, 17:38

BMW_POWER написа:Да ти кажа честно, като видя как прави мъжа си луда калинка, май не съм загубил много
Жените, които не търсят богат мъж, абсолютно държат да имат контрол над мъжа си, дали ще имат тръпка или не е второстепенно..
А по темата със вкарването в "приятелската зона" - мацката трябва да те види с по-готина от нея, съчетано с рязко отдръпване от твоя страна.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 29 Яну 2019, 17:47

Играл съм го 1 път тоя филм и никога вече :)
тръгнат ли натам нещата - излизане -> пиене -> легло -> всичко е наред

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 29 Яну 2019, 17:59

Moni_BMW написа:Ето и моята подобна история. Запознах се с едно момиче и между нас искрата веднага пламна. Бяхме страхотна двойка, доста нгааши познати ни завиждаха, че се разбирахме, не се караме,но имахме малки проблеми свързани с неоправдана ревност от моя страна и един ден тя поиска да се разделим,но ми каза, че ме обича като човек и като приятел и иска да си поддържаме приятелски отношения. На мен ми стана много гадно от раздялата (просто тя е момичето за мен, никога не съм имал по подходяща и никога не съм имал такава обич кю момиче. И от тогава почти всеки ден си пишем на вайбъра, говорим си, поне по веднъж в седмицата се виждаме, излизаме заедно, но сме си само приятели за жалост. Един път се опитах да се съберем но тя беше категорична. Все още си я искам и ми липсва, не мога Без нея и ще правя опити да сме заедно. Мина време от последният път когато се опитах да се съберем, в последно време още повече се сближихме имам чувството че и тя иска да сме заедно, но просто сме по срамежливи и двамата, както и да е аз ще направя всичко да сме заедно. А между другото съм на мнение че приятелство между момче и момиче които са били гаджета е невъзможно да съществува или ако има нещо то е повече от приятелство.

Като знаеш, че не е възможно приятелството и тя ти е казала, че не е възможно да сте заедно, защо се занимаваш с глупости ?
Извинявай, че ти го казвам така директно, сигурно ти е много тежко, но предполагам си голям човек и трябва да се държиш, като такъв.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Яну 2019, 19:23

Bogat-Beden написа:
BMW_POWER написа:Да ти кажа честно, като видя как прави мъжа си луда калинка, май не съм загубил много
Жените, които не търсят богат мъж, абсолютно държат да имат контрол над мъжа си, дали ще имат тръпка или не е второстепенно...

Кой е патил как знае;)

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 29 Яну 2019, 19:27

А ако мъжа е богат това к'во променя? Стоят и кротуват щото са зависими и лесно заменяеми?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 29 Яну 2019, 19:53

Jarvis написа:А ако мъжа е богат това к'во променя? Стоят и кротуват щото са зависими и лесно заменяеми?

Само ако имат няколко гънки на мозъка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 29 Яну 2019, 19:54

Мордехай написа:Аз мисля, че се забавляваме, малко Джарвиса се закача повече, ма трябва и това да го има. Представям си в бгмамата как се кълват кокошките и си скубят перушината, ние сме цвете. Направо се учудих, та затова питах.

Аз съм ветерен по банове от "закачки" тука :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 29 Яну 2019, 20:01

Мордехай написа:
Jarvis написа:А ако мъжа е богат това к'во променя? Стоят и кротуват щото са зависими и лесно заменяеми?

Което води до въпроса - на богатите мъже слагат ли им рога? :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 29 Яну 2019, 20:08

Jarvis написа:
Мордехай написа:

Което води до въпроса - на богатите мъже слагат ли им рога? :lol:

А неее, изобщо.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата