Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Re: Море 2020-та?!...
Е какво качество и обслужване очаквате в Китен и Приморско... курорти обединили се около кръчмарството, чалгарството и ученическите лагери... тва все едно да кажеш, че си отишъл в РЕРСО или Waikiki да си купиш нещо, като преди това си пазарувал само в маркови бутици и сега го играеш разочарован...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
alekangg написа:Не знам дали да се смея или плача на разказа, ...
Аз чета и се смея на глас. Ама наистина е странно - два дни на морето, една страница оплаквания във форума и другата седмица - пак отивате...

Excellent! Steven is my name!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То и на мен ми беше странно първата вечер, като отидохме в "най-добрия ресторант в Бяла", "добър вечер" не получихме, опитаха се да ни изгонят със "има група от 25 чужденци, ще трябва да чакате". Прецених обаче, че центъра с останалите ресторанти е далече и седнахме. После изгониха още 3 групи търсещи маса с 3 различни причини, но пък двамата чичаци-паралии с лелките веднага ги настаниха
А на няколкото резервирани маси не дойде никой цяла вечер.
Да, знам, че по курортите има и елитни ресторанти, където всичко е наред. Ама там се търпят проблеми с цени като в Испания, проблеми с паркиране, прекалено много народ и т.н.
П.П. Огледайте прогнозите за времето преди да тръгвате, че за последните уикенди не навсякъде са хубави.

Да, знам, че по курортите има и елитни ресторанти, където всичко е наред. Ама там се търпят проблеми с цени като в Испания, проблеми с паркиране, прекалено много народ и т.н.
П.П. Огледайте прогнозите за времето преди да тръгвате, че за последните уикенди не навсякъде са хубави.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
ааа то при мен е отишло вече ... резервирал съм, пуснал съм капаро ... квото такова ... просто ако има някакви адски гадни места за хапване/пийване в Обзор питам ... да не сглупим да ги "пробваме" 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:alekangg написа:Който иска да не е в България, не знам защо се мъчи тук, не всичкото плаж е в Гърция.
Това лято поне полетите са много евтини, като евтини е в пъти под други години. Единствения минус е, че не може да се планирана нищо предварително, трябва да се действа 3-5-7 дни напред най-много.
Тестовете са проблема :
- цена на семейство около 500лв
- самите тестове, понякога показват грешни резултати и става много неприятно
- параноята на българина и 100% му убеденост, че ББ манипулира резултатите и прави пачки за нощното си шкафче. Нищо, че в целия познат свят има корона, та я е БГ е конспирация.
Гърците плащат тестовете (минимум на 50%, повечето покриват 100%), без да ги питаш даже, сами предлагат.
Ние не знаехме (две семейства с деца). И на края на престоя, когато си плащахме, ни отбиха евра заради тестовете. Без да питаме.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Бутате се в навалица - що има навалица.
Идете къде нема хора - плачете за заведения.
Тва па за водораслите...нямам думи. Извинете, ама ако не знаете в морето има водорасли. За басейните - същата работа. На море ли сте отишли или на басейн ? Не че нещо, ма басейни има насекъде.
Пазенето на чадър и шезлонг не е нещо, което е само тука.
Без да си дам особен зор си намерих цяла, самостоятелна къща с двор, на около 8 км от морето за скромната сума от 100 лв на ден.
- Навалица няма.
- Заведения няма.
- Ходиш на плаж където искаш, щото си колата. Ако искаш можеш и да не ходиш даже. В рамките на 10 минути път с кола има и магазини и ресторанти.
- Природа, тишина и спокойствие.
- Мога си паркирам и ТИР ако поискам.
Сещайте се още предимства
)
Па вие си се бутайте в Китени, Созополи и там където се сетите и после се оплаквайте
Хем знаете, че не ок хем пак се бутате.
За мен това не е почивка . Нито в Бг, нито никъде. Сарти и Никити дето са просто по-големи села - бягам с 200 от тях ако ще давам пример за Гърция.
Мноу мрънкате, честно!
И още едно ППП. Както казах, много години съм ходил на Нестинарка, на бунгала. Бунгало с два кревата и маса. Тва е. Баня нема, тоалетна нема, телевизия нема, интернет нема /то тогава и нямаше интернет де/. И винаги сме си изкарвали супер.
Тва па за водораслите...нямам думи. Извинете, ама ако не знаете в морето има водорасли. За басейните - същата работа. На море ли сте отишли или на басейн ? Не че нещо, ма басейни има насекъде.
Без да си дам особен зор си намерих цяла, самостоятелна къща с двор, на около 8 км от морето за скромната сума от 100 лв на ден.
- Навалица няма.
- Заведения няма.
- Ходиш на плаж където искаш, щото си колата. Ако искаш можеш и да не ходиш даже. В рамките на 10 минути път с кола има и магазини и ресторанти.
Сещайте се още предимства

Па вие си се бутайте в Китени, Созополи и там където се сетите и после се оплаквайте

За мен това не е почивка . Нито в Бг, нито никъде. Сарти и Никити дето са просто по-големи села - бягам с 200 от тях ако ще давам пример за Гърция.
Мноу мрънкате, честно!
И още едно ППП. Както казах, много години съм ходил на Нестинарка, на бунгала. Бунгало с два кревата и маса. Тва е. Баня нема, тоалетна нема, телевизия нема, интернет нема /то тогава и нямаше интернет де/. И винаги сме си изкарвали супер.
Хм,хм...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Borymeckata написа:alekangg написа:Не знам дали да се смея или плача на разказа, ...
Аз чета и се смея на глас. Ама наистина е странно - два дни на морето, една страница оплаквания във форума и другата седмица - пак отивате...![]()
Ще ходим, докато уцелим

stocky написа:Е какво качество и обслужване очаквате в Китен и Приморско... курорти обединили се около кръчмарството, чалгарството и ученическите лагери... тва все едно да кажеш, че си отишъл в РЕРСО или Waikiki да си купиш нещо, като преди това си пазарувал само в маркови бутици и сега го играеш разочарован...
Ами обичам шумните места и многото народ, какво да правя. Все пак сме българи и трябва да си мрънкаме, иначе съм със супер компания и си прекарваме повече от чудесно. А след като миналата година бяхме на едно много бутиково място, всичко ни се струва направо без пари и поради тази причина не можем да се спрем.
Моджо написа:Без да си дам особен зор си намерих цяла, самостоятелна къща с двор, на около 8 км от морето за скромната сума от 100 лв на ден.
- Навалица няма.
- Заведения няма.
Сещайте се още предимства)
Па вие си се бутайте в Китени, Созополи и там където се сетите и после се оплаквайтеХем знаете, че не ок хем пак се бутате.
Мноу мрънкате, честно!
Това никога не съм го разбирал. Ще отида на море и ще трябва навсякъде с кола - мерси. Хем да си омажа салона, хем да не мога да пия няколко бири на плажа или вечерта на ресторанта/бара. То дали си на 8км или в близък град на 30-50км няма разлика

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Е то няма как хем да е тихо и спокойно, да няма народ, но на 500м да е пълно с кръчми и да има хора, резвлечения и др.
Всеки избора кое му е приоритет и се нагажда.
Всеки избора кое му е приоритет и се нагажда.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ама изобщо не мога да се оплача от гледката. Точно преди минути комшийката по стая излезе на терасата по някаква дантелена къса нощничка да си реши косата след баня. От възторг щях да се задавя с кафето. А отсреща в съседния хотел друга комшийка се пече на терасата по бански и си пие някаква ментичка май. Та какво му е на презастрояването питам аз?

randity написа:Престиж Сити 2. А забравих и мутрите и батките в хотела. Всеки ходи и те гледа криво, все едно е неговacho.rs написа:Само да не си ходил в онова нещо до ММЦ и Магнолията... Да беше питал![]()
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
Не е лошо хотелчето, но явно ходят кофти хора. Ние имахме фирмено мероприятие там миналата година и го бяхме запазили целия може би затова ми хареса. Само алкохола беше тотал щета.
Последна промяна seimo на 11 Авг 2020, 17:37, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
А-аа кой пие и колата му е много важна - ок
)
Иначе си е така, приоритети са. Кой каквото обича /харесва/.

Иначе си е така, приоритети са. Кой каквото обича /харесва/.
Хм,хм...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ебати късметлията. При мене само дечурлига и един дедо с цици като на Мадонаukelichko написа:Ама изобщо не мога да се оплача от гледката. Точно преди минути комшийката по стая излезе на терасата по някаква дантелена къса нощничка да си реши косата след баня. От възторг щях да се задавя с кафето. А отсреща в съседния хотел друга комшийка се пече на терасата по бански и си пие някаква ментичка май. Та какво му е на презастрояването питам аз?![]()
![]()

Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Моджо написа:Бутате се в навалица - що има навалица.
- Навалица няма.
- Заведения няма.
Сещайте се още предимства)
Па вие си се бутайте в Китени, Созополи и там където се сетите и после се оплаквайтеХем знаете, че не ок хем пак се бутате.
Мноу мрънкате, честно!
Абсолютно си прав. Не мога да го разбера това - не искаш да има чалгия и селяния, ама се забиваш в Китен, Приморско. Или някой хранеше, че било топ клоака и мутри, а се забил в Несебър и Слънчака. Еми така е, ама и никой не те е карал да отидеш там.
Който иска нещо подобно на Гърция може да разгледа хотелчетата и къщи за гости около Камчия, Карадере, Шабла. Като плажове за мен са по-хубави от тия поне по Халкидики. Да не говорим, че Синеморец е копие на гръцко село, ама не е с гръцко име и явно и то директно става гадно
Аз също харесвам Гърция, ама и това реване от нашето е малко прекалено.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
На нашето черноморие трудно ще нацелите нещо добро, след като нямате опит през годините, а и ходите баш в "сезона". Както казах, за нашето сезонът е 15 юни - 15 юли. Като юни месец може да ходите и на централните масови плажове - все още няма хора и е чисто. Да ходиш август месец на море в известни курорти на централните плажове си е мазохизъм.