Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Ganchev__ написа:Една от малкото държави, в които изкорениха HPV причиняващ рак именно чрез ваксинация.Вашите деца имунизирани ли са, знаете ли колко е куца програмата в България? Нека да са зле австралийците.
Показаха, че правилата важат за всички.
Това не е вярно точно както си го написал и както се подразбира ако срещу теб стоят марсианци.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Нещо което чух днес - приятелка на сестра ми е учителка, ваксинирана и с буустер и в момента ходи болна на работа. На въпрос от сестра ми "е ти как може да ходиш с ковид на училище" и отговорила - "Еми аз една година уча учениците ми как трябва да се ваксинират и сега ме е срам да им кажа, че след буустер съм хванала ковид"
. Та да, неваксинираните са виновни за пандемията после.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Вчера един колега си отиде от инфаркт на 45 докато кара. За щастие успял да спре и да свали стъклата на един мост и да не удари никой насреща. Тренираше, пушеше, преди 2 седмици сложи за пръв път ваксина. Нямаше видимо нищо смущавало у него преди ваксината. Не знам дали има връзка, няма и да разберем.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Баси ваксините, те като цианкалий, само ти пред ден - два обясняваш за някой прясно ваксиниран и умрял, направо си като радио новини. Познаваш абсолютно всякакви хора, някои са ти роднини, няма тема или сфера в която да не си на ТИ.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Но е да иронизираш колкото си искаш, но имам огромен кръг от познати, какво да направя. Работата ми е такава. С въпросният от близо 20 години работехме в малък град и се познавахме.
А дали са като цианкалий, нали знаеш, на всеки му се отразява различно. Спокойно, ще го пишем към умрял от и фаркт, никой няма да докосне пресветата мантра наречена ваксина против Ковид.
А дали са като цианкалий, нали знаеш, на всеки му се отразява различно. Спокойно, ще го пишем към умрял от и фаркт, никой няма да докосне пресветата мантра наречена ваксина против Ковид.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
В Казанлък има сигурно общо 100 ваксинирани, а ти познаваш поне 20, умрели няколко дни или часове след ваксината. Не ми се мисли какво се случва в света тогава, след поставени над 8 милиарда дози от тази отрова. Доста трябва да се е разредил вече.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Значи аз дали съм споменал за един или два случая с някакви неща за умрели след ваксина(не заради, понеже не знаем защото има все затъмнения около подобни случаи)ама на теб и явно на няколко човека ви бърка не знам къде като се спомене. Иначе когато някой спомене, че си е сложил ваксина и всичко е ок може, но в другата посока не. Айде няма нужда. Всеки казва каквото мисли. Форум. Направете си затворена група в която да определите рамките на кой и какво може да говори, ще се чувствате в рая. 
Алек има 454747473 мнения в също толкова различни теми, ама аз не му казвам, че е на ти. Включително да пуска снимка с пет дупки и кръпки на нея, със счупен тротоар в ъгъла на снимката и да вика вижте каква уникална улица, даже не съм го отразил както заслужаваше с това хвърляне прах в очите на колегите колко е яко в Латинска Америка. А да, споменах му, че толкова мангалски жици като брой и поставяне съм виждал само в Румъния.

Алек има 454747473 мнения в също толкова различни теми, ама аз не му казвам, че е на ти. Включително да пуска снимка с пет дупки и кръпки на нея, със счупен тротоар в ъгъла на снимката и да вика вижте каква уникална улица, даже не съм го отразил както заслужаваше с това хвърляне прах в очите на колегите колко е яко в Латинска Америка. А да, споменах му, че толкова мангалски жици като брой и поставяне съм виждал само в Румъния.

А ти да не очакваш, някой някъде да води статистика умрели след ваксинациянв световен мащаб. Не само, че няма ами и няма един официално признат за умрял от ваксина.Anthony_J написа:В Казанлък има сигурно общо 100 ваксинирани, а ти познаваш поне 20, умрели няколко дни или часове след ваксината. Не ми се мисли какво се случва в света тогава, след поставени над 8 милиарда дози от тази отрова. Доста трябва да се е разредил вече.
Един колега скоро беше на погребение на негов роднина инфаркт 1 ден след ваксина без никакви сърдечни проблеми преди това. И не не е в Казанлък 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не пишете такива неща, че привържениците на ваксините имат странното желание да скачат почти на бой на някой дръзнал да каже нещо против ваксинирането. Даже нотка на съмнение, странно съвпадение или...нещо изобщо.
И това при положение, че сме заявявали десетки пъти тука, който иска да се ваксинира, то нека го направи и вероятно трябва щом това са убежденията му. Ноу хард фийлингс както се казва.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Имам едно питане по темата . От 8.12 до към 15.12 нещо се бях сговнясал ,кашлица , сополи ,кихане и най много един ден да съм бил като леко уморен . Нито температура , нито главоболие ,нито загуба на вкус и мирис ,имах си сила , даже доволно си хапвах и пийвах.Личният ми изписа по телефона витамини и имуностимуланти и за кашлицата нещо.Прати ме на тест още първият ден - отрицателен .Според него теста не бил показал и нямало какво друго да е освен ковид.Десет дена болничен и каза да си седя в къщи . Жена ми и тя един-два дена се сополеви и я боля глава.Та изкарах го това нещо , но и досега покашлям леко . И на ски бях два пъти и нямам проблем с пауъра.Не съм се ваксинирал , ако е от значение. Та въпроса ми е дали е било Ковид , възможно ли е декември да съм изкаръл омникрон варианта , и кога е най добре да си направя тест за антитела?
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Без температура според мен не е било Ковид, а по-скора настинка. Аз имах 2 дена по-сериозна температура(положителен ПСР на 15 дек.
)после още 3-4 с лека температура, яко зачервено гърло, после почнах да кашлям и да ми се запушва носа. След това загубих обоняние за 2-3 дена максимум и се върна. Всичко това приключи за около седмица. Втората седмица умрях от тъпотия вкъщи и буквално ми нямаше нищо. На 28г. съм и определено пак бих го изкарал ако се наложи, но определено не бих се ваксинирал !
Нямам никакви последици и не ме боли абсолютно нищо след Ковида, освен че свалих няколко килограма.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
)после още 3-4 с лека температура, яко зачервено гърло, после почнах да кашлям и да ми се запушва носа. След това загубих обоняние за 2-3 дена максимум и се върна. Всичко това приключи за около седмица. Втората седмица умрях от тъпотия вкъщи и буквално ми нямаше нищо. На 28г. съм и определено пак бих го изкарал ако се наложи, но определено не бих се ваксинирал !
Нямам никакви последици и не ме боли абсолютно нищо след Ковида, освен че свалих няколко килограма.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Абе не го карай пак с кеф. Аз съм на 27, октомври ме улови тоя вирус, температура не съм имал, ама до ден днешен не съм добре. Днес дори ходих на кардиолог, но каза, че нямам увреждане в сърцето, въпреки, че от време на време имам нещо като буца точно там. Енергия нямам много, ходя без проблем по 7-8-10км пеш, но въобще не бих се наел да спортувам нещо. Отслабнал съм 4кг /сега съм 60, та 4кг са си доста/, имам нощи, в които не спя въобще. И т.н и т.н. Не се знае как ще те удари втория път 

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Аз не казвам, че бих го карал с кеф а, че го предпочитам пред ваксината, която естествено не е гаранция, че няма да го карам. 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-