BMW събор 2022-Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 200
Регистриран на: 5.06.2010
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E 39
Мечтае да кара: E 39 M-POWER

BMW събор 2022-Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от RED EYES_666 » 23 Май 2022, 16:56

Готови ли сте за Конкурс?

И да не сте, имате по-малко от един месец време да се подготвите!:arrow: Тазгодишният BMW събор отново ще предложи класическият Конкурс за Външен/Вътрешен вид (така да се каже "конкурс за красота") - ще оценява Жури, с Конкурсен Лист.

:arrow: Разбира се, отново ще имаме и категория «Тунинг» . За разлика от предишните години, когато най-интересно тунингованите автомобили в България се оценяваха от публиката, през 2022 година категория "Тунинг" също така ще се оценява от Жури!


:arrow: За тази година ще има много промени в условията за участие, оценяване (особено категория Тунинг!) и т.н., поради което четете внимателно целият пост, за да не си задаваме в последствие излишни въпроси. Уважавайте (поне малко) хората, които се опитват да направят този конкурс, прочетете всичко и пуснете заявката си правилно.

:arrow: Информация за автомобилите, които са заявени за участие ще можете да виждате в тази тема. Тук ще публикуваме снимки на всички автомобили, заявили участие. Това НЕ означава, че тези автомобили са се класирали за финал! Финалистите ще бъдат обявени едва след приключване на срока за записване за участие!..: Кои автомобили могат да участват?:..

Ето и групите, за които приемаме участници, както и квотата за всяка от тях (минимум/максимум*):

1. Ретро (Е12/E21/E23/E24/Е28/Е30/Е32/Е34) - 4/6
2. E36 - 4/6
3. Е39 - 4/6
4. Е38 - 4/6
5. Е46 - 4/6
6. Е90/E91/E92/E93 - 4/6
7. Е60/Е61 - 4/6
8. E65/E66 - 4/6
9. E81/E82/E87/E88 - 4/6
10. X (E84, E83, Е53, Е70, E71) - 4/6
11. M - 4/6
12. F-Series (+ X1/X2/X3/X4/X5/X6 F-Series) - 4/6
13. G-Series (+ X3/X4/X5/X6/X7 G-Series) - 4/6
14. Tунинг - 8/15

*Допълнителен подбор на автомобили може да се осъществява в съботния ден на събора до 09:00 най - късно!
*максималните квоти за участие във всяка една категория подлежат на корекция по усмотрение на организаторите!
..:Участие в Конкурса за Външен/Вътрешен Вид - УСЛОВИЯ:..


За да участвате в конкурсите, моля обърнете внимание на условията за това. Спазването им е абсолютно задължително!:


:arrow: Съставяне на заявката по e-mail задължително според шаблона, поместен по-долу в темата! Заявки не по шаблона ще се отхвърлят автоматично!

:arrow: ДЕТАЙЛНИ снимки на автомобила, минимален размер поне 8MP (обърнете внимание на резолюцията на камерата/фотоапарата, когато правите снимките). Снимките трябва да са на фокус и направени в светлата част на деня, на открито (няма да приемаме снимки от подземни паркинги, гаражи и прочие), за максимална детайлност на автомобила. Снимки не на фокус и/или с по-ниска резолюция няма да бъдат приемани.

:arrow: Автомобилът трябва да е измит и напълно подсушен. Снимки на мръсен и/или мокър автомобил няма да бъдат приемани за участие.

:arrow: Снимките трябва да са актуални т.е. в рамките на последният един месец. Стари снимки на автомобила няма да бъдат приемани.

:arrow: Снимките трябва да са напълно натурални т.е. необработени през PhotoShop или други софтуери за корекция на изображения. Снимки с дори минимална обработка няма да бъдат приемани.

-> Минималният брой на снимките е 6 - по една снимка от всяка страна на автомобила, поне една интериорна и една на двигателния отсег. За да сте сигурни, че вашият автомобил е преценен напълно коректно препоръчваме направата на максимален брой снимки, но не повече от 10.

:arrow: -> Всички възможни данни за автомобила следва да бъдат представени, особено когато налице са допълнителни корекции спрямо заводските. VIN номерът е задължителен (с цел правилната преценка на автомобила според неговите заводски данни и текущо състояние). Ако на снимките сте решили да прикриете "регистрационният номер" на автомобила, то в информацията за автомобила в самият мейл за регистрация е задължително да напишете регистрационният номер на автомобила. При наличие на допълнително поставени елементи/екстри следва да бъдат описани и с доказателство за наличието им, например снимка.


!!!Извън категория ТУНИНГ, автомобилите могат да притежават неоригинални елементи, стига това да не са "тунинг" елементи т.е. стъклопластови брони (с отляти/вградени лайсни и прочие) се смятат за "тунинг" елементи, докато ABS реплики (с отделни лайсни, мрежи и т.н.) се приемат за неоригинални елементи. Автомобили с ТУНИНГ елементи или ТУНИНГ като цяло могат да участват само в категория ТУНИНГ!!!


:arrow: МНОГО ВАЖНО: Автомобили със "садени двигатели", при които конкретният ДВГ НЕ СЕ слага стандартно за модела автоматично ГУБЯТ право да участват в категория извън ТУНИНГ!


:arrow: Ако няма достатъчен брой автомобили за провеждане на съответната категория, тя подлежи на евентуално допълване, в събота сутрин, преди старт на съборният ден. Ако минималната бройка не се попълни, категорията автоматично отпада от финала в съботният ден. Същото се отнася и до случаите, когато за финала в неделният ден са се класирали само четири автомобила, но на място са пристигнали по-малко от три от четирите автомобила, или някой от трите автомобила не отговаря на снимките/информацията от заявката си за участие, или нужната минимална бройка не е била допълнена на място!
..:Изискване за данни на участващият автомобил и собственика му:..


:arrow: GSM номер за връзка и e-mail (който се проверява ежедневно) са абсолютно задължителни.

:arrow: Крайният срок за изпращане на заявки е 12 юни (неделя) включително !


:arrow: Всички одобрени участници ще получат мейл с допълнителна информация относно участието им в конкурса до 14 юни. Участниците в конкурса ще имат възможност за приоритетно допускане до входа на пистата с цел бързото им нареждане на съответните позиции, както и ще се изисква задължително ранно пристигане между 08:00 и 08:45!:arrow: ВАЖНО - И тази година условията за участие ще се изисква да се спазват строго т.е. няма да приемаме никакви изключения. Ако първоначалната заявка не отговаря на изискванията ще имате право на една корекция. При проблем и с втората заявка, регистрацията ще бъде отхвърлена.

:arrow: Всички одобрени за финал в съботният ден автомобили ще бъдат преглеждани при пристигане в събота сутрин за съвпадение между снимките и информацията от подадената заявка и реалното състояние на автомобила. При видими разлики между заявка и реално състояние автомобилът автоматично губи правото си на участие в квалификациите.

:arrow: Условията ни за участие не са натоварващи, така че няма да правим изключения. Най-малкото, уважавайте всички тези участници, които са спазили условията и са пуснали заявката си както трябва.


..:Как да подам заявка за участие?:..

Е-MAIL за регистрация: konkursi@bmwpower-bg.net
Срок за регистрация: до 12-ти юни (неделя), включително. Спазвайте срока, заявки след този срок няма да бъдат приемани!


ШАБЛОН ЗА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ :


<-------------------------------НАЧАЛО--------------------------------------------------->


Модел:
VIN:
Регистрационен номер:


..:Допълнителни корекции спрямо заводските (ако има такива):..

- Екстериор

................
................
................

- Интериор

................
................
................


За връзка, име:
Email:
Телефон:

(Прикачени снимки в необходимият формат, според условията по-горе, към самият е-mail или към външен сървър, архивирани или не)

<--------------------------------КРАЙ----------------------------------------->


..:Как се определят участниците за финал?:..


:arrow: Подборът на автомобилите за участие във финала на самият събор (в съботният ден) ще бъде определен от журито в отделните категории, на база на предоставените снимки и заявки за участие.

:arrow: Подборът на автомобилите в Категория Тунинг също ще бъден направен от Журито (всички категории), на база на предоставените снимки и заявки за участие.

:arrow: Желание в "последния момент" за смяна на елементи по колата и подобни няма да се смятат за уважителни, както и недовършени подобрения и корекции в рамките на уговорените дати. Приемаме заявки за участие само и единствено на завършени (готови) автомобили...:Как се оценяват автомобилите на финала?:..


:arrow: Оценяването на автомобилите във финала на самият събор (в съботният ден) ще бъде извършено от журито в отделните категории, на база на Конкурсният лист, чрез точкова система. Различните категории ще бъдат оценявани по различно време, поради което е необходимо да знаете в колко часа (ще бъде обявено на място, при пристигане и позициониране на автомобилите) ще се оценява категорията на вашият автомобил. Ако собственика на автомобила не е наличен в указаното време, автомобилът автоматично губи всички точки за интериор.

:arrow: Оценяването на автомобилите в Категория Тунинг също ще бъде от Журито (всички категории), чрез оглед последователно на всички участващи тунинг автомобили.За всякакви други въпроси, извън описаните в тази тема условия за участие и прочие, можете да пишете тук в темата. На въпроси, които отговорът е вече написан по-горе няма да отговаряме отново!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 200
Регистриран на: 5.06.2010
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E 39
Мечтае да кара: E 39 M-POWER

Re: BMW събор 2022-Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от RED EYES_666 » 23 Май 2022, 17:00

:wave:

..:BMW 1 Series Exx:..


BMW E82 135iS

Напълно заводски (ОЕМ) автомобил.

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW 118D E87 2005г.


- Екстериор:
- 1М предна броня;
- Двойни бъбреци черен гланц;
- LED рингове ангелски очи;
- LED крушки на къси светлини;
- LED крушки на дълги светлини;
- Черни рефлектори на фаровете;
- American style мигачи чрез модули;
- Тунинг опушени мигачи;
- Двоен импулс на мигачи;
- М капаци за огледала черен гланц;
- М- техник задна броня с дифузьор в цвят черен гланц;
- Двуцевка;
- Фейслифт стопове;
- Черен таван;
- Ветробрани;
- Затъмнени стъкла на задните прозорци и багажника;
- Задно крило/спойлер;
- Черен гланц добавки за прагове;
- Неонови спирачни апарати;
- Неонови греди пред радиаторите;
- Бели надписи на гумите;
- Черно- бели емблеми;
- Шибедах;
- Подсветки на дръжките.

- Интериор:
- Вътрешни лайсни на врати, волан, средна конзола и духалки боядисани в пиано лак;
- Навигация;
- Заден парктроник;
- Подгрев на предните седалки;
- Мултиволан;
- Двузонов климатроник;
- М топка на скоростния лост;
- Уред за измерване налягане на турбината;
- Черно- бяла емблема на волана.


Изображение
Изображение
..:BMW E36:..

BMW E36 Coupe 1992г
М3 предна броня, М3 задна броня, М3 прагове, ГТ Крило, М3 лайсни, М3 огледала, Фарове Black Hella, Бели мигачи
Джанти - Style 24 Polished спорт пакет
Променен цвят - bmw black sapphire metallic 475 ( оригинално е bmw diamantschwarz)

Сменен двигател - С50б32 (360hp) (вписан в талона чрез ДЕКРА), Лек маховик, KBD ремап, K&N въздушен филтър, ZF скоростна кутия
Шпер 3.91, Генерация Superspint race x pipe и крайно гърне Supersprint race
Предни апарати от Е46 330 (325мм), Задни апарати от Е46 328 (286мм), Пружини H&R

Черен мокет, Фейс арматурно табло
дигитална клима
Салон - Черен Вейдър - електрически , с надув и подгрев и мрежи на гърба

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: Bmw 316i Е36 купе 1994г

- Екстериор
•Цвят: Бордо тристлойна перла
•Изцяло пребоядисана
•Нови уплътнения
•М предна броня
•М лайстни
•М прагове
•М огледала
•М дифозиор за задна броня
•М накрайници
•М3 емблема
•Гт 2 крило
•Фейс маска
• Фарове с angel,demon eyes
•Фолио на задните стъкла
•Джанти BBS LM 18"
•X-brake-Разпънка
•LED Плафони заден номер
•Спортно регулируемо окачване Tuning Art
•Бяла оптика-стопове,мигачи

- Интериор
•Волан М tech 2
•Топка ZHP
•Фейс жабка
•Лост темпомат
•Голям борд компютър
•Асц
•ахроматично огледало
•Черна алкантара- комплект таван,задна кора,кори
•Задна кора с трети стоп,щора,подглавници
•Музикална система-Радио Alpine,колони Hertz ,бас каса pionner
•Подлакътник
•Шибидах
•Индивидуал зелено рекаро с погрев,мокет,стелки
•М вътрешни прагове

Изображение
Изображение


Модел: BMW E36 328 COUPE 1996.


Допълнителни корекции спрямо заводските –
Подменен и узаконен M52B20 със M52B28 заедно с цялата периферия.
Спортно регулируемо окачване ТА Техник немски с ТЮВ.

ЕКСТЕРИОР
Цвят – Moreagrun Metallic.
///М предна броня с грил и капаци на халогените.
///М задна броня.
///М пресечени прагове.
///М3 лайсни.
///М огледала с подгряване.
OEM Фарове с лупи ZKW.
Цялостна ОЕМ бяла оптика.
///М3 Джанти Style 24 Polished спортпакет 7.5 на 8.5 с гуми 215.45.17 предни и 235.40.17 задни + 5та джанта 7.5 резервна.


ИНТЕРИОР

Пълен интериорен ///М пакет.
Черно кожено Рекаро с подгряване, надуване, мрежи на гърбовете + ОЕМ Пожарогасител със стойка под шофьорската седалка и задна седалка от Вейдър със задни подглавници.
Черни шити кожени кори.
///М техник 3 мулти волан с 10 бутона.
///М3 US километраж в мили и километри с ОЕМ черни рингове.
///М3 скоростен лост ZHP.
///М3 интериорни прагове.
ОЕМ Черен таван (колонки, сенници, дръжки и плафони).
Голям борд компютър с лост и гонг.
Дигитално управление на климатроника с функция AUC.
Hi-Fi озвучителна система.
Ел. хроматично затъмняващо се огледало за задно виждане.
ОЕМ Задна черна кора с подглавници , трети стоп и щора.
Управление на CD от волана + микрофон за разговори.
Управление на Автопилот от волана.
Регулиране на волана.
Парктроник.
Кожен подлакътник.
ОЕМ Къпхолдър.
ОЕМ кожена шита стойка за телефон.
Монетник в шофьорската кора.
Централна конзола М3 US с бутон за заключване на вратите.
Лукс пакет.
Хром дръжки на вратите.
Шортшифтър.
Шити кожени маншони на скоростите и ръчната.
Шита кожена ръкохватка на ръчната.
Задни фейсови плафони с бутон за 2на подсветка.
Микрофон за разговори.
Жабка с плавно отваряне, фенерче в нея и кожен калъф за документи на БМВ.
Индивидуален зелен мокет в цвета на колата.
ОЕМ Мрежа на мокета от пасажерската страна.
ОЕМ Гумени стелки БМВ.
Пълен ел. пакет.
Подгряване на ключалките.
ОЕМ Централно заключване.
Пълен комплект оборудване в багажника ( ОЕМ инструменти, крик, аптечка, триъгълник и резервна гума 17).

Предна разпънка от Е36 ///М3 GT.
Задна разпънка.
Долни щаб.щанги предна и задна от Е36 ///М3.

Изображение
Изображение
Изображение


Модел : БМВ е36 купе

Екстериор:
* Цялостно пребоядисана в цвят Mipa Phenix Efect, полирана и защитена с керамика.
* М лайсни
* GT2 крило
* M прагове
* М предна броня
* Джанти 17' (разглобяеми) BBS RTR защитени с керамика.
Интериор:
* Рекаро (полукожа) салон
* Добавени рингове на на таблото
* М волан
* М топка за скоростен лост
* Кожени М маншони на скоростния лост и ръчната спирачка

Колата е със сменен мотор М52Б28. Сменени: цяла генерация, дискове, спирачки, скоростна кутия, съединител с маховик, радиатор и други.


Изображение
Изображение
Изображение..:BMW E46:..


BMW E46 325i

Естериор- няма корекции
Интериор- добавена навигация андроид, автомобила е със сменена дирекция, което се разбира само по Vin


Изображение
Изображение
Изображение


BMW E46 325ti Compact

- Предна M-кова броня
- Преработка на фаровете 4бр лупи(къси и дълги) + добавяне на RGB angel eyes
- Вграждане на Led диод в ляво и дясно огледало
- Премахване на задна чистачка
- Спортно регулируемо окачване (червен Jom)
- Джанти 18" Vossen LC-106T sport paket
- Предна разпънка
- Цялостна Custom генерация
- Ремап от KBDremap

- Интериор
- Мултимедия Android 10 9" + задна камера вградена в плафона на задния номер
- Преработка на километража (смяна на циферблата в мили + червени стрелки
- Цялостна подмяна на оригиналните колони с колони BOSE


Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW E46 320D 2004г.


- Екстериор
Боя- Black Sapphire Metallic
Пълен (Вътрешен и Външен) заводски M-Technik пакет ІІ
OEM Адаптивни фарове с лупи
ОЕМ Оранжева оптика
OEM Shadow Line пакет
OEM PDC (Парктроник)
Генерация от 330i
ОЕМ джанти 19" Style 225
ClubSport сплитери
Странични М огледала с ел. прибиране нагоре


- Интериор
ОЕМ М волан с управление
ОЕМ М светеща топка ZHP, закупувана от М кар
Retrofit BMW Performance педали
ОЕМ черен таван
ОЕМ М почиващ педал
Рекаро салон /BMW Individual/ Електрически с памет на 2-те седалки, подгрев и надуване
Оригинален BMW пожарогасител и аптечка под седалките
Задна електрическа щора
Контрол налягане на гумите
Озвучителна система Harman/Kardon с доработки
Голяма навигация
Средно огледало с компас, затъмняване и аларма
Сензор за дъжд и светлина
Автоматични светлини
Интериорни лайсни Carbon Fiber
ОЕМ Поставка за чаши с монетник (CupHolder)
ОЕМ Телефон Nokia6310i за БМВ с поставка(Holder)
OEM Рингове на таблото

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW 330ci


- Екстериор

М-Пакет
Лип на багажника
Диодни стопове

Дайнамик завиващи фарове с енджъли

18 цолови спорт пакет джанти стил 135

Черни бъбреци

Shadow line лейсни

Колата е цялостно полирана и има нанесено керамично покритие

Червени апарати с надупчени и нарязани спирачни дискове

- Интериор
Ерисин андроид навигация

Къп холдъри

Лайсни хидрографика(черен карбон)

М волан претапициран,рязан отдолу и раздут

Кожени седалки рекаро с подгрев

Harman Kardon озвучителна система

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: bmw E46 coupe facelift

Джанти от E39 style 71

- Екстериор
Пълен сток facelift


- Интериор
Бежов кожен салон - стоков

Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: BMW E46 330d


- Екстериор
- М technic 2 предна броня ( оригинална)
- М technic 2 задна броня ( оригинална)
- Фарове с лупи ( биксенон) и angel eyes
- LED крушки на дългите светлини
- LED крушки на халогените
- American style мигачи чрез модул
- Тунинг опушени мигачи
- Двоен импулс на мигачи
- Цялостна custom генерация с двуцевка
- Затъмнени стъкла на задните и предните прозорци, както и на багажника
- Черен гланц добавки за бронята
- данти style 193 оригинални, спорт пакет, боядисани в черен гланц
-Черен гланц двойни бъбреци.
- Червен въздуховод зад бъбреците


- Интериор
- М волан
- Ел. Черен кожен салон рекаро с памет.
- Черен таван
- Интериорни лайсни облепени с черно карбоново фолио
- Андроид навигация
- Рингове на таблото

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: e46 330d


Няма такива, напълно оригинален
(OEM автомобил)

Изображение
Изображение
Изображение
Е90/91/92/93


Модел: е93

екстериор : Смяна на цвят от бял на червен

Интериор: Лоджик 7 озвучение
Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: БМВ 320 Е91

Изображение
Изображение
Изображение
Модел: BMW E90 330XD 2005г.

- Екстериор

-Фейсови фарове
-Фейсови стопове
-Фейслифт багажник
-Фейслифт преден капак
-Фейслифт предна броня
-М-Пакет
-Сплитери на предната броня
-Тунинг халогени с лед крушки
-Джанти 19" спорт пакет 8,5j на 9,5j
-Eibach Pro kit 2 пружини
-Система за измиване на фарове
-Двойни бъбреци черен гланц
-Огледала стил М3
-Спойлер стил М4 черен гланц
-Интейкове
-Двоен дифузьор черен гланц
-Двойна Генерация на ф70, накрайници на ф100 + Даунпайп
-Подцветки на дръжките
-Черни емблеми
-Американски стил на мигачи
-Фланци

- Интериор

-Черен таван
-Черен мокет
-Рекаро салон
-Спортен волан с пера
-Табло с малка навигация
-Комплект LED интериор
-Черна емблема
-Пияно лак лайсни

Изображение
Изображение
Изображение
BMW E93 , 325 D, 2010 facelift

Цвят: Черен Металик
Заводски М пакет.
- Екстериор:
1. Заден спойлер от M4
2. Заден дифузер от три части
3. Лип спойлер на задната броня, ляв,десен
4. Лип на праговете, ляв, десен
5. Лип спойлер на предната броня
6. Преработени фарове, черни и леко потъмняване на стоповете и средния стоп.
7. Черни джанти с зелен кант, 19' Style 313,
оригинални немски с рън флат гуми, предни j8, задни j9
8. Капаци на огледалата M3 Style
9. Професионално 24v Led RGB осветление на липовете на праговете, лип на предна броня и между ауспусите на задната броня (прикачил съм снимка на дневна светлина на която се вижда)
10. Led динамични мигачи на калниците,черни
11. Емблеми с лого Batman с големината на мигача на калника, лява и дясна, черна с зелен кант, разположени над мигачите на калниците.
12. Емблема лого Batman на предния капак, направена от зелен кант.
13. Всички прозорци без предния ( той си има фабрично покритие) са затъмнени с 15% високо-качествено фолио.
14. Върху държачите на рег. номерата е изписъно WAYNE ENTERPRISES ( компанията на Bryce Wayne от Batman), надписът е бял
светлоотразителен.
15. Всички емблеми са зелено бели ( за да се допълват със стилът на останалите зелени детайли по нея )
- Интериор:
1. Навигацията е сменена с Android
2. Километражът е направен да свети в бяло
3. Има 5 детайла който са направени зелени, включително скоростният лост и вътрешните лайсни на вратите (виждат се на снимките)
4. Незнам да го описвам ли, има фигурка Батман с клатеща глава на таблото и висяща фигурка на Жокера от огледалото за задно виждане.
5. Вратите прожектират логото на батман в земяна при отваряне.
6. Воланът в момента е пратен в Пловдив за да се преработи, тази седмица ще го върнат и ще изпратя допълнително снимки на него.
7. Стелките са оригинални в цветът на интериорът.
8. Има допълнителна разпънка на двигателният кош която е във зелено ( но забравих да снимам двигателя, ще ви изпратя допълнително снимки за него)
Всичко по горе съм го правил аз по колата!
- Двигател:
Има чип тунинг и stage 1 на двигателя. (това е правено от собственикът преди мен )
Замервана е на 300 и няколко коня.

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: BMW 320d

- Екстериор
M3 style предна броня.
M-tech задна броня.
Двойни бъбреци.
М3 спойлер на багажника.
Лед плафони на регистрационен номер.
Диодни фарове.
М3 стил капаци на огледалата.
Лед опушени мигачи-(Плъзгаща светлина).
Американ стил на мигачите.
Аварийни светлини с двоен импулс.
Спортни пружини H&R.
Джанти CSL 19" 8,5J/9,5J ET34/37.
Зелени апарати.
Зелени добавки зад бъбреците.

- Интериор
М-tech мултифункционален волан с М шевове.
Рекаро салон с надуване.
Интериорни лайстни Пиано лак.
M-Performance възглавнички между седалките и подлакътника.

Изображение
Изображение
Изображение

BMW E90 320d LCI

Екстериор:
1. Добавен М пакет
2. Сменен цвят

Интериор:
1. Сменен салон с черен кожен
2. Волан М с пера

Изображение
Изображение
Изображение
BMW E90 320d LCI

Добавени предна и задна M-tech броня оригинални. Задни седалки алкантара.Добавен автобилот.
Екстериор:Сложени предна и задна броня M-teh, custom генерация за 2 ауспуха без крайно гарне,всичко друго налично. Добавени сплитери на предната броня.
Сменени джанти. Боядисани апарати в цжят жълт.
Интериор: Сменен волан от BMW X1 e87, Добавен cruis control. Мултимедия с джойстик. На мястото на пепелника сложени къпхолдъри.


Изображение
Изображение
Изображение
BMW E90 320d LCI

- Екстериор
Предна и задна М броня LCI,
преден капак М3,калници М3,заден къстъм капак,
къстъм генерация,задни LCI стопове,
оригинални М3 огледала,джанти 18 цола JR03

- Интериор
М волан,СIC нави,М3 салон ................

Изображение
Изображение
Изображение

BMW E90 335i LCI

- ОЕМ М пакет външен и вътрешен
- Седем степенна кутия с два съединителя
- Eibach Pro street S окачване
- Flame tune настойка на мотор

Допълнителни корекции:

Екстериор:
- M Performance карбонов лип спойлер на багажника
- двойни решетки бъбреци черен гланц
- M Performance карбонови накрайници на къстъм catless генерация ø76 със затварящи се клапи
- опушени мигачи на калниците

Интериор:
- карбонова добавка на волана
- червени предпазни колани отпред
- къстъм километраж 335i
- червен старт/стоп бутон
- бутон от NBT навигация

Изображение
Изображение
Изображение

..:BMW E39:..

BMW E39 530d
- Recaro Sport черен кожен салон
- М волан, М Sport окачванe, М пакет;
- Преминаване към фейслифт;
- Цялостно боядисване;
- М3 GT LTW спойлер; Сплитер на предната броня; Добавки към праговете;
- 19inch BBS LM реплики - 8.5j и 9.5j.
- Комплект LED интериор;
- Android мултимедия свързана с I-BUS.

Изображение
Изображение
ИзображениеBMW E39 540i Canada

..:Допълнителни корекции спрямо заводските :..
Софтуер за работа на термостата на по-ниски градуси от KBD.

- Екстериор
Джанти Beyern Aviatic 18" спорт пакет с гуми Michelin Pilot Sport 4.
Nanolex покритие на автомобила.Brullen exhaust.Ново предно ОЕМ атермично стъкло.

- Интериор
Претапициран волан от Vilner, нов скоростен лост ZHP от leatherZ с подсветка,огледало с компас,предна разпънка от Dinan, Android навигация,led осветление.


Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: Е39 535и

Екстериор
- Фейслифт
- Пълен М пакет
- М5 огледала
- High gloss shadow line
- Стъклопакет
- Преден и заден парктроник
- ОЕМ светещи външни дръжки
- Изпускателна система от М5 с крайни гърнета Eisenmann
- Джанти разглобяеми двукомпонентни 19" RIAL Daytona Racing 8.5/10j

Интериор
- Рекаро кожен салон с ел. регулиране, памет на шофьорската седалка, подгрев и надуване
- Кожени централна конзола, подлакътник и подлакътници на вратите
- Пълен комплект щори – задна електрическа и странични на задните врати
- М волан с пера за скоростите от М3 Е46 SMG , електрически регулируем
- Вътрешни дръжки с осветление
- Навигация 16:9 с МК4 компютър
- DSP Top HiFi музика
- М5 километраж
- Индивидуал вътрешни декоративни прагове
- Заден мултифункционален подлакътник
- Дистанционно за отваряне на гаражни врати
Окачване и спирачки
- Регулируемо окачване KW V2 inox line
- спирачки 325мм, диск


Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: Е39 530dA


Екстериор:

Добавени М пакет предна и задна брони
Фейслифт задни стопове HELLA с бяла оптика
Фейслифт фарове с бяла оптика
Джанти 18' М паралел спорт пакет
ОЕМ лип спойлер на задния капак
ОЕМ М5 странични огедала с потъмняване,наклоняване на заден ход и прибиране
Черни лайсни на вратите с BMW Indiviual бадж
Предни дръжки на вратите, на които пише BMW Individual
Крайно гърне е от Е60

Интериор:
Електрически комфортен салон с памет,подгрев,чупещ гръб и надуване
Ел. волан
М почиващ крак
М алуминиеви педали, които са монтирани в/у оригиналните
Сменени интериорни лайсни със сиви алуминиеви
Добавена Мултимедия с Андроид Erisin +I-bus + лайт модул и камера за заден ход
Фабрично няма предни къп холдери, добавени които не са оригинали
Заден къп холдер
Добавено осветление в краката
Шито кожено барче OEM
Шита кожена ръкохватка за ръчната спирачка OEM
Оригинални гумени стелки отпред и отзад BMW
М ТЕХ 4 волан с BMW Individual бадж, претапициран с кожа, отстрани с перфорирана кожа и М конци
Черен таван и колонки
Вътрешно М5/М3 огледало за обратно виждане ( събрано и рециклирано благодарение на колега от групата)
Вътрешни прагове Individual ( само предни)
Добавена задна ел.щора
Добавени странични щори на задните врати
Сензор за дъжд
Километраж с голям борд
Светещи интериорни дръжки от Е38- 4броя
Подвижен подлакътник
Аптечка под пасажерското място
ОЕМ фенерче в жабката
Сменено интериорно осветление с лед

Изображение
Изображение
Изображение

..:BMW E60:..


BMW E60 520d
М пакет, М-техник пружини, 18 оем 135
Рецеклирани фарове
Shadowline, Лип на багажника и заден прозорец
М двойни бъбреци
20мм фланци отзад
Затъмнени всички стъкла с лумар +челен

Комфорт салон надуване памет и подгрев
Кейлес
Вакум на вратите
Ел щора
Хи-фи музика
Черен таван
ел.М-волан
Печка с дистанционно
Зимен пакет
М-лайсни на прагове
Лед осветление

Изображение
Изображение
ИзображениеBMW E60 525i

- Задно гърне RM Motors 2x89mm
- Спортни изпускателни колектори ( Хедърси )
- Ремап с бърз прекъсвач и pops & bangs
- Газов инжекцион BRC
- H&R спортни пружини
- По-къси амортисьори Monroe Reflex Sport
- По-големи, усилени, перфорирани и рязани дискове Rotinger HP Tuning
- По-големи предни спирачни апарати
- Комплект съединител и демпферен маховик Sasch Performance
- Колата e цялостно пребоядисана
- Керамично покритие на целия автомобил

- М5 Style предна броня с оригинални М5 въздуховоди
- Оригинални М-tech прагове
- Оригинална М-tech задна броня
- Двойни бъбреци (черен гланц)
- Фейслифт Dynamic Xenon завиващи фарове със защитно фолио
- Соларно челно стъкло Sekurit
- Оригинални Shadowline лайсни ( Gloss Black )
- Огледала с прибиране, подсветка и затъмняване ( пребоядисани в черен гланц )
- Фейслифт стопове Hella
- AC Schnitzer заден лип спойлер
- Джанти стил 166 - 8,5 на 9,5 ( Реплика )
– Камера за преден ход
- Камера за заден ход

- Претапициран М волан със заменени пластмасови елементи с елементи от истински карбон
- Сменена подсветка на километража
- Комфорт салон, с обдухване, подгрев, чупене на гърба, изцяло ел, мемори и надуване
- Фейслифт кори с подсветка и лайсни Brushed Aluminium
- Фейслифт пепелник с панел Brushed Aluminium с бутони за подгрев, обдухване, парктроник и DTC
- Централна лайсна на табло Brushed Aluminium
- Фейслифт бутон за фаровете
- Фейслифт черен таван
- Фейслифт CIC навигация
- Карплей
- Фейслифт управление на климатроника
- CIC контролер
- Карбонова дъска при скоростите
- Карбонов лост на ръчната спирачка
- Задни запалки с бутони за подгрев и инсталация за задни седалки с подгрев
- Огледало за задно виждане с асистент за дългите светлини и автоматично затъмняване
- лоджик пищялки и средни колони
- М-кови педали
- Edition вътрешни прагове
- Радар Детектор
- Видео регистратор

Изображение
Изображение
Изображение


> Модел: BMW E60 530i 272hp

>
> Допълнителни екстри: Comfort Access,
> озвучение Top Hi-FI от F01, CiC контролер.
>
> Екстериор:
> -оригинален М пакет
> -оригинални джанти Style 172, поставени
> фланци
> -Сток М-техник окачване
>
> Интериор:
> -ОЕМ SAT скоростна кутия + пера на волана
> -Черно кожено рекаро с подгрев и памет
> -Голяма CCC навигация

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: BMW E61 530d


Допълнителни корекции спрямо заводските: Подменени са фарове и стопове с такива от фейслифт, оригиналните джанти Style 135 18" са подменени със Style 172 19", предните решетки (бъбреците) са подменени с черни, двойни такива.

- ОЕМ автомобил с почти всички екстри за модела.

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: BMW 535d E61


- Екстериор
Джанти модел JR11 спорт пакет
9.5J ет22 отпред
11J ет25 отзад
Понижаващи пружини отпред ейбах про кит
Поставени странични огледала с подгрев, затъмняване, ел. регулиране и прибиране.
Изцяло изработена къстъм генерация от Driftcrimes fabrications + даунпайп.
Поставен къстъм интеркулер отново Driftcrimes fabrications.


- Интериор
Подменен джойстик на скорости от SAT кутия оем от ляв волан.
Подменен волан с пера от е60 оем.
Поставен циц контролен, кодиран, визия от НБТ F10.
Подменени интериорни лайстни.
Ретрофит на Logic 7 озвучителна система.
Къстъм километраж с плаки до 330км/ч.

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: E60 535D

-Екстериор:
-Преден лип Спойлер
-Фарове
-Капаци за огледала
-Ветробрани
-Спойлер на заден прозорец
-Спойлер на багажника
-Дифузьор
-Изцяло изработена къстъм генерация от Driftcrimes Fabrications
-Добавка за прагове
-Джанти JR 18 19 цола
Et 22 11j задни
Et 12 9,5j предни
-Фолио на всички прозорци
-Затъмнени фарове и стопове
-Двойни бъбреци
-American Style
-Двойни импулси на мигачите
-Плафони на номер
-Сменени странични опушени мигачи
-Спортно регулеруемо окачване
-Фланци на джантите
-Черни емблеми
-Боядисани апарати на спирачките

- Интериор:
-Подгрев на задните седалки
-Колани
-Лайсни на вратите, волан , средна конзола черно фолио със синя перла
-Подцветка на километраж
-Лед осветление

Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: E60 535D LCI

- Екстериор
*Черни Бъбреци

- Интериор
* Претапициран волан
* Ретрофит Logic 7
* Ретрофит Mulf 2 High
* Декоративни лайсни в пиано лак
* Преработен километраж с бяла подсветка
* Карбоново фолио на скоростен лост [/b]

Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: E61 525D

Добавяне на night vision камера
Подменени странични огледала с такива F стил с хроматика, подсветка и Ел прибиране.
Оем джанти style 218
Черни двойни бъбреци high gloss
Интериор:
Ел. Кормилен прът
М5 предни седалки с подгрев и активни подпори
Задна седалка с подгрев
Подменено фабричното озвучение с индивидуал аудио
Bmw Individual вътрешни прагове.
М5 претапициран волана с пера, оем мерино кожа, добавен оем подгрев и вибрация.
Подменен фабричен селeктор със такъв от спорт автомат.
Подмяна на ключ за фарове с чисто нов с опция night vision
Добавяне на home link бутони към фабричното огледало
Подмяна на интериорни лайсни с драскан алуминии.

Изображение
Изображение
Изображение

..:BMW E38:..

BMW Е38 730D

Електрически кожени седалки с памет в цвят "Whiskey (N6WY)"
Oгледало за обратно виждане с автоматично затъмняване.
Телефон отпред. CD Changer. Maлката навигация.
Ксенонови фарове.
Заден и преден парктроник.
Стъклопакет.

- Екстериор
Цялостно пребоядисана и изпечена вкамера. Полирана + нанесено керамично покритие Nanolex Si3D MAX + Топ покритие Nanolex SiFinish
Всички щипки на лайсните подменени с нови ОЕМ. Нова ОЕМ кора на чистачките.
Подсветка на дръжките.
Цялостно рециклирани фарове и стопове.
Хром бъбреци от 750. Всички лайсни в цвета на колата.
Ел прибиращи се огледала
Ъпгрейд на предни спирачки 324мм от 740i Ъпгрейд на задни спирачки 324мм от 750i
Джанти 20 Style-32 Sport Pack
Лип за предната броня Alpina

- Интериор
Навигация Avin
Кожено табло и барче от 750i
Черен таван с колонки и сенници + махагонови дръжки и плафони. Махагонв волан. топка за скоростите кожа + махагон.
Фолиo LLumar на всичките стъкла.
Задна щора.


Изображение
Изображение
Изображение
BMW Е38 750iL

- Екстериор
S-EDC окачване
Стъклопакет
Ел. прибиращи се огледала
Ксенонови фарове
Предно Атермично стъкло
Система измиване фарове
Джанти Алпина 21 цола

- Интериор
Изцяло шит интериор, Махагонов волан
Навигация 16:9
Пълен ел. пакет (седалки), Безнес пакет
Вътрешен хром пакет
Озвучителна система DSP
Щори на вратите, Ел. задна щора
Напа кожа, Подгрев задни седалки
Шибидах
Тризонов климатроник

Изображение
Изображение
Изображение
Модел: BMW E38 728 1996г.

- Екстериор

Фейс фарове с мигачи, калници както и странични декоративни прагове.
Алпина преден лип както и лип спойлер на багажника.
Джанти М-паралел реплика 18 цола

- Интериор

Мултимедиа ERISIN андроид.
Преработени интериорни лайсни с ходрографика както и червен контур върху тях.
Стъклопакет.
Задна електрическа щора.

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: BMW E38 730d

Екстериор:
Преден Лип Алпина
Лип на багажника
Алпина бадж на бъбреците
Затъмнени прозорци

Интериор:
Допълнителни масички от Ягуар Даймлер
Хидрографика на махахоновите елементи.

Изображение
Изображение
Изображение


X series(E)

Модел : BMW E53 3.0i Sports Package

Екстериор:
Е53 3.0i оригинален Sports Packege. Цветът е черен сапфир(металик) в доста добро състояние.
- Преден и заден PDC;
- Black Shadow лайсни;
- затъмнена е цялата кола с Лумар на 20 %, придава уникален вид на автомобила;
- 19 цолови, оригинални 132 стил джанти спорт пакет предни 9j, задни 10j;
- черен пиано лак бъбреци, както и черен пиано лак капаци на предния капак;
Интериор:
- Оригинален, Ел. Рекаро салон в уникално състояние, колата изглежда доста свежа, поддръжката на салона е е безкомпромисен. Леко казано стои като нова :);
- ел. прибиране на огледалата;
- Оригинална навигация
- Оригинален черен таван(няма шибедах)
- ел. волан
Изображение
Изображение
Изображение
Модел : BMW E53 4.8iS

Допълнителни корекции спрямо заводските:
-НЯМА

Интериор:
-индивидуал / бежов /
- телевизори на облегалките + DVD

Изображение
Изображение
Изображение


Модел : BMW E53 4.6iS

..:Допълнителни корекции спрямо заводските (ако има такива):..
- Екстериор
Афтърмаркет стопове
- Интериор
Затъмнени стъкла на задните прозорци и багажника
Заден парктроник

Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна RED EYES_666 на 12 Юни 2022, 22:05, променена общо 26 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 200
Регистриран на: 5.06.2010
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E 39
Мечтае да кара: E 39 M-POWER

Re: BMW събор 2022-Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от RED EYES_666 » 23 Май 2022, 17:00

..:F-Series:..

BMW F30 340xi LCI Individual

Цвят индивидуал champagner-quarz metallic
High gloss Shadow Line, Преден лип и сплитери черен гланц, Двойни бъбреци черен гланц, Капаци на огледалата хидрографика
*Заден лип черен гланц, 90мм накрайници полирана неръждаема стомана, фланци 10мм и 17мм

Салон индивидуал leather extended/kaschmir-beige*шито табло*шити кожени кори*harman/kardon
щори на задните врати и ел. щора на задното стъкло *антрацит черен таван*инт. лайстни индив. черен пиано лак

Изображение
Изображение
Изображение
F06 650 IX individual

Екстериор M6 пакет , М6 генерация , Алпина джанти ,Алпина софтуер

Изображение
Изображение
ИзображениеBMW F30 328i xDrive

Колата фабрично е Luxury line

- Екстериор
М пакет ( Предна/Задна броня, прагове, бъбреци )
Оригинален Ремус с истински карбонов дифузьор.
Преден лип на бронята, Лип на багажника, Добавки на праговете
OLED стопове
JR21 19" джанти, Мsport Brembo 340/345 спирачки, Eibach pro kit пружини
K&N Cold Air intake, EVO2 Intercooler, BM3 stage2 93

- Интериор
Карбоново фолио върху фабричните дървени орнаменти.
Ретрофит на волан с пера
Match Stage 4 sound system


Изображение
Изображение
Изображение


Модел: 2011 F10 535i xDrive USA


- Екстериор:
-///М предна броня
-///М прагове
-///М задна броня
-///М капаци на огледалата
-Лип спойлер на багажника
-Спойлер на задният прозорец
-Бъбреци тип "мрежа"
-Джанти Advanti Centurio 19"
-Дистанционни фланци 15мм предни и 20мм задни
-Къстъм генерация с четири накрайника (2х2)
-Преден и заден PDC
-Камера за задно виждане
-Лед плафони на номера

- Интериор
-///М волан
-Къстъм арматурно табло с лого
-Щори
-Подгрев (предни и задни седалки)
-Ел.салон с надуване и памет
-Навигация
-Шибидах
-Памет за гаражна врата
-Амбиетно осветление
-Hifi аудио система
Изображение
Изображение
Изображение


Модел: 2015 F10 535d

-Цвят - черен металик.
-Добавки на броните и заден спойлер CSR-Automotive, черни бъбреци.
-20 цолови оригинални джанти Vossen Galaxy спорт пакет 9j на 10.5j
- Черен кожен салон с памет, подгрев и обдухване на предните седалки, F1 M кожен волан, шибидах, Harman Kardon озвучение, Distronic, Head-Up display, задна камера и камера 360 градуса, отваряне на багажника с крак, Lane departure warning & blind spot assistant, безключово отключване и палене.

Изображение
Изображение
Изображение

Модел:BMW F10 535d


- Екстериор
Напълно заводски М пакет
/М предна броня
/М прагове
/М задна броня
/М капаци на огледалата
-/М бъбреци черен гланц
-/добавка преден лип на бронята черен гланц
-Лип спойлер на багажника
-Джанти BMW Style 351 "19"
- фланци 15мм предни и 15мм задни
-четири накрайника (2х2)
Заден M performance дифузер
-Преден и заден PDC
-Лед плафони на номера
-light пакет ...........- Интериор
-/М волан
-Подгрев
-Ел.салон с надуване и памет
-Навигация
-Амбиетно осветление

Изображение
Изображение
Изображение

Модел : BMW 535D F11


Екстериор :
Пълен M Sport аеридинамичен пакет (Оем)
Завиващи фарове
М Sport окачване с добавени Eibach Sportline пружини
OEM джанти стайл 351 M double Spoke
Динамик рейка с завиващ заден мост !
Индивидуални турани стъкла !
Индивидуал шадоу лайн + рейлинг и рамките около огледалата ! ( Hight gloss shadow line )
Безключов достъп
Лайт Пакет
Custom Генерация с добавени 2х2 накрайници akrapovic
Челен кулер Wagner
Добавен заден дифузьор M performance + преден лип Vorsteiner

Интериор :
M волан с пера
Електрически кожен салон с подгрев
Полудигитален километраж
Асистент къси дълги
Сензор мъртва точка
Дистроник
Следене на ленте
Разпознаване на пътни значи
Надраскан алумин лайстни ( oem )
Панорамен покрив
Черен таван антрацит
Амбиентно осветление
Голяма навигация с интерфейс за музика
М отпочиващ крак с вътрешни М лайстни
Спортна кутия
Затъмняване огледалата за задно виждане
Електрически баг

Изображение
Изображение
Изображение
BMW F11 M550d xDrive 2014г.

Екстериор:
-цвят: черен
-оригинален М пакет, преден лип, черни двойни бъбреци
-20 цолови оригинални BMW джанти style 434 с дистанционни фланци 13мм
-ел. теглич
Интериор:
Черен комфортен салон с подгряване и памет на предните седалки, F1 M кожен волан, стъклен таван, Harman Kardon озвучение, soft close, Head-Up display, Distronic, Lane departure warning & blind spot assistant, безключово отключване и палене, задна камера и камера 360 градуса, отваряне на багажника с крак, щори на задните врати.

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: BMW F13 640D


..:Допълнителни корекции спрямо заводските (ако има такива):..

- Екстериор
Черен гланц добавки на предна броня, прагове и задна броня
М6 черен гланц заден дифузьор
Генерация
Черен гланц лип на багажнинка
Спортно окачване
Джанти стил 215 21 цола

- Интериор
Фейслифтов дегитален километраж
Фейслифтов волан


Изображение
Изображение
Изображение
BMW 320xD GT3 xDrive Modern Line 2014

-ЕКСТЕРИОР

-Comfort access
-Адаптивни би-ксенонови LED фарове със завиване.
-Пръскалки за самоизмиване.
-Фарове за мъгла
-Full LED LCI стопове
-LCI задна броня
-Виртуален педел (ел.отваряне и затваряне на багажника)
-Парктроници отпред и отзад
-Ел. огледала с памет, прибиране и камери
Камера за заден ход, камери в огледалата, предното стъкло и предната броня служещи за 360° поглед (общо 6 камери)
-Огледала черен гланц
-Таван черен гланц
-Двойни бъбреци черен гланц
-Лайсни черен гланц (на предната броня, на задната броня, въздуховодите в калниците, лайсните на вратите, и огледалата)
-Оригинални джанти 18" BMW Style 658

-ИНТЕРИОР

-Harman Kardon studio
-Тъч скрий джойстик за управление на навигацията
-Дигитално управление за климатроник (с хромирани лайсни)
-Comfort кожен салон с ел. и памет на предните седалки и подгрев отпред и отзад.
-Разпознаване на пътни знаци
-Head-up дисплей
-ISOFIX
-Мулти кожен волан с пера
-Сензор за дъжд и светлина
-Адаптивен круиз контрол със спирачна функция
-Амбиентно осветление на салона в два цвята (classic/modern)
-Старт- стоп система
-4x4 (xDrive)
-Шибидах/Панорамен покрив
-Черен таван (отвътре и отвън)
-BMW навигация Professional 2022 с визоализинане на видео
-Bluetooth, AUX , USB

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: BMW F10 535i 2016г

- Екстериор:
- Пълен М пакет;
- Бъбреци черен гланц;
- LED халогени;
- Адаптивни ксенонови фарове;
- Surround View (5 камери - 2 в предна броня, 2 в огледалата и 1 отзад на багажника);
- KAFAS2 камера;
- Асистент за дълги;
- Следене на ленти;
- Следене на мъртва точка;
- М лип спойлер (не се включва в М пакет, при F10 е отделен елемент);
- Разпознаване на знаци;
- Оригинални Style 351 19" джанти;
- Шадоу лайн;
- Черен таван;
- Комфортен достъп;
- Шибедах;
- Преден и заден парктроник;
- Аларма;
- Датчици за налягането в гумите + измерване на температурата им;
- Ел. прибиращи и затъмняващи се огледала;
- Подсветки на дръжките.

- Интериор:
- М Волан с пера;
- Навигация - NBT;
- Спортен лост ($2TB);
- Подгрев на предните седалки;
- Мултиволан;
- Двузонов климатроник;
- Мемори на седалките;
- 6WB дигитално табло;
- Head Up Display;
- Ел. багажник;
- Огледало със затъмняване и гаражни врати;
- Harman Kardon озвучителна система;
- Амбиентно осветление.

Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: BMW F30 335i

генерация VRSF
downpipe vrsf
кулер
спортен филтър injen inteik

- Екстериор
преден лип
заден лип на багажник
дифузор карбонов
лампи на дръжките
oled стопове
карбонови добавки на огледала
сменени мигачи черни зареждащи

Изображение
Изображение
Изображение
..:BMW M:..

BMW M4 Competition

Kарбон пакет+MPR заден, преден спойлер и вежди карбон
Пълен карбонов пакет интериор + седалки тип черупка карбон

Изображение
ИзображениеBMW E36 M3 evo
- Екстериор
Окачване H&R coilover, Система за Миене на фаровете, Парктроник оригинален

- Интериор
Хай-фи музика, Радио БМВ Becker Professional, CD чейджър, Темпомат
Хром пакет, Ел.седалки + надуване на седалки, Телефон, Модулен къпхолдър, PDC управление парктроник

Изображение

Изображение

ИзображениеBMW F80 M3

- Competition предена и странични добавки
- М performance дифузьор
- Cs style лип на багажника
- Eibach Pro kit пружини
- Дистанционни фланци
- Competition генерация
- M performance волан, ръчна, селектор,
- Custom алкантарен тавани огледало за задно виждане
- Competition колани

Изображение
Изображение
Изображение


BMW F82 M4 COMPETITION LCI

Модел:M4 LCI Competition

Competition package по Вин
Керамични спирачки по Вин
Пълен карбон пакет по Вин
Оригинален вид от завода
Закупена от АутоБавария
VFRS Intake kit USA

Изображение
Изображение
ИзображениеBMW E92 M3

Нови ОЕМ джанти Style 359 GTS
Tитаниева спортна генерация Akrapovič,
Intake systems Eventuri
Карбонови добавки на предна броня и багажник.
Напълно оригинален интериор,с изключение на скроростен лост ,ръчна и пера на волана,заменени с карбонови

[imghttps://i.ibb.co/QbH9dqS/IMG-1641.jpg][/img]
Изображение
Изображение
BMW M5 Competition

- Екстериор
Карбонов M performance пакет
Изпускателна система Akrapovic

- Интериор
Вoлан M5CS

Изображение
Изображение
Изображение...Тунинг...


BMW Е39 530d

Екстериор: Предна М броня, задна М броня, М огледала, Ххл цсл преден лип, дтм двоен дифузьор, липове на праговете, двойни бъбреци, решетки на предния капак, джанти HAXER 20 спорт пакет 9j на 10j, двойна генерация с даунпайп, регулируемо окачване JOM, къстъм фарове+хидрографика, цялостно пребоядисана в жълта перла+раздути задни калници.

Интериор: М волан, М километраж, М топка за скоростния лост, М лайсни на праговете, М педали, черна алкантара таван, Ел. Рекаро с подгрев и памет, шибидах, хидрографика лайсни направени в пчелна пита, мултимедия андроид 9 инча.
Изображение
Изображение
Изображение


BMW E36 318is

-Допълнителни корекции спрямо заводските:
Колата е 318is със заменен мотор 2.8i

-Екстериор
• Цвят черен, cosmosschwarz metallic.
•Оригинален М пакет, предна, задна броня, огледала, прагове и лаисни.
•Фарове ксенон със енджъл ейс.
•Фейсова маска със черни бъбреци.
•Бял стоп, бели мигачи.
•Джанти цвят червен, спорт пакет brock B1 8.5J ет13 предни, 10J et20 задни.

-Интериор
•Bолан М tech 3.
•Оригинални спортни седалки BRIDE CUGA.
•Голям борд компютър + фейс табло.
•Дигитално управление за климатроник.
•Черен таван + колонки от ал кантара.
•Черни плафони.
•Мултимедия, стъпало + баскада + говорители HERTZ

Изображение
Изображение
ИзображениеBMW Е36 318iS Turbo
Заводски колата е с 1.8и 113коня но е присъден 1.8ис от е36 същия модел кола, по него са направени модификации с разпределителни валове на каткамс усилени прожинки на клапаните горивната камера увеличена с усилените дебели биели сложено е турбо АР50 т3т4 модел генерация правена от Еxtrime tuning, правен изпускателен колектор правен спортен всмуквателен колектор с дюзи 730cc и бърза рейка от ауди S3 ваг червени бубини с електроника мега 2 голям челен кулер воден радиатор от 5та серия

- Екстериор
Тунинг брони предна и задна правени от стъкломат от Marvel tuning
Пластмасови прагове афтърмаркет тунинг
Предни и задни раздувки от стъкломат тип пандем правени от Христов десинг спойлер на багажника, джанти 17ки стил 167, регулираемо спортно окачване ТА техник с носачи от е46 и планки за ъгъл на завиване 25 градуса +

- Интериор

Спортни предни седалки Sparko DTS с 4 точкови колани подлакътник от е39 спортен волан с дълбок център М скоростен лост
Мултимедиа навигация андроид, малък борд компютър

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW E46 328i

- Екстериор

М3 странични огледала
М3 предна броня
М3 задна броня
М3 CSL custom заден капак
М3 custom преден капак
М3 визия на генерацията с четири ауспуха
Сенник на задното стъкло
Мтехник прагове
Лип на предната броня
Сплитери на праговете
Сплитери на задната броня
Диодни стопове
Диодни предни мигачи
Опушени странични мигачи
Оригинални джанти Japan Racing 18 - JR11 в цвят Hyper Black
Фарове с лупи, ксенон и ейнджъли
Черен мат предни решетки (бъбреци)
Черен мат лайсни по вратите
Опушени халогени

- Интериор

М3 волан с алкантара
М3 скоростен лост с алкантара
Ръчен лост с алкантара
Маншон на скоростен лост и на ръчен лост с алкнатара
Черен таван
Android навигация с камера за задно виждане
Хром рингове на таблото
Бежови мокетени стелки
Бежов кожен салон с подгрев
Бежов кожен подлакътник
Бежов cup holder
Изображение
Изображение
Изображение


Модел:БМВ 335И е92 2007г.

- Екстериор
Колата по талон е черна но в момента има милитари греен фолио по цялата кола само тавана е черен
Преден лип Оригинален Карбон
Бъбреци черен гланц
Черни рефлектори на фаровете
Къстъм ейнджъл айс
Тунинг опушени мигачи
Двоен импулс за мигачи
М капаци за огледала Оригинален Карбон
М3 задна броня
М3 предна броня
М3 прагове
Акрапович накрайници
Фейслифт стопове
Затъмнени стъкла
Затъмнени фарове и стопове
Задно крило Оригинален Карбон
Задна добавка на бронята Карбон
Шибедах
Черни емблеми
Подсветки на дръжките

-Интериор
Вътрешни лайсни фолио милитари греен,средна конзола карбон,ръчна карбон,пера на волана карбон
М3 волан
Подгрев на седалките
Навигация
Преден заден парктроник
Лоджик 7
Задна щора
Черна емблема на волана
Двузонов климатроник
Къп холдери
Ел.кожен салон

Изображение
Изображение


Модел:Bmw e46 320CD

- Екстериор

Пълен М пакет
Черни бъбреци
Фолирани Фарове и стопове
Добавени Angel eyes, ксенон на късите, лед на дългите
Жълти халогени, Хаман капачки
Сплитери
Челен интеркулер Proto с пътища
Хибридна турбина
Дюзи от е90 евро 4
Права генерация
Рейспайп
Глава от бмв 123д
Черни мигачи на калниците
Добавка на задния дифузьор
Двуцевка
Сенник на задното стъкло
Черни емблеми
Регулируемо окачване Фк
Джанти перформа 26, 9/10ж
Регулируеми кембър щанги отзад


- Интериор

Кожено рекаро механично
М волан претапициран
Андройд мултимедия
Карбон фолио на лайстните
Буустметър на колонката
Туба с усилвател
Къпхолдъри
Маншони с мков шев (както и волана е с такива шевове)
Табло с бяла подсветка

Изображение
Изображение
Изображение
Модел:БМВ 2002..:Допълнителни корекции спрямо заводските (ако има такива):..

- Екстериор
Турбо кит раздувки,алуминиеви джанти


- Интериор
Ролбари,спортни седалки
Изображение
Изображение
Изображение

Модел: BMW E46 320Td Компакт

Регистрационния номер може да бъде сменен идната седмица!/

-- ДВИГАТЕЛ
M57D30tu2 286hp+++ {Cosmos}
Custom Спортни Валове DarkSide
Лагерни Турбини Turbosystems stage 2
Спортни Пружини на клапаните
Скоростна Кутия 6Hp28 stage 3
ШПЕР diff type210мм
изпускателна система на Ф90
Meтанолова система АЕМ

-- ХОДОВА ЧАСТ
BC Racing Coilovers
Спирачна система D2 Racing
Окачване от М3 Е46
Рейка М3 Е46
Джанти Vossen R18 4x10J

- Екстериор
Преден капак, предни калници и броня от Е46 Coupe Facelift
Фарове Bi-xenon Е46 facelift Coupe
M-Packet Брони
Преден Лип-спойлер Diveriks Performance
Задно крило/Спойлер
Раздувки на калниците
Заден Дифузьор къстъм
Сплитери на праговете
тунинг капаци на Огледалата

- Интериор
Кожено електрическо "Рекаро" Индивидуал с подгрев и Мемори
Спортен скоростен Лост от 6-та Серия
Километражно табло от Е60
Ел.Задни Стъкла
Черен Таван Алкантара
Хидрографика на интериорни Лайсни
М-лайсни/прагове
Мултимедия АНДРОИД
Truck
Изображение
Изображение
Изображение

Модел: Е60

- Интериор
*комфорт салон (подгрев отпред и отзад + обдухване и надуване
*М ВОЛАН
*ЩОРИ
*АНДРОЙД 11 НАВИ
*КЪП ХОЛДЕР
*лоджик7
*light paket
*ел пр.огледала
*ел волан
*м километраж
*шибидах
*черен таван с алкантара
*телефон
-Екстериор
*оем мтех пакет
*преден лип
*дтм заден дифузер
*добавки за прагове
*цсл заден капак
*заден сенник
*м капачки за огледала
*20 цола джанти haxer022 4×10ж
* H&R окачване
*двойна генерация
*двойни бъбреци
* би ксеноно фарове (пияно лак )

Изображение
Изображение
ИзображениеМодел:Е46


- Интериор

*Кожен салон рекаро

*Мултимедия андроид 9

*Таван черна алкантара

*Къпхолдър и подлакътник

- Екстериор

*ТА-Техник окачване

*18 Цола джанти BBS RC 302 (спорт пакет 8,5/10ж)

*предна М броня

*задна М-тех 2 броня

* двойна генерация

*двойни бъбреци

*преден лип

*ЦЛС добавка на багажник

*добавки на праговете

*биксенон фарове

*тунинг мигачи

*заден двоен дифузьор
Изображение
Изображение
ИзображениеМодел:BMW 535d lci 2009г.- Екстериор
• предна М5 броня (реплика)
•задна m-tech броня оем
•добавен заден дифузьор
•прагове m-tech оем
•липове на задна броня
•лип добавки на праговете
•лип на багажник
•лип сенник на задно стъкло
•американ стайл
•би ксенонови фарове със асистент на дългите и завиване
•лед крушки на халогени те
•бели енджъли
•капаци на огледата
•ветробрани
•фолио на всичките прозорци без челния
•двойни бъбреци
•двойни импулси на мигачите
•плафони на номер
•странични мигачи от f10
•спортно регулируемо окачване
•черни емблеми
•добавка на заден капак (багажник) стил м5
•боядисани апарати цвят-оранжев
•пренди задни дискове винтилирани
•джанти Haxer 022 20 Цола
Ет15 9,5 j
Ет0 10,5 j

-Интериор
•вакуум на вратите
•комфортен салон с надуваме памет и подгрев
•подгрев на задните седалки
•head up дисплей
•щори на задните врати и задния прозорец
•преработен километраж към м визия
•CIC контролер
•SAT джойстик
•емков волан с пера
пратапициран с надубчена алкантара
•претапициран таван в черна алкантара +сенниците
•преработен head up към м визия
•къстъм поставка за чаши
•бяло интериорно осветление

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW 320d E46 2003г.


Интериор: М- мулти волан, претапициран в естествена перфо-кожа и алкантара. Таван и колонки претапицирани с бежова алкантара. Сменен скоростен М- лост. Сменени седалки - бежово Рекаро, боядисани интериорни лайсни в цвят сива перла. На мястото на щората под подлакътника има u сменен cup holder.

Екстериор: Цялостно пребоядисана в син цвят /Lotus B20/. Сменени бъбреци с двойни черен гланц, сменени фарове с добавена лупа + лед смд ангелски очи, най-висок клас лед крушки на дългите + халогените, отключен американ стайл + режим изпращане с фаровете. Затъмнени предни мигачи, сменена предна М3 броня с допълнение преден черен лип с държачи за липа. Капаците на огледалата също са сменени с М-кови. Джантите са JAPAN RACING 21, 18 цола. Регулируемо окачване с 24-степенна твърдост MAX SPEEDING. Външни и

Въвеждане вътрешни М прагове добавка. Задната броня м-тех с крайно гърне REMUS 12cm с добавки. Сменени стопове с тунинг такива. Боядисани супорти и предна греда в електриков цвят. Сменена верига, зъбни колела на веригата, обтегач, вал, един ред клапани.

Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: BMW E36

- Екстериор
Оригинален М пакет : предна , задна броня , прагове, М огледала, М лаисни на вратите
GT 2 крило
Регулеруемо окачване ST Suspension
Джанти BBS RS 745 спорт пакет 18 цола
Стопове с бял мигач
Заводски колата е с М50B25
Сменен двигател М52B28 , всмукателен колектор от М50B25, спортни изпускателни колектори , 8 кг маховик , диференциал 3.64
Спирачни дискове с апарати от е46 330d
Генерация от 330i

- Интериор
Черно кожено електрическо рекаро с подгрев и надуване и мрежи на гърба
Задна седалка с подлакътник и къп холдър
Шити кожени кори
Таван алкантара
М техник волан
М3 километраж
Голям борд компютър
Hi-fi музика , BMW Business CD RDS
Черен фейслифт мокет

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: BMW E36 320i

- Екстериор

* Оригинален М-пакет от задна М броня, М огледала, М-лайсни, М-прагове
* Неоригинален - предна М-броня с двойни черни бъбреци
* Fatlip на предна M-броня от стъкломат
* GT-крило от стъкломат (отливка от оригиналното)
* 2 липа от abs за задното GT крило
* Diffuser за задна броня (abs пластмаса, custom made)
* Преден карбонов капак с доработки, стъкломат с чернo/бяла емблема
* Добавки към праговете (sideskirts wings extensions от ABS)
* Задни вежди от ABS (widenation)
* Сенник на задното стъкло
* Разплетени изпускателни колектори и резонатори
* Предна разпънка на бомбетата
* Въздушно окачване 3P AIRLIFT 3/8" с 2 компресора Viair 444c
* Полиуретанови задни тампони
* Шорт-шифтър
* LED габарити, стопове, задни светлини и за мъгла и мигачи (предни и задни)
* Американ стайл предни мигачи с контрол на осветлението до мин 3%
* LED angel eyes
* Джанти AZEV A спорт пакет предни 8.5/13 и задни 10/17 с преходни фланци 30мм + керамично покритие

- Интериор

* M-Tech 2 волан (малък) претапициран
* М-топка за скоростен лост
* Изцяло претапициран подлакътник с естествена кожа
* Претапициран черен таван и колонки алкантара + черни сенници и плафони
* Изцяло LED интериорно осветление

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: BMW E46 320d

Екстериор :
- Индивидуален тунинг на колата направен от Автокомплекс Оникс карс - предна броня, задна броня, дифузьор, F1 стоп . Колата е пребоядисана изцяло в най-черното черно.

Интериор :
- Спортен волан , черен таван и добавена навигация Android

Още инфо :
BMW 320 D
180 к.с + добавен чип тунинг
BI Led Фарове , Акрапович накрайници и custom генерация . Чисто нови джанти спорт пакет Ronal 18”

Изображение
Изображение
Изображение


... Ретро...

Модел: BMW E24 635cSi

- Екстериор

Джанти BBS RC 17 + Фланци
Премахнати задни Хидравлични Амортисьори и подменени със Стандартни

Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: BMW E21 315


- Двигател : М42B18 със Турбо
5 скоростна кутия
направена е на 5х120
монтиран шпер Диференциал
Спирачки от Е39
Хидравлична рейка

- Екстериор
Вежди на калниците от Е46
Добавки под броните

- Интериор
Шито табло
километраж от е36
седалки от Алфа Ромео рекаро претапицирани
черен таван
Изображение
Изображение
Изображение
Модел: BMW E30 320I Cabrio


ОРИГИНАЛНА добавка М Техник 1 предна броня.
ОРИГИНАЛНА добавка М Техник 1 задна добавка.
Джанти Schmidt Modern Line, 3 компонентни 9J/10J 16 цола. Целта беше да се запазят оригиналните параметри 4x100 и да няма изменение по главните.
Волан NARDI в оригинално и нереставрирано състояние.

- Екстериор

Цвят : Royal Blau metallic.
Хром екстериорен пакет.
Оригиналният 32 годишен плат на мекия таван.
Оригинални заводски фарове за мъгла.
Оригинална изпускателна система в комплект със заводските катализатори.


- Интериор

Заводски кожен салон с работещ подгрев. Претапициран преди 6 години в друг цвят.
ЧЕК контрол.
Електрически гюрук.
4бр електрически стъкла.
Стойка с оригинален пожарогасител под шофьорската седалка.
Оригинални мокетни стелки.
Оригинална дървена топка за скоростен лост.
Заводски високочестотни говорители в предните врати.
Оригинален хардтоп.

Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: BMW E34 525i (192hp)


- Двигател : Добавен Турбо Кит

- Екстериор
Джанти Rial Daytona 18цола

- Интериор
Сменен салон с Кожено Рекаро
Добавен волан M tech 2

Изображение
Изображение
Изображение
Модел: BMW E34 525i (192hp)

- Екстериор:
Цялостно пребоядисан в оригиналния цвят Lazurblau
Оригинален М-тех 2 пакет
Отваряеми задни стъкла
Фарове черна хела
Оригинални джанти ББС 15ски

- Интериоp:
Претапициран Рекаро салон
М-тех 1 волан
M Техник топка за скорости
Претапициран черен таван

Изображение
Изображение
Изображение
Модел: BMW E34 525i (192hp)

Интериор :
Сменено табло с европейско
Ел огледала
Ел стъкла
Ел седалки с памет и подгрев
Лумбала на шофьорската седалка
Подлакътници
Борд компютър
Двузонов климатик
Радио с СД чейнждър
Темпомат
Екстериор :
Цвят бежов кашмир металик
Лети джанти стил 5 - 5 БР
Халогени
Бленда заден номер

Изображение
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Мнения: 12305
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: some d20s

Re: BMW събор 2022-Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от Mollov » 16 Юни 2022, 14:56

Всички финалисти трябва да са получили по имейл информация относно участието им на финала, в събота :)

Ако сте с приета заявка за участие, но не сте получили мейл (с информация дали сте се класирали на финала или не), пишете ми тук на ЛС, или на konkursi@bmwpower-bg.net :)

Пантерчо
Аватар
Мнения: 4699
Регистриран на: 16.03.2008
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: BMW събор 2022-Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от Bavarcho » 22 Юни 2022, 17:45

Догодина живот и здраве май Ф серията ще трябва да се разделят малко, че си има коли. И Е90/1 и Е92/3 примерно да са отделно и там гледам си има коли. То и тунинга принципно е много голяма група и коли всякакви.
Изображение

Потребител
Аватар
Мнения: 3
Регистриран на: 19.12.2013
Пол: Мъж
Кара: E36 M3

Re: BMW събор 2022-Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от charli_pro » 26 Юни 2022, 20:56

Ще се качат ли резултатите от конкурсните листа като миналия събор ?

Мародератор
Аватар
Мнения: 12305
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: some d20s

Re: BMW събор 2022-Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от Mollov » 27 Юни 2022, 10:47

Bavarcho написа:Догодина живот и здраве май Ф серията ще трябва да се разделят малко, че си има коли. И Е90/1 и Е92/3 примерно да са отделно и там гледам си има коли. То и тунинга принципно е много голяма група и коли всякакви.


Трудна работа... ако ги разделим така, трябва да има по няколко конкретни F-ки в категория... което (според мен) ще е сложно...


Charli - никога не сме качвали всички конкурсни листа... всеки участник може да поиска да види своят конкурсен лист...

Потребител
Аватар
Мнения: 3
Регистриран на: 19.12.2013
Пол: Мъж
Кара: E36 M3

Re: BMW събор 2022-Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от charli_pro » 28 Юни 2022, 23:44

Не да се качват листата , а самото класиране по точки :bchug: , така е във темата от миналия събор

Назад към Събори/Мероприятия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook