СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ивчо » 10 Яну 2023, 11:13

Да, винаги и аз съм се чудел до вчера ...
Чух с един познат да му кажа и докато си говорим сподели, че е минал на мястото където са блъснали човек сутринта (Роуд 80 към Сливница) . Каза че гледката на части от тяло по платното е нещо което няма да забрави :confused:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Яну 2023, 11:19

Първо возене за годината със смръдльовците в метрото....тия хора не се ли къпят бе, ма*ка му :banghead:
3 ката дрехи и пак мирише та ти люти на очите :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Яну 2023, 11:24

drifty написа:Тия истории горе направо са си страшни. Не знам как бих реагирал в такава ситуация да намеря човек на улицата и да се развие така цялата история..

Знаеш ли как реагират повечето хора - никак! По-точно заобикалят и толкова.
July morning - Бургас на плажа, пълно е с хора, полиция , пожарникари и МНОГО хора, много добре организирано, час преди слънцето да изгрее отивам до барчето което е на 400 метра от нашия огън , вървя и гледам човек лежи по корем с лицето в пясъка точно на пътеката направена от стъпките на хората и не мърда, побутнах го - няма реакция, проверих имаше пулс, но не беше контактен. Отидох до полицаите, разказах им и ги заведох до човека, викнаха линейка и го взеха.
Да повечето си мислят че е предрусап/препил(може и така да е ) , но е човек не разбирам как може ей така да го видиш и нищо, ако искате вярвайте поне 10 човека го прескочиха, ама буквално и никой нищо ..... хора сме баси :dunno:

Don_Diego написа:Първо возене за годината със смръдльовците в метрото....тия хора не се ли къпят бе, ма*ка му :banghead:

И аз преди се дразнех така, миналата седмица ходих до офиса по обяд и реших да ида с метрото, загледах се във въпросните хора които миришат, честно казано като ги гледах, просто едва ли имаха възможност да...... както и да е идеята е да не съдим хората толкова прибързано, да кофти е , но само n време е.

ПП:Много се радавам че комшията кърти вече 5-ти месец, затвъърждава решението ми да се лиша от нещо, но да си купя къща като тръгна да купувам не скапан апартамент. :banghead:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Яну 2023, 11:28

Та, и от мен един виц:
До едно езерце, на едно дърво една маймуна си пушела марихуанка...
От езерото изплувала една видра, загледала с любопитство маймуната и накрая попитала:
-К'во прайш ма маймуно?
-Пуша си марухуанка-отговорила маймуната.
-Т'ва пък какво е -попитала видрата
-Ми става ти хубаво
-Дай да опитам- помолила видрата
-Ето ти, опъваш силно, задържаш и след малко изпускаш- казала маймумата.
Опънала яко видрата и се потопила в езерото, като изплювала от другата страна на езерото и изпуснала дима.
От там пък един хипопотам стоял и усетил марухуаната.
-Кой черпи с марихуана ма видро?
-Маймуната от другата страна на езерото- казала видрата.
Веднага се гмурнал хипопотама и изплювал от другата страна до дървото с маймуната, а маймуната, вече доволно напушена, погледнала хипопотама, помислил малко и казал:
-ВИДРО, ИЗПУСКАЙ МА!

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 10 Яну 2023, 11:41

Има сови, които могат да завъртят главата си на 360 градуса, НО само веднъж в живота си. :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 10 Яну 2023, 11:44

ivanski_2 написа:
Don_Diego написа:Първо возене за годината със смръдльовците в метрото....тия хора не се ли къпят бе, ма*ка му :banghead:

И аз преди се дразнех така, миналата седмица ходих до офиса по обяд и реших да ида с метрото, загледах се във въпросните хора които миришат, честно казано като ги гледах, просто едва ли имаха възможност да...... както и да е идеята е да не съдим хората толкова прибързано, да кофти е , но само n време е.

ПП:Много се радавам че комшията кърти вече 5-ти месец, затвъърждава решението ми да се лиша от нещо, но да си купя къща като тръгна да купувам не скапан апартамент. :banghead:

Факт, че има хора дето явно няма как да е иначе ама те си личат от далече...аз говоря за хора дето наглед не са бездомници или клошари, а просто си миришат...не знам не се къпят ли, не си перат дрехите ли ама е неприятно...зимата съм с тежки парфюми и пак усещам неприятна миризма

Иначе за къщата....не си мисли, че комшиите няма да вдигат шум, макар и малко по-далеч от теб. Моите явно са се наговорили, лятно време и най-вече през уикендите в периода 14-16:00 да си мерят кой има по-шумна машина. То са резачки, флексове, къртачи, бормашини...сиромасите бухат с чукове и брадви...идилия. И като им направиш забележка поне между 14 и 16 да не вдигат шум - скачат на скандал :dunno:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Яну 2023, 11:45

ivanski_2 написа:Да повечето си мислят че е предрусап/препил(може и така да е ) , но е човек не разбирам как може ей така да го видиш и нищо, ако искате вярвайте поне 10 човека го прескочиха, ама буквално и никой нищо ..... хора сме баси :dunno:

Може да е припаднал от алкохол..
Преди години пътувах с Е30-ката и се прибирам през ноща(суха зимна нощ беше) и минавайки по Г.М. Димитров видях, че един човек лежи между двете платна на пешеходната пътека. Слезнах до следващия светофар, обърнах, върнах се, за въртях на Г.М.-т пак, спирам до него и викам добре ли си, да бе що, лежа и си гледам звездите. :mhihi: :ok:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 10 Яну 2023, 11:53

Kroki написа:Слезнах до следващия светофар, обърнах, върнах се, за въртях на Г.М.-т пак, спирам до него и викам добре ли си, да бе що, лежа и си гледам звездите. :mhihi: :ok:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 10 Яну 2023, 12:01

Като бях на 17-18 някъде прибирам се аз пеш и в един парк на стъпалата гледам младеж сигурно на около 20 паднал в неестествена поза и леко беше върнал поръчката. Звъннах на 112 обясних, пратиха линейка дойдоха взеха го и така. Иначе първоначално малко се нааках и аз.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 10 Яну 2023, 12:14

ivanski_2 написа: но да си купя къща като тръгна да купувам не скапан апартамент. :banghead:

И къщата не е лек. Пак имаш съседи, е, не са над, под или встрани на теб, но ако случиш на селяни пак ще страдаш :mhihi: Справка - калканджиева например. По селата около софия например е още по-зле. Аз съм си казал, дори и 50 квадрата къщурка да е, но поне с 2 декара (минимум) двор да си възможно най-далеч от всякакви идиоти. Иначе аз поне не виждам смисъл.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Яну 2023, 12:21

Прави сте, на мен на вилата само съседите, които са ми роднини ми правят проблем. И то правят проблем, че съм дигал шум една нощ за цялата година. :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 10 Яну 2023, 12:25

madafaka_donkele написа:
ivanski_2 написа: но да си купя къща като тръгна да купувам не скапан апартамент. :banghead:

И къщата не е лек. Пак имаш съседи, е, не са над, под или встрани на теб, но ако случиш на селяни пак ще страдаш :mhihi: Справка - калканджиева например. По селата около софия например е още по-зле. Аз съм си казал, дори и 50 квадрата къщурка да е, но поне с 2 декара (минимум) двор да си възможно най-далеч от всякакви идиоти. Иначе аз поне не виждам смисъл.

И като решат да ти спрат пред портата, щото видиш ли, пред тях нямало как, дошли им гости, там им харесало, ей така просто, и ти иде пак да ги разтреляш. :censored:

Или си изхвърлят сгурията в твоята кофа, която е пластмасова и тя вземе че се стопи. :lol:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2023, 12:26

drifty написа:Тия истории горе направо са си страшни. Не знам как бих реагирал в такава ситуация да намеря човек на улицата и да се развие така цялата история..

Ами...аз скоро виках линейка за един клиент, видях го в една улица подпрян, нещо лошо му беше, изтичах(в неговото село, другите не го забелязаха)гледам го обръща очите, айде припадна. Линейката, оказа се тромб. :shock: Оживя. Да му видиш благодарността в очите после е безценно.

П.п: Както писа Ивански, някой път си мислят, че е препил, я тоя моя човек си обича да пие и може да си помислиш съвсем естествено, че му е състоянието. :idea:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 10 Яну 2023, 13:01

anttonev написа:
madafaka_donkele написа:

И като решат да ти спрат пред портата, щото видиш ли, пред тях нямало как, дошли им гости, там им харесало, ей така просто, и ти иде пак да ги разтреляш. :censored:

Моите веднъж преди да сложим оградата бяха спрели в двора, пред гаражите защото било сянка, пред тях пекло много пък аз тогава съм нямал кола и без това :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2023, 13:17

Kroki написа:Ае стига с тия тъпо вицове за крокодили.. :mhihi:

Като бях шеф под теб можеше да мине номера, ама сега вече няма пощада. :ahah:

Жената на шефа на мутрите има рожден ден. Шефът отива при нея и я пита:
- Бейби, какво искаш за рождения ден? Вече имаш 3 вили, 4 "Мерцедес"-а, 5 хотела, 2 мола. Какво искаш тази година за рождения ден?
- Искам ботуши от крокодил! - отговорила жената.
- Готово! - казал шефа.
- Компир, взимай Трактора и отивайте за ботуши от крокодил! Искам най-хубавите ботуши от най-хубавия крокодил да ми донесете!Така и станало. Тръгнали Компира и Трактора за ботуши от крокодил. Минал се ден, два, седмица - две, година. Най-накрая шефа решил да ги потърси с още две мутри. Отишли те на брега на Нил и що да видят. Компира и Трактора хващат един крокодил. Компира казва:
- Дигай го. Има ли ботуши?
- Няма! - отговаря Трактора.
- Пускай го!
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата