СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: СПАМ ТЕМА
Да, винаги и аз съм се чудел до вчера ...
Чух с един познат да му кажа и докато си говорим сподели, че е минал на мястото където са блъснали човек сутринта (Роуд 80 към Сливница) . Каза че гледката на части от тяло по платното е нещо което няма да забрави
Чух с един познат да му кажа и докато си говорим сподели, че е минал на мястото където са блъснали човек сутринта (Роуд 80 към Сливница) . Каза че гледката на части от тяло по платното е нещо което няма да забрави

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Първо возене за годината със смръдльовците в метрото....тия хора не се ли къпят бе, ма*ка му
3 ката дрехи и пак мирише та ти люти на очите

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:Тия истории горе направо са си страшни. Не знам как бих реагирал в такава ситуация да намеря човек на улицата и да се развие така цялата история..
Знаеш ли как реагират повечето хора - никак! По-точно заобикалят и толкова.
July morning - Бургас на плажа, пълно е с хора, полиция , пожарникари и МНОГО хора, много добре организирано, час преди слънцето да изгрее отивам до барчето което е на 400 метра от нашия огън , вървя и гледам човек лежи по корем с лицето в пясъка точно на пътеката направена от стъпките на хората и не мърда, побутнах го - няма реакция, проверих имаше пулс, но не беше контактен. Отидох до полицаите, разказах им и ги заведох до човека, викнаха линейка и го взеха.
Да повечето си мислят че е предрусап/препил(може и така да е ) , но е човек не разбирам как може ей така да го видиш и нищо, ако искате вярвайте поне 10 човека го прескочиха, ама буквално и никой нищо ..... хора сме баси

Don_Diego написа:Първо возене за годината със смръдльовците в метрото....тия хора не се ли къпят бе, ма*ка му![]()
И аз преди се дразнех така, миналата седмица ходих до офиса по обяд и реших да ида с метрото, загледах се във въпросните хора които миришат, честно казано като ги гледах, просто едва ли имаха възможност да...... както и да е идеята е да не съдим хората толкова прибързано, да кофти е , но само n време е.
ПП:Много се радавам че комшията кърти вече 5-ти месец, затвъърждава решението ми да се лиша от нещо, но да си купя къща като тръгна да купувам не скапан апартамент.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Та, и от мен един виц:
До едно езерце, на едно дърво една маймуна си пушела марихуанка...
От езерото изплувала една видра, загледала с любопитство маймуната и накрая попитала:
-К'во прайш ма маймуно?
-Пуша си марухуанка-отговорила маймуната.
-Т'ва пък какво е -попитала видрата
-Ми става ти хубаво
-Дай да опитам- помолила видрата
-Ето ти, опъваш силно, задържаш и след малко изпускаш- казала маймумата.
Опънала яко видрата и се потопила в езерото, като изплювала от другата страна на езерото и изпуснала дима.
От там пък един хипопотам стоял и усетил марухуаната.
-Кой черпи с марихуана ма видро?
-Маймуната от другата страна на езерото- казала видрата.
Веднага се гмурнал хипопотама и изплювал от другата страна до дървото с маймуната, а маймуната, вече доволно напушена, погледнала хипопотама, помислил малко и казал:
-ВИДРО, ИЗПУСКАЙ МА!
До едно езерце, на едно дърво една маймуна си пушела марихуанка...
От езерото изплувала една видра, загледала с любопитство маймуната и накрая попитала:
-К'во прайш ма маймуно?
-Пуша си марухуанка-отговорила маймуната.
-Т'ва пък какво е -попитала видрата
-Ми става ти хубаво
-Дай да опитам- помолила видрата
-Ето ти, опъваш силно, задържаш и след малко изпускаш- казала маймумата.
Опънала яко видрата и се потопила в езерото, като изплювала от другата страна на езерото и изпуснала дима.
От там пък един хипопотам стоял и усетил марухуаната.
-Кой черпи с марихуана ма видро?
-Маймуната от другата страна на езерото- казала видрата.
Веднага се гмурнал хипопотама и изплювал от другата страна до дървото с маймуната, а маймуната, вече доволно напушена, погледнала хипопотама, помислил малко и казал:
-ВИДРО, ИЗПУСКАЙ МА!
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Има сови, които могат да завъртят главата си на 360 градуса, НО само веднъж в живота си. 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Don_Diego написа:Първо возене за годината със смръдльовците в метрото....тия хора не се ли къпят бе, ма*ка му![]()
И аз преди се дразнех така, миналата седмица ходих до офиса по обяд и реших да ида с метрото, загледах се във въпросните хора които миришат, честно казано като ги гледах, просто едва ли имаха възможност да...... както и да е идеята е да не съдим хората толкова прибързано, да кофти е , но само n време е.
ПП:Много се радавам че комшията кърти вече 5-ти месец, затвъърждава решението ми да се лиша от нещо, но да си купя къща като тръгна да купувам не скапан апартамент.
Факт, че има хора дето явно няма как да е иначе ама те си личат от далече...аз говоря за хора дето наглед не са бездомници или клошари, а просто си миришат...не знам не се къпят ли, не си перат дрехите ли ама е неприятно...зимата съм с тежки парфюми и пак усещам неприятна миризма
Иначе за къщата....не си мисли, че комшиите няма да вдигат шум, макар и малко по-далеч от теб. Моите явно са се наговорили, лятно време и най-вече през уикендите в периода 14-16:00 да си мерят кой има по-шумна машина. То са резачки, флексове, къртачи, бормашини...сиромасите бухат с чукове и брадви...идилия. И като им направиш забележка поне между 14 и 16 да не вдигат шум - скачат на скандал

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
ivanski_2 написа:Да повечето си мислят че е предрусап/препил(може и така да е ) , но е човек не разбирам как може ей така да го видиш и нищо, ако искате вярвайте поне 10 човека го прескочиха, ама буквално и никой нищо ..... хора сме баси
Може да е припаднал от алкохол..
Преди години пътувах с Е30-ката и се прибирам през ноща(суха зимна нощ беше) и минавайки по Г.М. Димитров видях, че един човек лежи между двете платна на пешеходната пътека. Слезнах до следващия светофар, обърнах, върнах се, за въртях на Г.М.-т пак, спирам до него и викам добре ли си, да бе що, лежа и си гледам звездите.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Kroki написа:Слезнах до следващия светофар, обърнах, върнах се, за въртях на Г.М.-т пак, спирам до него и викам добре ли си, да бе що, лежа и си гледам звездите.![]()

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Като бях на 17-18 някъде прибирам се аз пеш и в един парк на стъпалата гледам младеж сигурно на около 20 паднал в неестествена поза и леко беше върнал поръчката. Звъннах на 112 обясних, пратиха линейка дойдоха взеха го и така. Иначе първоначално малко се нааках и аз.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа: но да си купя къща като тръгна да купувам не скапан апартамент.
И къщата не е лек. Пак имаш съседи, е, не са над, под или встрани на теб, но ако случиш на селяни пак ще страдаш

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Прави сте, на мен на вилата само съседите, които са ми роднини ми правят проблем. И то правят проблем, че съм дигал шум една нощ за цялата година. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
madafaka_donkele написа:ivanski_2 написа: но да си купя къща като тръгна да купувам не скапан апартамент.
И къщата не е лек. Пак имаш съседи, е, не са над, под или встрани на теб, но ако случиш на селяни пак ще страдашСправка - калканджиева например. По селата около софия например е още по-зле. Аз съм си казал, дори и 50 квадрата къщурка да е, но поне с 2 декара (минимум) двор да си възможно най-далеч от всякакви идиоти. Иначе аз поне не виждам смисъл.
И като решат да ти спрат пред портата, щото видиш ли, пред тях нямало как, дошли им гости, там им харесало, ей така просто, и ти иде пак да ги разтреляш.

Или си изхвърлят сгурията в твоята кофа, която е пластмасова и тя вземе че се стопи.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
drifty написа:Тия истории горе направо са си страшни. Не знам как бих реагирал в такава ситуация да намеря човек на улицата и да се развие така цялата история..
Ами...аз скоро виках линейка за един клиент, видях го в една улица подпрян, нещо лошо му беше, изтичах(в неговото село, другите не го забелязаха)гледам го обръща очите, айде припадна. Линейката, оказа се тромб.

П.п: Както писа Ивански, някой път си мислят, че е препил, я тоя моя човек си обича да пие и може да си помислиш съвсем естествено, че му е състоянието.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
anttonev написа:madafaka_donkele написа:ivanski_2 написа: но да си купя къща като тръгна да купувам не скапан апартамент.
И къщата не е лек. Пак имаш съседи, е, не са над, под или встрани на теб, но ако случиш на селяни пак ще страдашСправка - калканджиева например. По селата около софия например е още по-зле. Аз съм си казал, дори и 50 квадрата къщурка да е, но поне с 2 декара (минимум) двор да си възможно най-далеч от всякакви идиоти. Иначе аз поне не виждам смисъл.
И като решат да ти спрат пред портата, щото видиш ли, пред тях нямало как, дошли им гости, там им харесало, ей така просто, и ти иде пак да ги разтреляш.![]()
Моите веднъж преди да сложим оградата бяха спрели в двора, пред гаражите защото било сянка, пред тях пекло много пък аз тогава съм нямал кола и без това

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Kroki написа:Ае стига с тия тъпо вицове за крокодили..
Като бях шеф под теб можеше да мине номера, ама сега вече няма пощада.

Жената на шефа на мутрите има рожден ден. Шефът отива при нея и я пита:
- Бейби, какво искаш за рождения ден? Вече имаш 3 вили, 4 "Мерцедес"-а, 5 хотела, 2 мола. Какво искаш тази година за рождения ден?
- Искам ботуши от крокодил! - отговорила жената.
- Готово! - казал шефа.
- Компир, взимай Трактора и отивайте за ботуши от крокодил! Искам най-хубавите ботуши от най-хубавия крокодил да ми донесете!Така и станало. Тръгнали Компира и Трактора за ботуши от крокодил. Минал се ден, два, седмица - две, година. Най-накрая шефа решил да ги потърси с още две мутри. Отишли те на брега на Нил и що да видят. Компира и Трактора хващат един крокодил. Компира казва:
- Дигай го. Има ли ботуши?
- Няма! - отговаря Трактора.
- Пускай го!
In God we trust, all others we track.