България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
https://www.actualno.com/crime/mashinis ... 06946.html
Сигурно щяха да го заобиколят човека, ако не бяха на черешата машинистите.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
drifty написа:https://www.actualno.com/crime/mashinistite-pregazili-myj-v-mezdra-bili-drogirani-news_2506946.html
А чих го е дирил въпросният на релсите? На други места пишеше, че е част от композицията и е слязъл в движение???
Освен това, с тия полеви проби, да вървят на майка си в родния град милиционерите!
Есен е, сезонът на цифките, всеки втори е пил някакви лекарства.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Дрогирани или не, като скокнеш от влака какво по-точно трябва да направят те?
Иначе сега заговориха за някакъв контрол и над частните фирми каквато била тази. Един вид частника не извършвал контрол, само държавните били за пример. Кой знае пак какви глупости мислят.
Иначе сега заговориха за някакъв контрол и над частните фирми каквато била тази. Един вид частника не извършвал контрол, само държавните били за пример. Кой знае пак какви глупости мислят.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
empar написа:
А чих го е дирил въпросният на релсите? На други места пишеше, че е част от композицията и е слязъл в движение???![]()
И аз така четох. Дали тия тестове са хванали нещо или пак е както при момчето от рали-то, не знам, ама те какво могат да направят в случая, влака не може да "избяга" от траекторията си.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Тия с тия тестове за наркотици, защо ги използват където им падне?!
Утре с водно колело минеш през някой плувец -> оп "тест за наркотици" --> ПАФКАЛ СИ ТРЕВА
Утре с водно колело минеш през някой плувец -> оп "тест за наркотици" --> ПАФКАЛ СИ ТРЕВА

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Дадоха им чук, сега всичко е пирон за тях. Аз още не мога да осмисля, това че са тествали рали пилота. Да бяха му написали и акт за превишена скорост. 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
steeN написа:Дадоха им чук, сега всичко е пирон за тях. Аз още не мога да осмисля, това че са тествали рали пилота. Да бяха му написали и акт за превишена скорост.
Аз напълно разбирам за тестването на пилота. Хубаво е, че е дал отрицателна. Въпроса е ако беше дал положителна проба- какво правиме? Казуса е особен…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Щом смяташ, че КАТ могат да се вживяват като допинг комисия... Аз не мисля, че е нормално.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
steeN написа:Дадоха им чук, сега всичко е пирон за тях. Аз още не мога да осмисля, това че са тествали рали пилота. Да бяха му написали и акт за превишена скорост.
дева, не се бях замислял - "несъобразяване с релефа на пътя"

alx написа:Аз напълно разбирам за тестването на пилота. Хубаво е, че е дал отрицателна. Въпроса е ако беше дал положителна проба- какво правиме? Казуса е особен…
е... той е дал!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:steeN написа:Дадоха им чук, сега всичко е пирон за тях. Аз още не мога да осмисля, това че са тествали рали пилота. Да бяха му написали и акт за превишена скорост.
дева, не се бях замислял - "несъобразяване с релефа на пътя"alx написа:Аз напълно разбирам за тестването на пилота. Хубаво е, че е дал отрицателна. Въпроса е ако беше дал положителна проба- какво правиме? Казуса е особен…
е... той е дал!![]()
- около 40% от хората дават
Аз бях останал със впечатлението- че не е дал положителна. Не следя. Но точно за това говорех- ако даде- какво правиме? Пише ли някъде, че не може да се състезаваш надрусан? Ако пише - какво е наказанието ако си надрусан? Дисквалификация? А ако си убил някой от публиката- виновен ли си? Подписвали ли са всички (пилоти/ публика и тн) документ, че ако нещо им се случи на практика няма виновни? Много и разноцветни въпроси има тука на които аз не знам отговора и не мисля, че организаторите са си вързали гащите така, че те да знаят…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
^Визира се огромния процент фалшиво положителни полеви тестове, с който налагат тежък стрес на всички шофьори. Наистина ми е чудно до кога ще продължава тая пародия. И ако за пилота кръвната проба излиза за 1 денонощие, обикновените хора чакат по над 6 месеца. През това време колата им гние на наказателен паркинг без номера, а те са без книжка и често и без работа...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
alx написа:Аз бях останал със впечатлението- че не е дал положителна.
Полевия тест е положителен, кръвния отрицателен. Тея дни се появи списък и с търговските имена на лекарствата, от които "светваш". Общо взето може да се пие чист аспирин, аналгин и парацетамол. Има ли парацетамол с нещо си, светнал си. На ибупрофен светиш и без да е с "нещо си".
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Положението на територията се влошава според мен.
Дори когато няма защо, се търси проблем, скача се, правят се нарочно идиотизми и т.н.
Вчера един камион за боклук събира боклука и след него опашка от коли 8-9. Това в уличките в Младост 1.
Е нямаше и 2 мин и се започна свирене на умряло, като почна един, почнаха и други, не че камиона се изпари, но хората са луди масово.
Днес на кръстовище в Дружба, един сопол с мерцедес, със зелени спирачни апарати и надпис lorinsen отзад, зави на ляво от линията за направо, която е отделена от завиващите на ляво с остров и то на червено.
Все едно беше на парад, видно, че се прави нарочно, за да го видят колко е велик.
Аз такива изпълнения и то масово десетки пъти на час, другаде в бяла или полубяла страна не знам да има и пак казвам, правят се нарочно.
Защото и в някои страни от Азия има такива неща, ама там всички го правят и никой не се впечатлява.
Дори когато няма защо, се търси проблем, скача се, правят се нарочно идиотизми и т.н.
Вчера един камион за боклук събира боклука и след него опашка от коли 8-9. Това в уличките в Младост 1.
Е нямаше и 2 мин и се започна свирене на умряло, като почна един, почнаха и други, не че камиона се изпари, но хората са луди масово.
Днес на кръстовище в Дружба, един сопол с мерцедес, със зелени спирачни апарати и надпис lorinsen отзад, зави на ляво от линията за направо, която е отделена от завиващите на ляво с остров и то на червено.
Все едно беше на парад, видно, че се прави нарочно, за да го видят колко е велик.
Аз такива изпълнения и то масово десетки пъти на час, другаде в бяла или полубяла страна не знам да има и пак казвам, правят се нарочно.
Защото и в някои страни от Азия има такива неща, ама там всички го правят и никой не се впечатлява.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
alekangg написа:Положението на територията се влошава според мен.
Това за съжаление зависи от това с какъв автомобил си.
Последно време карам една Г класа, ами нито 1 не ми свирна, засече, натисна или каквото и да е подобно за 700-1000км градско в София,НИТО 1 ....... като се кача на маздата ...един спря да ми се кара че имало една лента а не 2 , като му показах знака " тоя знак не трябва да е тук " .... мм ок
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911