кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от empar » 17 Мар 2026, 11:55

Билетче за Джудас, от ранното записване. 55 евракис! :guitarist: :guitarist: :guitarist:

Амебата дано да зареди нещо читаво за пиене, че на предния концерт бирата не се пиеше, буквално.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Мар 2026, 19:59

empar написа:Билетче за Джудас, от ранното записване. 55 евракис! :guitarist: :guitarist: :guitarist:

Амебата дано да зареди нещо читаво за пиене, че на предния концерт бирата не се пиеше, буквално.

ще се разочароваш.. аз ги гледах преди 2 години примерно и роб беше много зле... почти не можеше да пее имаше страшно силен аутотюн и ехо, ефекти- не можеш разбереш, че е той.. в един момент си придърпа един стол и си седна човека щото се умори по средата на една песен... след още две години си представям сега как ще е... надявам се да съм в грешка... стана ми мъчно баси.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 17 Мар 2026, 20:22

Бил съм преди 20+ години на техeн концерт когато туборга беше само внос и наливен...
Тогава беше яко.Сега не бих отишъл. ;)
Последна промяна slatanic на 17 Мар 2026, 22:28, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 17 Мар 2026, 20:52

alx написа:
empar написа:Билетче за Джудас, от ранното записване. 55 евракис! :guitarist: :guitarist: :guitarist:

ще се разочароваш.. аз ги гледах преди 2 години примерно и роб беше много зле... почти не можеше да пее имаше страшно силен аутотюн и ехо, ефекти- не можеш разбереш, че е той.. в един момент си придърпа един стол и си седна човека щото се умори по средата на една песен... след още две години си представям сега как ще е... надявам се да съм в грешка... стана ми мъчно баси.

Не ми се рови, но преди две години пак бяха в София, пак се похвалих за билетчето в тая тема и ти пак същото каза. :conf: :conf: :conf:
За първи път бях на Джудас на живо и не знам с кой акъл ти се вързах, но много ти благодаря, че ми уби очакванията, защото в крайна сметка хората избушиха кочината и концертът беше върха!
Имаше проблем с озвучаването в първите няколко песни, но това беше.
За бирата казах! :ranting:
Роб седна чак след последната песен за някакъв философсски епилог.
През песен сменяше тоалета, изкара мотора, а бе, как си трябва беше шоуто!
Ако ще търсим под вола теле, Глен Типтън не е добре със здравето, но въпреки паркинсона свири за страх, просто беше като призрак на сцената.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Мар 2026, 22:31

Ооо като стана въпрос за билети..забравих и аз да се похваля. Имам си и аз едно билетче ама за Металика в Будапеща :twisted:

Предишна

Назад към Извън Темата