Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: Мотористите във форума!
mr_petroff написа:Планирам другия месец Стелвио пас / не с мотор ,с колата - съчетаваме с море / и гледах сега няколко клипа . Тея с моторите се убиха да падат по обратните завои баси .Не могат да карат ли , мотора не е като за тях ли
Сигурно си гледал @kanyarfoto
Тоя седи точно на най-гадния завой с камерата да им гледа сеира. Тегаво си е с мотор на такива остри завои под голям наклон, ако не държиш правилната траектория и нямаш увереност, гравитацията си казва тежката дума
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
drifty написа:Мотори много, място - малко.![]()
В гаража се помещават вече 39ката и симсонката, мястото е силно ограничено, по принцип по-малък мотор някак може да събера вътре.
Иначе ми се иска да си ходя на работа с него и насам натам като ми скимне, вече колко е това насам натам, не знам.
Днес разглеждах новите хонди и много ми допадна цбф125, за ходене до работа би било перфектно, обаче извън града - не. 3100 евро за нов мотоциклет обаче си е примамлива оферта.
Тъжнно ми е да го кажа,но новите...са с качеството на нещо паднало се от зрънчо в ниския клас.
Те и във високия са зле де ама в ниския...малий.
Гледай нещо в гаранция и на малко км.Тоест около година и под 10000км.
Изпадат оферти по Италия да речем.
А за ежедневно и ако не ти пука хонда 125 ама суперкуб е... космоса на космосите в неговият клас.
Ако не ме беше срам щях да имам една такава...ама още не съм порастнал духовно толкова.
Иначе много и се кефя.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
slatanic написа:А за ежедневно и ако не ти пука хонда 125 ама суперкуб е... космоса на космосите в неговият клас.
Ако не ме беше срам щях да имам една такава...ама още не съм порастнал духовно толкова.
Иначе много и се кефя.
От какво трябва да те е срам
? От това какво ще кажат хората ?Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
немо написа:slatanic написа:А за ежедневно и ако не ти пука хонда 125 ама суперкуб е... космоса на космосите в неговият клас.
Иначе много и се кефя.
От какво трябва да те е срам? От това какво ще кажат хората ?
Майко мила , аз си джъткам лятото с Kymco 50 куб.см. и ми дреме на ..ра .В момента само това имам