СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Човека владее 2 чужди езика
, руски английски и пак сте недоволни . Ако искате да върнем оня полиглота от Банкя ...
https://www.facebook.com/SpasiVarna/vid ... 015263188/
https://www.facebook.com/SpasiVarna/vid ... 015263188/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
b_u_b_o написа:ildivvy написа:Е, думата не е руска... Просто се ползва рядко в днешно време!
Ми уж да ама не баш. Дори да приемем, че не е русизъм, ами е много добре забравена старославянска дума. Думата с масово използване в българския с това значение е "спретнат". Но пилота решава(или така си му идва от вътре) да използва тази която е 1:1 с руската. Избора на този конкретен израз е много показателен, но всеки може да си го тълкува за себе си.
Какво да го тълкува, Шрек винаги е бил уонаби матрьошка, но западните господари не му разрешават да си разкрие напълнонорисърастията. Които са ясни и за кьорав кон. Дано не разбере по трудния начин, че точно на тези два стана няма как да тъче едновременно, понеже пак ще е за наша сметка.
А пък ти днес пак беше мноооооого прав.
Абе как мислиш, аз ей така мога ли да сложа два пищова, да влезна в банка, да се разгърмя, да кажа давайте парите, да взема два чувала и излизайки навън АКО отпред ме чакат ченгета да стана и заявя "абе вие от майтап не разбирате ли"?

Имам едни познат ей така той пък много обича да отбелязва някакви неща за другите хора на майтап, все на майтап го казва и откровено вече толкова е изгубил границата, че отива на оная поговорка "добре, че е майтапа за да си кажем истината". Всъщност която поговорка(или израз)никога не съм я харесвал защото ми звучи слабохарактерна.
Но браво на теб още веднъж.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Jordana написа:Човека владее 2 чужди езика, руски английски и пак сте недоволни .
Да, владее 2 чужди езика - български и английски...
И като ги смеси, излиза невнятно контранастУпление, изречено в опрятен костюм
Не знам, къде да го сложа, затова ще го пейстна тук. Понеже Енигмата непрекъснато хвали парашутистите и вечно повтаря "Идете в армията, ще видите Свят!", ето какво ще "видите". НАТО-вско учение. Взели да фрЪгат парашутисти. Ама взел че духнал вятър и те малко се пооплели из дърветата. Наложило се да ги спасяват един по един.
https://www.rtl.nl/nieuws/binnenland/ar ... gle.com%2F
Руснаците са в шок и Путин е наредил веднага да започне изучаването на тази нова бойна тактика. Първото решение от тази вечер е, че руснаците спират да следят придвижването на бойните части, а сериозно се заемат с проследяването на спасителните екипи.
И една колежка на Енигмата в действие
https://www.facebook.com/watch?v=1203810711697569
https://www.rtl.nl/nieuws/binnenland/ar ... gle.com%2F
Руснаците са в шок и Путин е наредил веднага да започне изучаването на тази нова бойна тактика. Първото решение от тази вечер е, че руснаците спират да следят придвижването на бойните части, а сериозно се заемат с проследяването на спасителните екипи.
И една колежка на Енигмата в действие
https://www.facebook.com/watch?v=1203810711697569
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Хм… и нас така са ни фърляли и от 9 човека веднъж на сборното място бяхме 3ма… останалите бяха по дърветата в един радиус от 2 километра… това от примерно 5000 метра височина… ама си духаше. И после вместо разведка- 6 часа събиране на групата
ама с д5/д6- толкоз…
Така че, случва се на всеки

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:Хм… и нас така са ни фърляли и от 9 човека веднъж на сборното място бяхме 3ма… останалите бяха по дърветата в един радиус от 2 километра… това от примерно 5000 метра височина… ама си духаше. И после вместо разведка- 6 часа събиране на групатаама с д5/д6- толкоз…
Ама това е било в тъмните години по времето на Гърбачофф. Днес технолоии, ЕЙАЙ, мобифони, айфони, интернет и не знам си какво и .... пак висят по дърветата
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_POWER написа:alx написа:Хм… и нас така са ни фърляли и от 9 човека веднъж на сборното място бяхме 3ма… останалите бяха по дърветата в един радиус от 2 километра… това от примерно 5000 метра височина… ама си духаше. И после вместо разведка- 6 часа събиране на групатаама с д5/д6- толкоз…
Ама това е било в тъмните години по времето на Гърбачофф. Днес технолоии, ЕЙАЙ, мобифони, айфони, интернет и не знам си какво и .... пак висят по дърветата
Зависи- нашите имаха 20-30км/ч максимална скорост… един модерен парашут има до 60км/ч по спомени… демек ако духа повече от 60км/ч - те снася като есенно листо… а горе 60км вятър е … нищо… 100-120км/ч ветрове- течения са нещо нормално като долу на земята може да е съвсем лек повей… друга тема… усложняващ фактор беше, че отваряхме относително рано, че ако нещо се случи да имаш време да отвориш резервния- на теория имахме 10% шанс да не се отвори главния- на практика беше доста по- често… на мене от 100тина скока не ми се е отварял главния 3 пъти… хем скатавах много прилежно… и това друга тема…
Мисълта ми беше, че може така да духа, че нищо да не може да ти помогне да кацнеш дори приблизително където искаш… а недай си Боже ако уцелиш някой комин със 20-30-40км/ч… ти падаш със 15-20км/ч… може моменто дори да набереш височина… и тогава може да кацнеш… буквално другаде … особено ако си изгубиш визуалните отправни точки …
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Как ще кацате в една точка ?!
Врагът веднага ще ви разконспирира и ще ви излови като види че всичките падате в една точка . Вместо да гони диверсанти из цялата гора , ще му паднете всички наведнъж в една точка ...Точно така трябва да кацате възможно по далеч един от друг , и после да се концентрирате в тайното място отбелязано с кръстче на картата пеша на два крака .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Как ще кацате в една точка ?!Врагът веднага ще ви разконспирира и ще ви излови като види че всичките падате в една точка . Вместо да гони диверсанти из цялата гора , ще му паднете всички наведнъж в една точка ...Точно така трябва да кацате възможно по далеч един от друг , и после да се концентрирате в тайното място отбелязано с кръстче на картата пеша на два крака .
Точно така. Виж който е скачал в Тихина как знае. Някои даже падат и във морето, за да създадат работа и на вражеския флот
Той Пауара е свикнал да го меткат отгоре с все БТР-а на площада, да потушава Пражката Пролет
Затова си мисли, че падаш като камък и мачкаш всичко по пътя Пък ние навремето като скачахме на разни събития в Англия - на сборното място никой, една седмица ни събират от пъбовете в околните села
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... al-3026871
В Стара Загора са си намерили Рататуи
Очакваме Алибегов днес да излезне да поиска премахване на ДДС, по 50к евро на заведение, премахване на касовите апарати и държавни пари за реклама.
"Вчера, 17.09.2026 г., посетихме ресторант "Dream“ в кв. "Железник". По време на вечерята забелязахме котка, която обикаляше около масите и преследваше нещо. Малко след това излезе мишка, която започна да се движи между масите и да се катери по тях.
В Стара Загора са си намерили Рататуи
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Затова всеки трябва да гледа по две котки, хем да не скучаят, хем да са в тандем.
Онзи ден спасихме две малки хвърлени между селата да не ги блъсне кола, уникално игриви и страхотни, подаряваме ги, доставям безплатно за моя сметка в цялата страна при интерес.
А за АлиРевов има време, ще цъфне скоро да им спасяваме жизненоважните кръчми.
А за АлиРевов има време, ще цъфне скоро да им спасяваме жизненоважните кръчми.
In God we trust, all others we track.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
"скачахте" имаш предвид скокове с парашут или някакви други скоци ?Пък ние навремето като скачахме на разни събития в Англия - на сборното място никой, една седмица ни събират от пъбовете в околните села
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:"скачахте" имаш предвид скокове с парашут или някакви други скоци ?Пък ние навремето като скачахме на разни събития в Англия - на сборното място никой, една седмица ни събират от пъбовете в околните села
Аз лично подскачах около палатките, като обикновено лейтенантче от строителни войски.
Капитан на отбора беше твоят човек “майор Франц”, с големи амбиции да победи в надпреварите, ръкомахаше като Хитлер
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Да , това че сте били пред разстрел е ясно ...дисциплината е важна при силоваците . 
Ето ти една книга за битанската военна дисциплина която може да е доста полезна да си свериш часовника ... "Мъже под оръжие" от Ивлин Уо ..
Ето ти една книга за битанската военна дисциплина която може да е доста полезна да си свериш часовника ... "Мъже под оръжие" от Ивлин Уо ..

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Да , това че сте били пред разстрел е ясно ...дисциплината е важна при силоваците .
Мерси. Знаеш, че уважавам британската военна традиция, ама всяко правило си има изключение.
Така например аз виждам задачата на един диверсантски взвод е да се разпръсне, да се слее с местното население и със свежи лафчета на техния език да ги накара сами да си саботират мостовете и жп линиите
Ето какво пише в моя наръчник, преведено от руски
Задействате британската маневра “Buying a Round“ с боен вик, сривайки защитните стени на местните с тежък Guinness или традиционен London Pride, след което тактически подхвърляте лакърдии, че жп линията и мостът вдигат данъците и развалят гледката. Докато колегите ви търчат из калта по горите като изоглавени с 30-килограмови раници, вие просто намигвате на бармана, който вече ви брои за местен шериф и ви сипва поредната безплатна халба от солидарност. До обявяването на “Last orders!“ обработените местни жители сами отиват да разглобят инфраструктурата парче по парче, оставяйки ви да допивате победоносно в топлия ъгъл.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ