Код на касетофона
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега кода се въвежда по следния начин:
с бутон N 1 натискаш последователно докато не се изпише на дисплея числото което искаш пример ,ако кода ти е 0123
въвеждаш по следния начин:натискаш един път 1 два пъти 2 три пъти 3 и четири пъти 4.това е
А за да ти дадат КОД за твоя касетофон го сваляш и преписваш модела и серийния номер щом ти дадът въвеждаш.
няма смисъл да пробваш предните два от линка по горе те няма да станат.
Ако въведеш грешен код оставяш радиото пуснато и след минута то пак ще поиска да въвеждаш код.
Успех
Ако не си ме разбрал 20 лв. за разкодиране
с бутон N 1 натискаш последователно докато не се изпише на дисплея числото което искаш пример ,ако кода ти е 0123
въвеждаш по следния начин:натискаш един път 1 два пъти 2 три пъти 3 и четири пъти 4.това е

А за да ти дадат КОД за твоя касетофон го сваляш и преписваш модела и серийния номер щом ти дадът въвеждаш.
няма смисъл да пробваш предните два от линка по горе те няма да станат.
Ако въведеш грешен код оставяш радиото пуснато и след минута то пак ще поиска да въвеждаш код.
Успех

Ако не си ме разбрал 20 лв. за разкодиране

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
колеги ясно за кода и аз съм с същия касетофон с дисплея в дясно
Като ми излезе code и аз кво ръчнах и ся само едни тиренца седят нищо не мога да бутна пробвах да го остая сам да си поиска код не ще?само четирите тирета и тва е никав код не иска
Като ми излезе code и аз кво ръчнах и ся само едни тиренца седят нищо не мога да бутна пробвах да го остая сам да си поиска код не ще?само четирите тирета и тва е никав код не иска

- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
Re: Код на касетофона
здравеите колеги извинявам се че изрових темата ама на мен днеска ми исписа code wait и до там нищо друго не позволява да правя идеики касетофона е филипс бизнес рдс с големия дисплеи.

- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: Код на касетофона

След три пъти грешно въвеждане се увеличава времето на изчакване на 45 минути.
Ако прекъсне захранването докато чакате, чакането започва наново.
След 16 неуспешни въвеждания на кода на дисплея се появява OFF.
Декодирането в този случай може да се извърши само в сервиз на БМВ срещу представяне документите на радиото."
Ако не знаеш кода Колега преди мен ти е казал сайта :http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic.php?t=22029&postdays=0&postorder=asc&start=1710&sid=4f6092ed78e58bf1b3fe2d2e1c157a09. Трябва само да пратиш номер модел , фабр номер , и... май това беше ! Аз така си пуснах моят, след като бях махнал акомулатора , щото правих заварка по купето.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2