Как се сменя лампичката на задния номер?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
Как се сменя лампичката на задния номер?
Kак се сменя лампичката на задния номер? Изгоря ми лампичката, а не знам как се сменя, а за една лампичка не ми се ходи на сервиз. Които разбира да помогне.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
В 90% от случаите е необходимо да се демонтира номера, защото пречи. Свалянето е елементарно. От вън на корпуса на лампите има жлеб, в който се пъха отверка, изтеляш корпуса на дясно и се издърпва на вън от към отверката.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Мдааа ,и моята е изгоряла едната и господата полицаии все за това се хващат ,трябва наистина да се свали номера ,но как да стане като е занитен от КАТ с нит с щампа ,опитвал сам но не ми се рискува да го счупя 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Аз си купих лист от ножовка и ще го режа тоя нит. Мисля да надигна номера и да режа, после ще го позачукам да си седи там за номера, че т`ва не е работа за една тъпа лампа секи път до КАТ, 5лв. за нит и полвин ден чакане и то в най - добрия случай 

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
koko29 написа:Зарежи ножовката колега, че ще режеш като безсмъртен 1 час. Откопчаваш номера от единия край - по-лесно ако е от дългата страна и пъхаш м/у номера и стойката тънък секач да стигне до нита. Два три удара по нита, номера долу и отзад разширяваш нита с чукане в/у твърда подложка.
То и така става, само да намеря лист за тея хидравличните ножовки и да го подостря, щото за друг тънак секач не се сещам.
Иначе аз тампоните на задния мост на 34-ката с лист от ножовка първо ги прорязвах и после със скобата ги вадех, така че един нит, вярвай ще го отнеса като куцо пиле домат

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!

Стария нит остава за тях, за да си го отчетат като бройка (брак)!!!

- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
В германия, дори поставките (пластмасовите скари) за номерата са мислени. Когато искаш да свалиш номерата на колата, има едни закопчалки и скарата е като на пантички... отваряш вадиш и пак закопчаваш! Това че селяните в БГ са тъпички и не мислят не е проблем на швабите!

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
както виждате от аватара ми мойте са изгорели И ДВЕТЕ, но чесно казано така ми харесва доста повече и нямам никакво намерение да ги сменям 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Колега,аз някакси на магия успях да я сменя без да свалям номера,но как точно успях .....не ме питайте...срязах леко поставката на номера-после я лепих...абе въобще...
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ако се свали пластмасовата кора на задния капак дали няма да стане (тази дето се явява на гърба на номера)
ПС: тези две крушки не са вързани към БК щото нощи установих че не светат а на БК няма нищо
ПС: тези две крушки не са вързани към БК щото нощи установих че не светат а на БК няма нищо
бля - бля
скъпи колеги, карам с такъв проблем, имам и крушки за номера отзаде, какво сме виновни!? Те така са ни поставили номера, ако много знаят г-дата полицаи и отверка ще им дам, и крушчица ще им дам, аз ще се радвам да ми я сменят защото явно не става

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
смених си крушките преди седмица и 2те бяха изгоряли, номера ми е накъдрен като след удар отзад, нема оправия повече, а и си потроших и поставката на номера, а и едната крушка изгоря пак... общо взето, май нема файда. 

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2