Cadillac пуска убиец на BMW-та
Модератор: Общи модератори
Cadillac пуска убиец на BMW-та
Моделът CTS-V се задвижва от 6.2 литров V8 двигател, който предоставя мощност от 550 к.с. (404 kW) и въртящ момент от 746 Nm
Американската компания Cadillac най-сетне е готова да предложи достоен противник на М серията на BMW. Името на модела е CTS-V, а дългоочакваният му дебют ще се състои на 13 януари на Автосалон Детройт. Автомобилът ще се задвижва от 6.2 литров V8 двигател с принудително пълнене, който ще бъде използван и в новия Corvette. Мощността на агрегата достига 550 к.с. (404 kW), а въртящият момент - 746 Nm. Очаква се версията за Corvette да достига впечатляващите 650 к.с. (478 kW). Моторът ще се предлага в съчетание с 6-степенна механична скоростна кутия, като ще има възможност за монтиране и на 6-степенен автоматик.
Отличните динамични качества на Cadillac CTS-V са не само резултат от мощния двигател, но и от специалното регулируемо окачване, което предоставя значителна стабилност в острите завои. По този показател CTS-V превъзхожда дори прочути европейски марки като Mercedes-Benz и BMW. Новият Cadillac е снабден с усъвършенствана система за тракшън контрол, която осигурява максимално сцепление с пътната настилка, без да се стига до голяма загуба на мощност.
Със своята агресивност, мощ и стил Cadillac CTS-V дава сериозна заявка да се превърне в поредната легенда за американската автоиндустрия.
http://www.ipo.bg/Default2.aspx?Article ... ea&ref=rss

Американската компания Cadillac най-сетне е готова да предложи достоен противник на М серията на BMW. Името на модела е CTS-V, а дългоочакваният му дебют ще се състои на 13 януари на Автосалон Детройт. Автомобилът ще се задвижва от 6.2 литров V8 двигател с принудително пълнене, който ще бъде използван и в новия Corvette. Мощността на агрегата достига 550 к.с. (404 kW), а въртящият момент - 746 Nm. Очаква се версията за Corvette да достига впечатляващите 650 к.с. (478 kW). Моторът ще се предлага в съчетание с 6-степенна механична скоростна кутия, като ще има възможност за монтиране и на 6-степенен автоматик.
Отличните динамични качества на Cadillac CTS-V са не само резултат от мощния двигател, но и от специалното регулируемо окачване, което предоставя значителна стабилност в острите завои. По този показател CTS-V превъзхожда дори прочути европейски марки като Mercedes-Benz и BMW. Новият Cadillac е снабден с усъвършенствана система за тракшън контрол, която осигурява максимално сцепление с пътната настилка, без да се стига до голяма загуба на мощност.
Със своята агресивност, мощ и стил Cadillac CTS-V дава сериозна заявка да се превърне в поредната легенда за американската автоиндустрия.
http://www.ipo.bg/Default2.aspx?Article ... ea&ref=rss

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- vitamincpp
- ентусиаст
- 

- Кара: e46 330Ci convertible
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: 325ci много синя
защо да е боклук? 
новия цтс стана кола на годината във едно списание което уважавам (мотор тренд) и то съвсем заслужено. плюс колата на живо изглежда доста добре.
американците решиха да направят луксозна кола със 550 коня мотор и планина от въртящ момент плюс 6-степенна ръчна скоростна кутия и возилото най-вероятно ще струва 1/3 по-малко от м5-цата и...
колата изведнъж е боклук? ма я се вземете в ръце моля ви се
			новия цтс стана кола на годината във едно списание което уважавам (мотор тренд) и то съвсем заслужено. плюс колата на живо изглежда доста добре.
американците решиха да направят луксозна кола със 550 коня мотор и планина от въртящ момент плюс 6-степенна ръчна скоростна кутия и возилото най-вероятно ще струва 1/3 по-малко от м5-цата и...
колата изведнъж е боклук? ма я се вземете в ръце моля ви се

алекс
трабант 601с
разни други возила
		трабант 601с
разни други возила
- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей, наистина не е редно да се казват такива приказки преди да сме поне прочели малко суха информация от тестове на пистата   

Много е силна конкуренцията в този клас,направо се чудя какво става вече 

Георги Пенчев

Много е силна конкуренцията в този клас,направо се чудя какво става вече

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
- 

Фил написа:Нека е грозна. Не ми пречи.
Само дето ако мина бавно покрай Еко в четвъртък с едно такова, ще си изпочупите вратовете след мене
Фил и това е вярно
 Голата изглежда малко като Ф-117 и от снимките бих казал ,че е повече кола от онзи момичешкия Лексус,който нахраних в темата преди време
  Голата изглежда малко като Ф-117 и от снимките бих казал ,че е повече кола от онзи момичешкия Лексус,който нахраних в темата преди време   

Максимал, кое ти е любимото арматурно табло ?
Георги Пенчев
- Joro_Paveto
- ентусиаст
- 

- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Едниствените, които могат да претендират за убийци на BMW може да са Honda, ако започнат да си правят сенокосачките със задно предаване... 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
		- Penchev
- Сватбаря
- 

Дай линк със снимка/и на тоя Reventon моля те   Като цяло имах впредвид
 Като цяло имах впредвид   

На мен също ме изкефи таблото Бих го сритал тоя Кадилак , не съм фен на двигатели с надналягане(оплюха ме и в Е30 даже
  Бих го сритал тоя Кадилак , не съм фен на двигатели с надналягане(оплюха ме и в Е30 даже  ), но с механични скорости бих му дал газ едно хубаво
 ), но с механични скорости бих му дал газ едно хубаво  
Георги Пенчев

Като цяло имах впредвид
 Като цяло имах впредвид   

На мен също ме изкефи таблото
 Бих го сритал тоя Кадилак , не съм фен на двигатели с надналягане(оплюха ме и в Е30 даже
  Бих го сритал тоя Кадилак , не съм фен на двигатели с надналягане(оплюха ме и в Е30 даже  ), но с механични скорости бих му дал газ едно хубаво
 ), но с механични скорости бих му дал газ едно хубаво  
Георги Пенчев
- acho.rs
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BarzaMo6tnaWe4na написа:Т'ва единствено може да бъде УБИЕЦ на представите ми за кола с красив дизайн!
 Наистина прилича на китайски боклук , ама не говорим за дизайна , а за пермормънс . Не разбрах дали това е в класа на 3ката или 5цата , защото ако е при лимузинките ... ще има сюрптизи скоро - РС6,М5 битурбо(?) и Е калса АМГ  , на която не вярвам да не сложат някой ламерски двигател (все пак са Мерцедес-тяхното трябва да е най-мощното).Та кой и от какъв зор реши , че това е убиец на БМВта не можах да разбера.Фирми с много по-големи традиции се опитват да убият БМВ ама компанията си е във възход.Мое лично мнение е че единствения убиец на БМВта може да доиде от ... Германия . Японките колко и да са добри(а те нямат кой знае какво в класа) са си японки и не се харчат добре в Европа.За американските да не говорим за техния отчайващ рейтинг сред еврокуповачите
  Наистина прилича на китайски боклук , ама не говорим за дизайна , а за пермормънс . Не разбрах дали това е в класа на 3ката или 5цата , защото ако е при лимузинките ... ще има сюрптизи скоро - РС6,М5 битурбо(?) и Е калса АМГ  , на която не вярвам да не сложат някой ламерски двигател (все пак са Мерцедес-тяхното трябва да е най-мощното).Та кой и от какъв зор реши , че това е убиец на БМВта не можах да разбера.Фирми с много по-големи традиции се опитват да убият БМВ ама компанията си е във възход.Мое лично мнение е че единствения убиец на БМВта може да доиде от ... Германия . Японките колко и да са добри(а те нямат кой знае какво в класа) са си японки и не се харчат добре в Европа.За американските да не говорим за техния отчайващ рейтинг сред еврокуповачите   .А тази кола може да убие някой естет със сигурност,за БМВ не знам
 .А тази кола може да убие някой естет със сигурност,за БМВ не знам