Ето какво става като вкарах 7-цата в OffRoad-a

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 26 Май 2004, 22:51

По добре мек и слузест субект отколкото :comp: например :lol:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 26 Май 2004, 23:36

ААААААА направо си представих как Злобара гърчи някакъв нудачник който ближе джам на М5ица.Мамка им завислива и в нашия квартал ги има :evil:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 27 Май 2004, 0:32

~ Z L O B A R ~ написа:rtzankov Малеее,що пък аз,какво съм ти направил???Майтап бе,ама сега нещо което не е майтап,онзи ден си паркирах колата пред блокът ми(Подуене) и като излезнах след 1 час на предното дясно стъкло гордо се беше залепила сочна,тлъста плюнка :maad: Много тъпо,а?Ако случайно го бях видял Виновникът,щеше да си Я изблизва от стъклото,ама-на...

xax Стояне .. в България доста хора не могат да преживеят зависта .. Това, че ти имаш нещо което те на 98% няма да имат никога ги кара да прават меко казано глупости от завист .. аз както всички знаят крам Тико .. макар и да не е БМВ го гледам като такова .. и не мога да разбера какво преча на другите .. та трябваше да ми надерът и двете врати от дясната страна .. за разлика от тебе.. аз не съм способен да се саморазправя с такива идиоти (зависи от категорията) ... но се надявам някой път ти поне да спипаш някое такова кретенче .. да видят те къде зимуват раците ...

П.С. някой пак ще каже че съм социално озлобен .. може и да сте прави .. вече не знам !!!
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 27 Май 2004, 2:24

:OT: Мдам всеки мрази завистливите, за жалост в България те са много:cry: ама какво да се прави...

Аз пък като видя някой с маняшка кола се си викам евала на тоя, браво като може да си позволи, защо не?

Иначе това с гумата кофти... пътищата по селата са ужасни и стават какви ли не глупости... :|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 27 Май 2004, 8:34

GaD написа::OT: ... пътищата по селата са ужасни и стават какви ли не глупости... :|

Включително и строшен картер :? :cry:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Май 2004, 10:58

егати мрасника аз ако го бях видял щях да му избия зъпките гамен ще плуе тои. :ranting:
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 27 Май 2004, 12:00

И на мен ми се случва доста често с плюмката.....особено приятно е когато тъкмо си си измил колата да го намериш.......имам и друг проблем обаче, и виновниците ги знам, ама е много оживено и няма как да извадя въздушната пушка.....за гълъби става въпрос, баси бомбардировачите са....имат гнездо точно над мястото където спирам ве4ер...сутрин прилича на оная от рекламата на WS TELESHOP:evil:
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 27 Май 2004, 12:27

quixzole написа:И на мен ми се случва доста често с плюмката.....особено приятно е когато тъкмо си си измил колата да го намериш.......имам и друг проблем обаче, и виновниците ги знам, ама е много оживено и няма как да извадя въздушната пушка.....за гълъби става въпрос, баси бомбардировачите са....имат гнездо точно над мястото където спирам ве4ер...сутрин прилича на оная от рекламата на WS TELESHOP:evil:

Аз съм вдигнал ръце вече - тамън измия колата и ме бомбардират :ranting:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 27 Май 2004, 15:02

само да спомена, че птиче - отпадъци са страшно вредни за боята - разяждат е за нула време - поне забърсвайте
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Май 2004, 15:29

Пирона и гълъбите са неприятна работа, но стават случайно. А добре сдъвкан изплют плод, засъхнал върху боята някак ми намирисва на умисъл, нещо като храчка на стъклото пред блока... :x На тази кола съм намирал такава честитка само на страничното стъкло, но Пежото ми има огромен белег на тавана. Както каза Стоян, само един искам да пипна, та да ближе за всичките досега :evil:
Never mistake motion for action...

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 27 Май 2004, 16:38

Zer0 написа:
GaD написа::OT: ... пътищата по селата са ужасни и стават какви ли не глупости... :|

Включително и строшен картер :? :cry:

Както си карам една вечер и си се върта на всяко завойче..по едно време виждам огромна дупка пред мен..след което задната гума влези...след това колата се завъртя и цунках един 20см бордюр с предница...след което щетите бяха 4500лв...

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 27 Май 2004, 17:09

lion аз какво да кажа като на мене ми простреляха радиатора 3-пъти с флоберка ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 27 Май 2004, 17:27

Аз веднъж барнах едно келешче да ми кърти емблемата с няква отверка...няма да обяснявам в подробности кво стана :box: :bang: :owned: Беха ми чупили джама с някъв камък без да пипнат нищо отвътре (имах пари в жабката, антирадар и т.н.)...идиоти :ranting: И ключалката са ми къртили с отверка...абе тапанари колкото искаш. Онова педалче се размина само с няколко шамара и ритника, ма беше 13-14 годишно, кво да го бия. Как няма да фана някое копеленце да ми прави нещо на колата...известен ще го направя, във вестниците ще го пише... :maad:

Една комшиика пък и осъмна една сутрин Голфа (2ка) пред блока нарисуван целия с надписи от рода на "Май** ти ше** в г** ку*** гадна!!!"...(Голфа е тъмно зелен, "надписите" бяха с бял спрей)
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 27 Май 2004, 18:22

mitak_o те във вашия край май бая си падат по пушкалата :?
Чувал съм доста историйки :oops:

Предишна

Назад към Извън Темата