Ето какво става като вкарах 7-цата в OffRoad-a
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
ААААААА направо си представих как Злобара гърчи някакъв нудачник който ближе джам на М5ица.Мамка им завислива и в нашия квартал ги има 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
~ Z L O B A R ~ написа:rtzankov Малеее,що пък аз,какво съм ти направил???Майтап бе,ама сега нещо което не е майтап,онзи ден си паркирах колата пред блокът ми(Подуене) и като излезнах след 1 час на предното дясно стъкло гордо се беше залепила сочна,тлъста плюнкаМного тъпо,а?Ако случайно го бях видял Виновникът,щеше да си Я изблизва от стъклото,ама-на...
xax Стояне .. в България доста хора не могат да преживеят зависта .. Това, че ти имаш нещо което те на 98% няма да имат никога ги кара да прават меко казано глупости от завист .. аз както всички знаят крам Тико .. макар и да не е БМВ го гледам като такова .. и не мога да разбера какво преча на другите .. та трябваше да ми надерът и двете врати от дясната страна .. за разлика от тебе.. аз не съм способен да се саморазправя с такива идиоти (зависи от категорията) ... но се надявам някой път ти поне да спипаш някое такова кретенче .. да видят те къде зимуват раците ...
П.С. някой пак ще каже че съм социално озлобен .. може и да сте прави .. вече не знам !!!

R.I.P Landikar
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
И на мен ми се случва доста често с плюмката.....особено приятно е когато тъкмо си си измил колата да го намериш.......имам и друг проблем обаче, и виновниците ги знам, ама е много оживено и няма как да извадя въздушната пушка.....за гълъби става въпрос, баси бомбардировачите са....имат гнездо точно над мястото където спирам ве4ер...сутрин прилича на оная от рекламата на WS TELESHOP:evil:
quixzole написа:И на мен ми се случва доста често с плюмката.....особено приятно е когато тъкмо си си измил колата да го намериш.......имам и друг проблем обаче, и виновниците ги знам, ама е много оживено и няма как да извадя въздушната пушка.....за гълъби става въпрос, баси бомбардировачите са....имат гнездо точно над мястото където спирам ве4ер...сутрин прилича на оная от рекламата на WS TELESHOP:evil:
Аз съм вдигнал ръце вече - тамън измия колата и ме бомбардират

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
само да спомена, че птиче - отпадъци са страшно вредни за боята - разяждат е за нула време - поне забърсвайте
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Пирона и гълъбите са неприятна работа, но стават случайно. А добре сдъвкан изплют плод, засъхнал върху боята някак ми намирисва на умисъл, нещо като храчка на стъклото пред блока... :x На тази кола съм намирал такава честитка само на страничното стъкло, но Пежото ми има огромен белег на тавана. Както каза Стоян, само един искам да пипна, та да ближе за всичките досега 

Never mistake motion for action...
Zer0 написа:GaD написа::OT: ... пътищата по селата са ужасни и стават какви ли не глупости...
Включително и строшен картер![]()
Както си карам една вечер и си се върта на всяко завойче..по едно време виждам огромна дупка пред мен..след което задната гума влези...след това колата се завъртя и цунках един 20см бордюр с предница...след което щетите бяха 4500лв...
Аз веднъж барнах едно келешче да ми кърти емблемата с няква отверка...няма да обяснявам в подробности кво стана
Беха ми чупили джама с някъв камък без да пипнат нищо отвътре (имах пари в жабката, антирадар и т.н.)...идиоти
И ключалката са ми къртили с отверка...абе тапанари колкото искаш. Онова педалче се размина само с няколко шамара и ритника, ма беше 13-14 годишно, кво да го бия. Как няма да фана някое копеленце да ми прави нещо на колата...известен ще го направя, във вестниците ще го пише...
Една комшиика пък и осъмна една сутрин Голфа (2ка) пред блока нарисуван целия с надписи от рода на "Май** ти ше** в г** ку*** гадна!!!"...(Голфа е тъмно зелен, "надписите" бяха с бял спрей)

Една комшиика пък и осъмна една сутрин Голфа (2ка) пред блока нарисуван целия с надписи от рода на "Май** ти ше** в г** ку*** гадна!!!"...(Голфа е тъмно зелен, "надписите" бяха с бял спрей)

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2